25 Mart 2022, Cuma 10:03:06

Sahte pilottan milyonluk vurgun

Pilotluk hayali hayali kuran gençler, kendisini pilot olarak tanıtan bir kişiye milyonlarca Lira kaptırdı.
  • Arkadaşlar, öncelikle herkese geçmiş olsun. Bu adamın şu an nerede yaşadığını ve ne iş yaptığını biliyorum. Hatta o kadar rahat bir şekilde hareket ediyordu ki, tanıdığım süre içerisinde birkaç kere Ankara’ya gelip tekrar yaşadığı ülkesine geri döndü. Bana da kendisini pilot olarak tanıttı, zaten genel olarak bi tanışıklığımız yok. Bir kuzey ülkesinde, kebap dükkanı işletiyor. Hayalleri çalınan arkadaşlar bana ulaşırsa yakalanması için elimden geleni yaparım. Kişisel bilgileri dahil her şeyi ben de mevcut.
  • Macaristan havacilik eğitiminde, ucuz olması sebebiyle avrupa içinde en çok pilot yetiştiren ülkelerden biri. Ben de kendisinden danışmanlık hizmeti aldim, eğitimleri tamamlayip lisanslarimi da aldim. Şu bir gerçek ki pilotaj egitimi herkese göre degildir. Kişisel olarak, eğitimde başarısız olup suçu başkalarina atan çok fazla insanla karşılaştım. Pahalı bir anlaşma yaptığımı söyleyebilirim ancak imzadığım sözleşmenin gereği fazlasıyla yerine getirildi. Avukatlığını yapmıyorum! Herkesin kendisiyle farklı tecrübesi olabilir. Bol şanslar diliyorum.
  • Ben maymunu pilot yapar kokpite koyarım, diyen birine ne kadar güvenmişler. Adam başı 7210 euro geçmiş olsun.
  • Saf olmayın her dike kanmayın siz de
  • Insallah ensesinden tutup atarlar iceriye ölene kadar orada boncuktan kuş yapar. Sahtekar.
  • İkinci bir yorum atmamın sebebi farklı bir konudan bahsetmek istemem. Bana kalırsa bu adamın derdi gerçekleştiremediği pilotluk hayalini gerçekleştirmek, bi ihtimal hayat şartlarından doğan bu nefreti potansiyel pilot adaylarına zarar vererek kendini yatıştıyor. Bu sadece benim görüşüm, saygılarımla
  • Ortalama bir lisans öğrencisinden fazlası olmadığımı düşünüyorum, havacılık bir tutkudur evet ama açık konuşmak gerekirse içinde bulunduğum yeni jenerasyon her tür bilgiye çok rahat ulaşabildiği için akıllı olduğumuzu düşünüyorum. İnsan beyni her zaman kolay yolu seçer, siz sayın havacı abi ablalarım ne demek istediğimi biliyorsunuz en basit rotanın bile hesabı yapılırken en hızlı en kolay yön seçilir insan beyni de böyledir, maksat 7500€ ile pilotluk lisansı alma hayali kurmak değil bana kalırsa böyle bir olayın yaşanma sebebi ayaklarına dolandırıcı gelmesidir. Genç arkadaşlarım bu şekilde talihsiz bir olay yaşamışlar, böyle bir olay herkesin başına gelebilir bunun için her zaman sektörden birileri sektörden olmayan heveslilere bol bol bilgi verip yapabiliyorsa eğer onlar için kariyer hedefi çizmelerine yardımcı olmaktır, havacılık ancak böyle bahtiyar kalacaktır. Saygılarımı sunuyorum ÇCD
  • Kendini köklü ve Onurlu bir havayolu şirketi diye tanıtıp 38bin Euro alıp tip eğitimini yarıda bırakan şirketler var bu ülkede.
  • Hani bir film vardı, bilir herkes "catch me if you can". Di Caprio orada bir ara Pan-Am pilotu oluyordu. Sonra doktor, sonra avukat falan filan işte. bu organizma da onun buradaki muadili. Gençlere geçmiş olsun, lütfen daha dikkatli olalım.
  • biz de genis govde pilotuyuz diye kasiliyoruz bu genis mezhepli arkadasi hesaba katmadan bravo! SOYULDUK EY HALKIM UNUTMA BIZI...

Pilotluk hayali hayali kuran gençler, kendisini pilot olarak tanıtan bir kişiye milyonlarca Lira kaptırdı.

Kendisini Macaristan'da bir uçuş okulunda öğretmen pilot olarak tanıtan bir kişi, gençlerin hayalleriyle oynadı. İddiaya göre; piyasa fiyatlarının çok altında rakamlar söyleyerek gençleri etkileyen sahte pilot, pilot olmak isteyen gençlerden kişi başı 7 Bin 200 Euro para topladı. Ardından da sırra kadem bastı.

