21 Nisan 2011, Perşembe 08:17:56

SAMSİAD DİREK SEFER İSTİYOR

Samsun Sanayici İş Adamları Derneği (SAMSİAD) Samsun ile Rusya'nın Novorossky kenti arasında direk uçak seferlerinin yapılmasını istedi.
  • SZF havalimanıdır, havaalanı değil. Szf ye daha yeni Atlasjet ümre uçuşu bile yaptı. Yine Atlasjet SCO ya da SZF aktarmalı gidiyor.Bir de Germania falan uçuyor diye biliyorum... Ama bizimkiler Ruslara ilgisiz, yanıtsız bıraktılarsa ayıp etmişler:)))
  • samsun havalimanı değil, havaalanıdır. ayrıca ruslar taleplerini yıllar önce iletmişlerdi. sakın verilmeyen cevaplar ve ilgisizlik sonuca ulaşmayı engellemiş olmasın?
  • vizeler kaldırıldı, sırada tarifeli seferlerde sınırlamaların kaldırılmasında... Samsun ve Gaziantep zaten uluslararası uçuşlar için open sky havalimanları. Mesele eski kafalı Ruslarda...
  • rusyadan samsuna uçmak isteyen pek çok firma vardı. ama samsundan ziyade kendi geleceğini düşünen idareciler yüzünden bir sonuç alınamadı. samsunun öz çocukları karar mercilerinde olmadıkça değişen birşey olmaz.
SAMSİADYönetim Kurulu'nca yapılan yazılı açıklamada, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu'nun, "Samsun ile Rusya Federasyonu'na karşılıklı olarak uçak seferleri koyalım" fikrini destekledikleri belirtildi.

Açıklamada, projenin hayata geçirilmesi halinde mevcut ticari ve ekonomik ilişkilerin daha da artacağı ifade edilerek şunlar belirtildi:

"Büyük bir liman kenti olan Novorossky, karşılıklı uçuşlar için uygun bir yer olarak göze çarpmaktadır. Hava köprüsü kurulmasının Samsun'un ticaret ve sanayicinin daha ileri noktalara taşınmasının da ufkunu açacaktır. SAMSİAD olarak bu projeye her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Turizm, sağlık, tarım ve sanayi alanında yapılan yatırım hamleleri ve iyileştirmelerle birlikte Samsun ekonomisi altın çağını yaşayacak ve hak ettiği yere gelecektir."
SAMSİAD DİREK SEFER İSTİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
SZF havalimanıdır, havaalanı değil. Szf ye daha yeni Atlasjet ümre uçuşu bile yaptı. Yine Atlasjet SCO ya da SZF aktarmalı gidiyor.Bir de Germania falan uçuyor diye biliyorum... Ama bizimkiler Ruslara ilgisiz, yanıtsız bıraktılarsa ayıp etmişler:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
samsun havalimanı değil, havaalanıdır. ayrıca ruslar taleplerini yıllar önce iletmişlerdi. sakın verilmeyen cevaplar ve ilgisizlik sonuca ulaşmayı engellemiş olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vizeler kaldırıldı, sırada tarifeli seferlerde sınırlamaların kaldırılmasında... Samsun ve Gaziantep zaten uluslararası uçuşlar için open sky havalimanları. Mesele eski kafalı Ruslarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rusyadan samsuna uçmak isteyen pek çok firma vardı. ama samsundan ziyade kendi geleceğini düşünen idareciler yüzünden bir sonuç alınamadı. samsunun öz çocukları karar mercilerinde olmadıkça değişen birşey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000