15 Mart 2010, Pazartesi 07:22:47

SAKSIPORT

Aylardır su sızdıran çatının altına saksı kondu. Karadeniz insanın kıvrak zekası bir kez daha ortaya çıktı...
  • SAW saksı bile koymuyor. Yine brava TZX yöneticilerine iyi düşünmüşler
  • kamer genç te gelse oraya ve laz ların fikirleriyle birleştirse sulama işini tam olacak o zaman ...vekilim tam senlik bir yer....:)
  • kayserı hava alanındada dıshat gelende akıyo ama oraya cok saksı koymak lazım hemde bır yıldır akıyo cozum yok kafana damlıyo.bu cozumu onermek lazım
  • neden tadılat yapmak yerıne saksı lı bır cozum uretmısler paralarımı yokmus yoksa tadılat ıcın koskoca hava alanı ısletmesının kapatsın gıtsınler o zaman yazık bence hatta ayıp!!! nerde gorulmus boyle bısey ya cok yazık koskoca uluslararası havalimanı bide burası!!!!
  • NE GARİP ERZURUM HAVALİMANIDA AYNI ŞEK,LDE BENDE DİYORDUMKİ BU ÇİÇEKLER NEDEN DENGESİZ YERLERE KOYUYORLAR VE İÇLERİ NEDEN BU KADAR SU DOLU ÇİÇEĞE BU KADAR SU VERİLİRMİ AMA LAZ KARDEŞLER KUSURA BAKMASINLAR ERZURUMLU DADAŞLAR 3 YILDIR BU SİSTEMİ GÖTÜRÜYORLAR HA HA HA AH
  • İyi Fikir Çiçekleri sulamayada gerek kalmayacak şu yağışlı günlerde
  • Keşke her havaalanımızda saksıda çiçek olsa! İlk kez Japonya Miyazaki Havaalanında görmüştüm yirmi yıl önce . Tüm havaalanının koridorları ve merdivenleri kırmızı çiçekli saksılarla donanmıştı. Tabii böyle bir şeyi DHMİ'den beklemeye hakkımız yok. Runway'lerin etrafı kendinden yetişen çorak otlarla kaplı, yıllardır yazıyorum ama değişen yok. DHMİ'si böyle bir anlayıştan yıllarca uzak. Bangkok hava alanı esasında en iyi örneklerden biri (Tabii bu da bize uymaz) taxiway'ler etrafında golf kulübü var. Her taraf yemyeşil çim. Bizde varsa yoksa salla başını al maaşını. Yazıklar olsun.
  • HARİKA OLMUŞ MÜTHİŞ BİR ÇÖZÜM

Trabzon uluslararası havalimanı İç Hatlar Terminali'nde 4 aydır iki ayrı yerinden damlayan çatı bir türlü onarılmadı. Yetkililer de önce, x-ray cihazından geçişlerde kullanılan plastik kapları, damlayan yerlerin altına yerleştirdi.

Ancak bu görüntü göze, daha da kötü göründü. Çözüm ise bitkilerden geldi: Dört saksıya çiçek dikildi ve damlayan yerlerin altına konularak etrafı çevrildi.

Çatının suları çiçeklere hayat verdi.

(Takvim)

SAKSIPORT

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
SAW saksı bile koymuyor. Yine brava TZX yöneticilerine iyi düşünmüşler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kamer genç te gelse oraya ve laz ların fikirleriyle birleştirse sulama işini tam olacak o zaman ...vekilim tam senlik bir yer....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kayserı hava alanındada dıshat gelende akıyo ama oraya cok saksı koymak lazım hemde bır yıldır akıyo cozum yok kafana damlıyo.bu cozumu onermek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neden tadılat yapmak yerıne saksı lı bır cozum uretmısler paralarımı yokmus yoksa tadılat ıcın koskoca hava alanı ısletmesının kapatsın gıtsınler o zaman yazık bence hatta ayıp!!! nerde gorulmus boyle bısey ya cok yazık koskoca uluslararası havalimanı bide burası!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NE GARİP ERZURUM HAVALİMANIDA AYNI ŞEK,LDE BENDE DİYORDUMKİ BU ÇİÇEKLER NEDEN DENGESİZ YERLERE KOYUYORLAR VE İÇLERİ NEDEN BU KADAR SU DOLU ÇİÇEĞE BU KADAR SU VERİLİRMİ AMA LAZ KARDEŞLER KUSURA BAKMASINLAR ERZURUMLU DADAŞLAR 3 YILDIR BU SİSTEMİ GÖTÜRÜYORLAR HA HA HA AH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İyi Fikir Çiçekleri sulamayada gerek kalmayacak şu yağışlı günlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Keşke her havaalanımızda saksıda çiçek olsa! İlk kez Japonya Miyazaki Havaalanında görmüştüm yirmi yıl önce . Tüm havaalanının koridorları ve merdivenleri kırmızı çiçekli saksılarla donanmıştı. Tabii böyle bir şeyi DHMİ'den beklemeye hakkımız yok. Runway'lerin etrafı kendinden yetişen çorak otlarla kaplı, yıllardır yazıyorum ama değişen yok. DHMİ'si böyle bir anlayıştan yıllarca uzak. Bangkok hava alanı esasında en iyi örneklerden biri (Tabii bu da bize uymaz) taxiway'ler etrafında golf kulübü var. Her taraf yemyeşil çim. Bizde varsa yoksa salla başını al maaşını. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HARİKA OLMUŞ MÜTHİŞ BİR ÇÖZÜM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000