Dolandırıldıklarını anlayan gençler ise suç duyurusunda bulundu. (atv)

İşte dolandırılılan ve pilot olma hayali kuran gençlerin açıklamaları:

 

Sahte pilottan milyonluk vurgun

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

Alper ~ 1 yıl önce
Arkadaşlar, öncelikle herkese geçmiş olsun. Bu adamın şu an nerede yaşadığını ve ne iş yaptığını biliyorum. Hatta o kadar rahat bir şekilde hareket ediyordu ki, tanıdığım süre içerisinde birkaç kere Ankara’ya gelip tekrar yaşadığı ülkesine geri döndü. Bana da kendisini pilot olarak tanıttı, zaten genel olarak bi tanışıklığımız yok. Bir kuzey ülkesinde, kebap dükkanı işletiyor. Hayalleri çalınan arkadaşlar bana ulaşırsa yakalanması için elimden geleni yaparım. Kişisel bilgileri dahil her şeyi ben de mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sideslip ~ 2 yıl önce
Macaristan havacilik eğitiminde, ucuz olması sebebiyle avrupa içinde en çok pilot yetiştiren ülkelerden biri. Ben de kendisinden danışmanlık hizmeti aldim, eğitimleri tamamlayip lisanslarimi da aldim. Şu bir gerçek ki pilotaj egitimi herkese göre degildir. Kişisel olarak, eğitimde başarısız olup suçu başkalarina atan çok fazla insanla karşılaştım. Pahalı bir anlaşma yaptığımı söyleyebilirim ancak imzadığım sözleşmenin gereği fazlasıyla yerine getirildi. Avukatlığını yapmıyorum! Herkesin kendisiyle farklı tecrübesi olabilir. Bol şanslar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hebele hübele ~ 2 yıl önce
Adını yazsana delikanlı öğrenelim Cavoktan teyit edelim. Kendi başlığına gelip kendin yorum yazıyorsun. Bu olayda cavokta suçlu. Zira cavok bilerek öğrencileri bu adamın kucağına attı. Kendi sitesinde bu adamın adını yazdı. Türksen bu adama gideceksin dendi. Bu sebeple bunun organize bir şekilde yapıldığına macarlarında işin içinde olduğuna eminim.
Airea ~ 2 yıl önce
Ben maymunu pilot yapar kokpite koyarım, diyen birine ne kadar güvenmişler. Adam başı 7210 euro geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 2 yıl önce
Saf olmayın her dike kanmayın siz de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vurucu tim 58 ~ 2 yıl önce
Insallah ensesinden tutup atarlar iceriye ölene kadar orada boncuktan kuş yapar. Sahtekar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇCD 2 ~ 2 yıl önce
İkinci bir yorum atmamın sebebi farklı bir konudan bahsetmek istemem. Bana kalırsa bu adamın derdi gerçekleştiremediği pilotluk hayalini gerçekleştirmek, bi ihtimal hayat şartlarından doğan bu nefreti potansiyel pilot adaylarına zarar vererek kendini yatıştıyor. Bu sadece benim görüşüm, saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenciyim ~ 2 yıl önce
Ortalama bir lisans öğrencisinden fazlası olmadığımı düşünüyorum, havacılık bir tutkudur evet ama açık konuşmak gerekirse içinde bulunduğum yeni jenerasyon her tür bilgiye çok rahat ulaşabildiği için akıllı olduğumuzu düşünüyorum. İnsan beyni her zaman kolay yolu seçer, siz sayın havacı abi ablalarım ne demek istediğimi biliyorsunuz en basit rotanın bile hesabı yapılırken en hızlı en kolay yön seçilir insan beyni de böyledir, maksat 7500€ ile pilotluk lisansı alma hayali kurmak değil bana kalırsa böyle bir olayın yaşanma sebebi ayaklarına dolandırıcı gelmesidir. Genç arkadaşlarım bu şekilde talihsiz bir olay yaşamışlar, böyle bir olay herkesin başına gelebilir bunun için her zaman sektörden birileri sektörden olmayan heveslilere bol bol bilgi verip yapabiliyorsa eğer onlar için kariyer hedefi çizmelerine yardımcı olmaktır, havacılık ancak böyle bahtiyar kalacaktır. Saygılarımı sunuyorum ÇCD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu da bir şey mi? ~ 2 yıl önce
Kendini köklü ve Onurlu bir havayolu şirketi diye tanıtıp 38bin Euro alıp tip eğitimini yarıda bırakan şirketler var bu ülkede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaşırmadık ~ 2 yıl önce
Hani bir film vardı, bilir herkes "catch me if you can". Di Caprio orada bir ara Pan-Am pilotu oluyordu. Sonra doktor, sonra avukat falan filan işte. bu organizma da onun buradaki muadili. Gençlere geçmiş olsun, lütfen daha dikkatli olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krematoryum ~ 2 yıl önce
biz de genis govde pilotuyuz diye kasiliyoruz bu genis mezhepli arkadasi hesaba katmadan bravo! SOYULDUK EY HALKIM UNUTMA BIZI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000