22 Mayıs 2010, Cumartesi 13:00:01

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BİR TÜRK

Bu akşam Madrid’te oynanacak olan şampiyonlar ligi final maçında Do&Co catering şirketi 6 bini VIP olmak üzere toplam 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak.
  • Ya hocam , Sampiyonlar liginde gercekten bir türk oynadi, hani bu Türk Do&Co mu yoksa hamitmi ben bir türlü cikartamadim.
  • Ya hocam, benim anlamadigim bu DO&CO Türk firmasimi ? Austrian, Emirates China Air, Lufthansa gibi daha bir sürü havayoluna yemekleri yapan firmami `?
  • orayada ismimizi duyurduk! gurur duyuyoruz... basarilarin devamini diliyorum.!!
  • Gurur duyuyorum sizinle..... Hayret thy dusmanlari daha yorum yapmamis! Cok iyi yerlere gelecegiz....

Uluslararası organizasyonların ve Formula 1 yarışlarının VIP catering hizmetini veren Do&Co şampiyonlar ligi final maçına hazırlanıyor.

Attila Doğudan ve 700 kişilik ekibi 22 tırla getirilen malzemeler, mutfak çadırları ve VIP çadırları kurarak şampiyonlar ligi final maçında en iyi kalitede taze ürünler kullanarak, profesyonel aşçılar tarafından üretilen yemeklerle misafirlerine lezzet şöleni sunacaklar.

Bu önemli organizasyonda konuklarına unutamayacakları bir gece hazırlayan  Do&Co lezzet  şöleni menüsünün hazırlığında 1.600 kilo Dana filetosu, 1500 Tavuk, 1. 000 Kilo Taze balık, 8 bin tane Karides, 6 ton taze sebze, 1,5 ton taze çilek, 500 litre zeytinyağı, 700 kilo tereyağı, 3 bin litre süt, 4 bin yumurta kullanılarak yiyecekleri hazırlayacak.

DO&CO geçtiğimiz yıllarda Şampiyonlar Ligi final maçlarının yanı sıra, 2008 Avrupa Şampiyonasının tüm maçlarında da ikram hizmeti vermişti. Bu yıl Türkiye’de yapılacak 2010 Dünya Basketbol Şampiyonasında da DO&CO ikramlarıyla basketbol severleri ağırlayacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BİR TÜRK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ya hocam , Sampiyonlar liginde gercekten bir türk oynadi, hani bu Türk Do&Co mu yoksa hamitmi ben bir türlü cikartamadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya hocam, benim anlamadigim bu DO&CO Türk firmasimi ? Austrian, Emirates China Air, Lufthansa gibi daha bir sürü havayoluna yemekleri yapan firmami `?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
orayada ismimizi duyurduk! gurur duyuyoruz... basarilarin devamini diliyorum.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gurur duyuyorum sizinle..... Hayret thy dusmanlari daha yorum yapmamis! Cok iyi yerlere gelecegiz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000