22 Haziran 2011, Çarşamba 08:12:07

ŞAKA GİBİ!

Yolcunun pantolonunu beğenmeyen bayan kabin görevlisi, yolcuyu önce uçaktan attırdı, sonra da tutuklattı.
  • Neden?
  • abd de çoğu yerde düşük belli pantolon giymek yasak demek ki şehir içinde ki yasak uçağı da kapsıyormuş, niçin hemen kabin görevlisine laf ediyoruz ki.
  • sadece bu sebepten kimse uçaktan atılıpta bir doluda para cezası yemez. muhtemelen hostes hanım ikaz ettiğinde , ''gelde sen çek donumu'' demiştir. bence :)
  • Insanlar nasil isterlerse oyle giyinebilirler. Ister travesti olur, ister yeni kusak moda izleyen genc. Zeki Muren'i de indirecek miydi ucaktan? Insanlarin giyimine kusamina ne hostesten.
  • haberi yabanci kaynaktanda okudum, kadin kiyafetleri giymis, US board etmis o halde ama ucakta yolcularin sikayeti uzerine pantalon giymesi istenmis ve giymemis o yuzden inmis.
  • terbiyesiz ve ahlaksiz yolcularla kimse ucmak zorunda değil. ekip tamamen hakli az bile yapmişlar.
Amerika Birleşik Devletler’inde yaşanan bu olay inanılmaz ama gerçek…

ABD San Francisco Havaalanı’ndan US Airways Havayolları ile uçmaya hazırlanan bir yolcunun düşük belli pantolon giymesi sonucu uçaktan atıldı ve 10.000 Dolar ceza kesildi.

Uçağa bindikten sonra hostes tarafından “Pantolonunuz çok aşağıda, külodunuz görünüyor. Lütfen pantolonunuzu yukarı çekin” uyarısına “Elimde bagajlar var nasıl çekeyim” diyerek karşılık veren yolcu için once uçağın kaptan pilotu ardından da havalimanı polisine haber verildi.

Hostesin uyarısını dikkate almadığı için uçaktan indirilen ardından da 10.000 dolar ceza kesilen yolcunun US Airways şirketini mahkemeye vereceği belirtildi.
ŞAKA GİBİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abd de çoğu yerde düşük belli pantolon giymek yasak demek ki şehir içinde ki yasak uçağı da kapsıyormuş, niçin hemen kabin görevlisine laf ediyoruz ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sadece bu sebepten kimse uçaktan atılıpta bir doluda para cezası yemez. muhtemelen hostes hanım ikaz ettiğinde , ''gelde sen çek donumu'' demiştir. bence :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Insanlar nasil isterlerse oyle giyinebilirler. Ister travesti olur, ister yeni kusak moda izleyen genc. Zeki Muren'i de indirecek miydi ucaktan? Insanlarin giyimine kusamina ne hostesten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haberi yabanci kaynaktanda okudum, kadin kiyafetleri giymis, US board etmis o halde ama ucakta yolcularin sikayeti uzerine pantalon giymesi istenmis ve giymemis o yuzden inmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
terbiyesiz ve ahlaksiz yolcularla kimse ucmak zorunda değil. ekip tamamen hakli az bile yapmişlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000