14 Şubat 2016, Pazar 08:55:28

Samsun Çarşamba Havalimanı'na raylı sistem müjdesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ile havaalanı arasındaki kamulaştırma problemi olmayan güzergahın tren yolu için alt yapı çalışmasının hazırlanması talimatını verdiğini söyledi.
  • Cok guzel olur, fakat zaten var olan ulusal tren hatlarini kim niye gormuyor, samsun carsamba arasinda var olan tcdd hattini modernize edip havalanina tasirsak havalani ile sehir merkezi arasinda calisan ekspress trenlerimiz olur, ha tabi ayrica hafif rayli sistem de olur, cok guzel olur. Ayrica Samsun Carsamba Havalani pisti, taksirutlari, terminal binasiyla tam bir felaket, sehire ve ulkemize yakisir guzel islevsel bir havalani projesi ve havaalanini sehir merkezine baglayacak modern toplu tasima sistemleri ve hem sehir merkezi hem cevre illere tren hatlariyla daha guzel bir proje gormek isteriz.
  • samsun çarşamba havalimanında önce dinazor müdürü değiştirin.burnunun önünü göremeyecek kadar yaşlı artık emekliliğe geçsin.ama geçmez 65 i bekler çünki emekli olursa yüzüne kimse bakmaz.gereksiz biri.mahkemelerce geri geliyor.yüzü olsa gelmezdi ama tükürsen yağmur zannediyor.çünkü gözleri de görmüyor.
  • Eğer havaalanında sorun var ise ve yenilemek gerekiyorsa, uygun olan lokasyon Samsunun batısıdır. Orada Bafra ve Sinop da var. Bu şekilde kalıcı çözüm olur...
  • Samsun Havalimanina Rayli Sistemin uzamasi sevindirici, ama bununla birlikte Havalimaninin genel görünümü ve eksiklikleride gözden gecirilmeli. Suan kis sezonu olmasina ragmen bazi günler 15 Ucaga kadar varan inisler mevcut, bu rakam yaz sezonundaki ilave seferler ve yurt disi seferleriyle 20-25 arasina kadar cikacaktir. Suan icin ucak rakami az görünsede her yil artan ucak seferlerini ve güncel THY tarafindan saglanmakta olan Suudi Arabistan organizasyonu ile artacak seferleride göz önüne alinmasi gerek. Pist, Terminal ve Taxi yolu gözden gecirirlip CIP salunuda ilave edilmeli. Suan VIP salonu tamamlanmak üzere. Umarim Samsun Havalimani olmasi gerektigi görünüme ve degere kavusur.
  • önerim samsun havaalanı eskidi binalar kule çok çok eski havaalanını havaalanı -çarşamba samsun kavşağı olduğu yere sağ taraftaki büyük araziye taşıyalım bu şekilde aradki 5 km mesafesinden kurtulunur tamvayın kavşaktan içeriye girmesine masrafa garip güzergaha gerek kalmaz bu uçuk bir fikir değildir kanal istanbul projesi uçuk fikir bu yapılırsa enfes olacak projedir tekrar düşünün iyi düşünün ordu havaalanı açlılınca bu havaalanı büyük ölçüde samsunlulara kaldı samsuna ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur (havaalanı personeli- 18 yıl )
  • Tamam ama samsuna günde kaç ucak iniyor ki aynı şekilde trabzon orgi ne Güzel Havalimanıniz var servislere gidiyorsunuz asıl yatırım Antalya Ankara gibi büyük yerlere yapılmalı
  • Ya kardeşim önce o pisti bir düzeltin, kalkış sırasında bildiğin tümsekten sekip havalanıyoruz. Sonra tren mi yapıyorsun metro mu yapıyorsun yap.
  • Tebrik ederim. Daha Sabiha Gökçen havalimanında yok.
  • or-gi varken samsun gereksiz!! orgi gibi bir dünya devi varken halkın parasını yandaşa mı yedireceksiniz????
  • Ilk önce Yeni bir Terminal Binası ve lütfen körüklü bir terminal . Eski bir terminale raylısistem sacma olur

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Gençlik Kolları 2. Geleneksel İstişare Kampı'nda havalimanı metrosunun müjdesini verdi.

Kampın açılışında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Bu akşam burada sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Samsun ile Tekkeköy arasındaki alanı raylı sistemle birleştirmek için hepinizin bildiği gibi bir çalışmanın içerisindeyiz. Farkındaysanız o güzergah şantiye haline geldi. 2016’nın 10. ayında inşallah Samsun’dan trene binip durmaksızın Tekkeköy’e kadar devam edecek" dedi.

