24 Nisan 2013, Çarşamba 16:30:22

SAGA'YA BÜYÜK ŞOK!

Saga Havayolları’nda yaşanan ekonomik sıkıntı bir kez daha su yüzüne çıktı...
  • maaşları kesintisiz ödenen ve tüm bunları hazmeden pilotlar aylardır maaş yüzü görmeyen mesai arkadaşları için acaba ne düşünüyorlardır ???
  • SGHM sen ne is yaparsin ya artik bisiler yap bir zahmet
  • Bi ara 330 getiricez diye beni çağırmışlardı o ara THY de çağırmıştı. 330 için thy ye gitmiycektim az kalsın. Kısmet bu işler araştırdım o şirket batıyo dediler thy ye girdim ALlah a şükür şimdi para kazanıyorum
  • Tarhan Tower a seviye 1 bulgu yazanlara ithaf olunur, elektrik yokken nasıl uçak operasyonu yapacaklar acaba? Nerde seviye 1 bulgu yazanlar?
  • Turkuaz'ın ahı tutmuş olabilir mi ?
  • her iş yaparım abi ben, hiç sorun olmaz, kuralım havayolu sonra batsın nedir yani.
  • Lütfen! Bu durum göz göre göre geldi. İnsanları Mağdur edenlere ses çıkarmamanızı ANLAYAMIYORUM. Müsaade etmeyin. Lütfen YETER ARTIK. Paramızı alamıyoruz. Tarihe Not Düşüyorum. bizim gibi başka şirketler de var. Bari Onları ENGELLEYİN. Çalışan Şirketleri Denetleyip BULGU YAZMAK İŞ DEĞİL. NEYMİŞ FAAL KARTI tam DOLDURULMAMIŞ. Aşın bunları Biraz. M.
  • SHGM hiç mi denetlemeye gelmiyor diyen arkadaşa, SHGM=SAGA SHGM her 3 ayda bir SAGA da denetlemede, ama neyi denetliyor. Kağıt üstünde denetleme. Size bir soru, Sayın Bilal Ekşinin saganın uçağı ile ilgili bir konuda iranda ne işi var? Demek ki SHGM=SAGA. Yüce Rabbim önce bu vebalde SHGMyi bildiği gibi yapsın sonrada SAGA nın patronunun. Bu kadar insanın maaş alacağıyla bir insan nasıl 4 milyon USDlık evde gece rahat uyur. Çaycıların bile maaşını ödemiyorlar.
  • İyi ki havacılığı bırakmışım. Charter şirketlerde çalışan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin .
  • abicim ozaman iflas ettsinler hic olmazsa problem yasamazlar

Saga Havayolları’nın yaşadığı ekonomik darboğaz bu kez de şirketin Genel Müdürlüğü’ne yansıdı. Bir süre filosuna dahil edemediği 3. uçağı nedeniyle büyük problemler yaşayan şirket, bu kez de mali zorluklarına çare arıyor.

Ekonomik darboğazla boğuşan Saga Havayolları’nın Florya’da bulunan Genel Müdürlüğü susuz ve elektriksiz kaldı. Yaklaşık 5 bin liralık elektrik borcunu ödemediği gerekçesiyle elektriği kesilen şirketin borcundan dolayı suyunun da kesildiği öğrenildi.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre, Saga Havayolları 5 bin liralık elektrik borcunu ödeyemeyince elektrikleri kesildi. Henüz bu şoku üzerinden atamayan şirkete bir kötü haber de İSKİ’den geldi. Borcunu ödeyemeyen şirketin bu kez de suyu kesildi. Saga’nın borcundan dolayı yaşadığı bu kriz çalışanları da adeta şoka uğrattı.

Bu arada Saga Havayolları’nın Florya’daki Genel Müdürlüğü’nün mülk sahibi, kira ödemelerindeki düzensizlikten dolayı rahatsız olduğu ve Saga’yı binadan çıkarmaya çalıştığı öğrenildi.

©AirportHaber.com

SAGA'YA BÜYÜK ŞOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

test ~ 11 yıl önce
maaşları kesintisiz ödenen ve tüm bunları hazmeden pilotlar aylardır maaş yüzü görmeyen mesai arkadaşları için acaba ne düşünüyorlardır ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ki.ne yazik ~ 11 yıl önce
SGHM sen ne is yaparsin ya artik bisiler yap bir zahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haspel kader ~ 11 yıl önce
Bi ara 330 getiricez diye beni çağırmışlardı o ara THY de çağırmıştı. 330 için thy ye gitmiycektim az kalsın. Kısmet bu işler araştırdım o şirket batıyo dediler thy ye girdim ALlah a şükür şimdi para kazanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airmail30 ~ 11 yıl önce
Tarhan Tower a seviye 1 bulgu yazanlara ithaf olunur, elektrik yokken nasıl uçak operasyonu yapacaklar acaba? Nerde seviye 1 bulgu yazanlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah tuttu ~ 11 yıl önce
Turkuaz'ın ahı tutmuş olabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abi ~ 11 yıl önce
her iş yaparım abi ben, hiç sorun olmaz, kuralım havayolu sonra batsın nedir yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM'ye ~ 11 yıl önce
Lütfen! Bu durum göz göre göre geldi. İnsanları Mağdur edenlere ses çıkarmamanızı ANLAYAMIYORUM. Müsaade etmeyin. Lütfen YETER ARTIK. Paramızı alamıyoruz. Tarihe Not Düşüyorum. bizim gibi başka şirketler de var. Bari Onları ENGELLEYİN. Çalışan Şirketleri Denetleyip BULGU YAZMAK İŞ DEĞİL. NEYMİŞ FAAL KARTI tam DOLDURULMAMIŞ. Aşın bunları Biraz. M.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM=SAGA ~ 11 yıl önce
SHGM hiç mi denetlemeye gelmiyor diyen arkadaşa, SHGM=SAGA SHGM her 3 ayda bir SAGA da denetlemede, ama neyi denetliyor. Kağıt üstünde denetleme. Size bir soru, Sayın Bilal Ekşinin saganın uçağı ile ilgili bir konuda iranda ne işi var? Demek ki SHGM=SAGA. Yüce Rabbim önce bu vebalde SHGMyi bildiği gibi yapsın sonrada SAGA nın patronunun. Bu kadar insanın maaş alacağıyla bir insan nasıl 4 milyon USDlık evde gece rahat uyur. Çaycıların bile maaşını ödemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ! ~ 11 yıl önce
İyi ki havacılığı bırakmışım. Charter şirketlerde çalışan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
destanair ~ 11 yıl önce
abicim ozaman iflas ettsinler hic olmazsa problem yasamazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000