26 Haziran 2019, Çarşamba 14:54:32

Şahin'den THY anketi için destek çağrısı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türk Hava Yolları'nın uçak ismi için başlattığı kampanya için Gazianteplilere çağrıda bulundu.
  • daha önce filoda olmayıp da ilk defa alınan 777 ve 330'lar için aynı şeyler yapıldı mı? yapılmadı. o zaman şimdi bu uçak için bu kadar tantana,anket vs niye?
  • ARKADASLAR BeN 25 YILLIK BIR ULTRA PiLOT OLARAK ISMIMIN VeRILMSINI ISTYORUM. YANI ReMZI. EN YAKISANI BUDUR. BILIYORSUNUZ BeN BU HAVACILIK SeKTORUNUN eNDeGeRLI,BILGILI,UZMAN,USTUN,DeHA,GURU,BILGILI prens KISIYIM. LUTFeN HeMeN KAMPANYALARA BASLAYIN. ISMIMI KAGITLARA YAZIP GeNeL MeRKeZIN ONUNDe TOPLANIN. MALUM ReMZILeR KOLAY YeTISMIYOR. benim gibi muazzam kisilr hrzaman bu dunyaya gelmiyor. aslinda 3.havalimanina ismimi vermedikleri icin kirginimya neyse
  • PERDE değil, PERGE!
  • süryaniler antik kentleri için zeugma diyor biz de Eren diyoruz- hodri meydan!
  • "Şeyin trene baktığı gibi" diyen milletvekiline gülen sayın Fatma Şahin, bu uçağa bakan Gazianteplilere de böyle bir şey söylense ne yapacak ? Yine gülecek mi ?
  • Ümmetin hizmetkarı olsun ismi
  • Eren BÜLBÜL
  • 15 temmuz | July 15 olsun
  • Uçağın üzerindeki İSMİ değil de uçağın kendisini yapabilmeyi amaçladığımız gün... İŞTE O GÜN... Zeugma yazsa ne Ali VEli yazsa ne? İncir çekirdeğini doldurmayacak şeylere ne kadar da çok değer veriyoruz... Gaziantep yazan uçağın sana ya da şehrine ne katkısı oldu?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türk Hava Yolları'nın uçak ismi için başlattığı kampanya için Gazianteplilere çağrıda bulundu. Şahin, yeni uçağın isminin Zeugma olması için Gazianteplileri oy vermeye davet etti.

"Zeugma tabii ki çok yakışır gururumuz Türk Hava Yolları’nın bir uçağına" diyen Şahin, "Haydi Gaziantepliler ve Zeugma aşıkları Türk Hava Yolları'nın bir uçağına Zeugma adı verilmesi için oylarımızı kullanalım" ifadelerini kullandı. 

Uçak için düşünülen ve oylamaya sunulan 4 isim şöyle: Zeugma, Perde, Assos ve Göbeklitepe




 

Şahin'den THY anketi için destek çağrısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

? ~ 5 yıl önce
daha önce filoda olmayıp da ilk defa alınan 777 ve 330'lar için aynı şeyler yapıldı mı? yapılmadı. o zaman şimdi bu uçak için bu kadar tantana,anket vs niye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
benim adim vrilsin ~ 5 yıl önce
ARKADASLAR BeN 25 YILLIK BIR ULTRA PiLOT OLARAK ISMIMIN VeRILMSINI ISTYORUM. YANI ReMZI. EN YAKISANI BUDUR. BILIYORSUNUZ BeN BU HAVACILIK SeKTORUNUN eNDeGeRLI,BILGILI,UZMAN,USTUN,DeHA,GURU,BILGILI prens KISIYIM. LUTFeN HeMeN KAMPANYALARA BASLAYIN. ISMIMI KAGITLARA YAZIP GeNeL MeRKeZIN ONUNDe TOPLANIN. MALUM ReMZILeR KOLAY YeTISMIYOR. benim gibi muazzam kisilr hrzaman bu dunyaya gelmiyor. aslinda 3.havalimanina ismimi vermedikleri icin kirginimya neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 5 yıl önce
PERDE değil, PERGE!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Perde pilavi ~ 5 yıl önce
Mardin’e özgü tavsiye ederim
gariban Türk ~ 5 yıl önce
süryaniler antik kentleri için zeugma diyor biz de Eren diyoruz- hodri meydan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sürücü ~ 5 yıl önce
"Şeyin trene baktığı gibi" diyen milletvekiline gülen sayın Fatma Şahin, bu uçağa bakan Gazianteplilere de böyle bir şey söylense ne yapacak ? Yine gülecek mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Safsata ~ 5 yıl önce
Ümmetin hizmetkarı olsun ismi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EREN ~ 5 yıl önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 5 yıl önce
Eren BÜLBÜL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 5 yıl önce
15 temmuz | July 15 olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 5 yıl önce
“Tiyatro” koyun “tiyatro”.
Abc ~ 5 yıl önce
"Tiyatro" olsun , "tiyatro"
FoAdayAdayı ~ 5 yıl önce
Aynen bende Tiyatro diyebilirim Balıkesirden Selam
Tiyatro diyenlere ~ 5 yıl önce
250 kişi tiyatro için öldü. Yav hehe
Kemal ~ 5 yıl önce
Uçağın üzerindeki İSMİ değil de uçağın kendisini yapabilmeyi amaçladığımız gün... İŞTE O GÜN... Zeugma yazsa ne Ali VEli yazsa ne? İncir çekirdeğini doldurmayacak şeylere ne kadar da çok değer veriyoruz... Gaziantep yazan uçağın sana ya da şehrine ne katkısı oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000