Yılmaz konuşmasına şu sözlerle devam etti; "Bugün verdiğim talimat şu oldu: Tekkeköy'de son durağın olduğu stadyum durağının oradan Selyeri’ne, buradan Gelemen’e, oradan da Çarşamba Havalimanı ayrım noktasına hemen hemen devlet karayolunun kuzey bandından geçeceğiz. Kamulaştırma sorunu olmayan yerlerin kazı-dolgu işlerini yapalım dedim. O bölgede iki tane köprümüz var. Bu iki tane köprüyü de ihale edip yapalım güzergahı hazırlayalım. Platform olarak hazırlayalım. Üst yapısını da belli mi olur Allah bir yerden bir imkan yaratır, belki bir imkan olur ve hattı havaalanına bağlarız. O zaman ne olur biliyor musunuz? Türkiye’de havaalanını şehre demiryoluyla bağlayan üç büyükşehrinden birisi oluruz”.

Samsun Çarşamba Havalimanı'na raylı sistem müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Plumbum ~ 7 yıl önce
Cok guzel olur, fakat zaten var olan ulusal tren hatlarini kim niye gormuyor, samsun carsamba arasinda var olan tcdd hattini modernize edip havalanina tasirsak havalani ile sehir merkezi arasinda calisan ekspress trenlerimiz olur, ha tabi ayrica hafif rayli sistem de olur, cok guzel olur. Ayrica Samsun Carsamba Havalani pisti, taksirutlari, terminal binasiyla tam bir felaket, sehire ve ulkemize yakisir guzel islevsel bir havalani projesi ve havaalanini sehir merkezine baglayacak modern toplu tasima sistemleri ve hem sehir merkezi hem cevre illere tren hatlariyla daha guzel bir proje gormek isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dinazor ~ 8 yıl önce
samsun çarşamba havalimanında önce dinazor müdürü değiştirin.burnunun önünü göremeyecek kadar yaşlı artık emekliliğe geçsin.ama geçmez 65 i bekler çünki emekli olursa yüzüne kimse bakmaz.gereksiz biri.mahkemelerce geri geliyor.yüzü olsa gelmezdi ama tükürsen yağmur zannediyor.çünkü gözleri de görmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çotanak ~ 8 yıl önce
Eğer havaalanında sorun var ise ve yenilemek gerekiyorsa, uygun olan lokasyon Samsunun batısıdır. Orada Bafra ve Sinop da var. Bu şekilde kalıcı çözüm olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFHHD ~ 8 yıl önce
Samsun Havalimanina Rayli Sistemin uzamasi sevindirici, ama bununla birlikte Havalimaninin genel görünümü ve eksiklikleride gözden gecirilmeli. Suan kis sezonu olmasina ragmen bazi günler 15 Ucaga kadar varan inisler mevcut, bu rakam yaz sezonundaki ilave seferler ve yurt disi seferleriyle 20-25 arasina kadar cikacaktir. Suan icin ucak rakami az görünsede her yil artan ucak seferlerini ve güncel THY tarafindan saglanmakta olan Suudi Arabistan organizasyonu ile artacak seferleride göz önüne alinmasi gerek. Pist, Terminal ve Taxi yolu gözden gecirirlip CIP salunuda ilave edilmeli. Suan VIP salonu tamamlanmak üzere. Umarim Samsun Havalimani olmasi gerektigi görünüme ve degere kavusur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mühendis ~ 8 yıl önce
önerim samsun havaalanı eskidi binalar kule çok çok eski havaalanını havaalanı -çarşamba samsun kavşağı olduğu yere sağ taraftaki büyük araziye taşıyalım bu şekilde aradki 5 km mesafesinden kurtulunur tamvayın kavşaktan içeriye girmesine masrafa garip güzergaha gerek kalmaz bu uçuk bir fikir değildir kanal istanbul projesi uçuk fikir bu yapılırsa enfes olacak projedir tekrar düşünün iyi düşünün ordu havaalanı açlılınca bu havaalanı büyük ölçüde samsunlulara kaldı samsuna ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur (havaalanı personeli- 18 yıl )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
Tamam ama samsuna günde kaç ucak iniyor ki aynı şekilde trabzon orgi ne Güzel Havalimanıniz var servislere gidiyorsunuz asıl yatırım Antalya Ankara gibi büyük yerlere yapılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Payalot ~ 8 yıl önce
Ya kardeşim önce o pisti bir düzeltin, kalkış sırasında bildiğin tümsekten sekip havalanıyoruz. Sonra tren mi yapıyorsun metro mu yapıyorsun yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw çilesi ~ 8 yıl önce
Tebrik ederim. Daha Sabiha Gökçen havalimanında yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orci fan ~ 8 yıl önce
or-gi varken samsun gereksiz!! orgi gibi bir dünya devi varken halkın parasını yandaşa mı yedireceksiniz????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cokmu zor? ~ 8 yıl önce
Lütfen su itici ordu-giresun muamelesi yapmasaniz..
Sacmalık ~ 8 yıl önce
Ilk önce Yeni bir Terminal Binası ve lütfen körüklü bir terminal . Eski bir terminale raylısistem sacma olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000