09 Eylül 2013, Pazartesi 10:42:29

SAGA'NIN NEFESİ BİTTİ

İşletme ruhsatı 6 Haziran’da üç ay süreyle askıya alınan Saga Havayolları, verilen sürede ekonomik sorunlarını aşamadı. Sürenin sona ermesiyle Saga Havayolları’nı nasıl bir gelecek bekliyor?
  • Sevgili arkadaşlar SAGA artik düzelmez. Is bulabilen zaten hemen yeni isine basladi. Bence fazla umut baglamayin, olsaydı simdiye kadar cokdan düzelirdi. Sizlerde biliyorsunuz uçacak uçak yok, neyle düzelecek... Inanin cok isterim ama artik COK BÜYÜK MUCIZE gerekli.. Iranlilara bu saatten sonra artk ne kadar güvenecksin. B artik yedek parça olacak. Hepinize kolay gelsin, en kisa zamanda is bulmanizi diliyorum.
  • Ben sadece SAGA dan gerçek bir haber bekliyorum... Kredi kartimin borcunu ödeyemedim, ev kirami ödeyemedim, inanilmaz çaresiz bir durumda yasiyorum... Kurtulacaksa kurtulsun yoksa SHGM görevini yapsin. Daha ne bekliyor anlamadım.. Tamam Sn. Kolat dürüst bir patron ama artik bir sonuç olmasi gerekli... Yanlismi düsünüyorum
  • Cevap2 (cevabı ) Şirketimiz içinde yaşanılan olumlu veya olumsuz gelişmeler hakkında sizlerde kabul edersiniz'ki bilgi vermek etik bir davranış değildir. Şayet dışarıdan biri olarak"
  • Cevaba (CEVAP) Saga havayollarında herkez yıllarca ekmeğini yediği patronuna yakındır. Sn: A.Kadir KOLOT mücadelesini gereğinden fazla Veriyor. Kişi veya kişilerin gereksiz konuşması bu yürüyüşü engelleyemiyecek. Biz mutluyuz kimse bizim adımıza sıkıntı yapmasın. Gerektiğinde yapılan icraatlar zaten sizlere cevap olacaktır. Herkeze sevgiler.
  • Serkan Sarak Başkan SAGA şampuyon :)
  • SAGA YOLUNA DEVAM EDİYOR. Serkan SARAK.
  • Bu işler ortakla falan olmaz (hele İRAN vb yabancılar ile hiç olmaz) örneklerini yakında Ülkemizde daha büyük firmalarımızda ve daha fazla izleyeceğiz... Bu işler böyle önce teknik arızalar başlar, arkasından müşteri şikayetleri ve Sonuç PARA-HARÇ BİTTİ İNŞAATA PAYDOS
  • Aldigim habere göre ek süre talep etmişler... Cok büyük olasilikla 3 ay daha izin alacaklarmis... Bu sadece duyum, gerçeği bilen varsa lütfen yazsin...Pek cok insan burdan okuduğu doğru bir haberle ileri hayatini düzenleme altina alacak.. Bütün arkadaşlara kolay gelsin, Allah yardimciniz olsun. Durumumuz cok kötü
  • Bu saatden sonrada kendine gelemez Saga kendilerine ait 2 adet A310 uçağı kaldı ellerinden biriside zaten İran da alıkonuldu

Türk sivil havacılığının bir dönem yıldızı parlayan şirketlerinden Saga Havayolları, kapanmanın eşiğine geldi. Kuzey Afrika operasyonlarının sona ermesinden sonra mali darboğaza giren ve uçaklarını kiralamakta güçlük çeken Saga Havayolları, 6 Haziran’da askıya alınan işletme ruhsatını tamamen kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya geldi.

SKY Havayolları’nın yaşadığı sorunların benzerini yaşayan ve birçok personelinin yanı sıra form 4 yetkili yöneticilerini de kaybeden şirket için verilen 3 aylık süre sona erdi. Geçen sürede ekonomik anlamda işlerini yoluna koyamayan ve bir türlü SHGM’nin istediği koşulları yerine getiremeyen Saga Havayolları’nın tanınan üç aylık sürenin sona ermesiyle nasıl bir akıbetle karşı karşıya kalacağı merakla beklenirken iyileştirme çabalarının yeterli görülmemesi halinde işletme ruhsatı tamamen iptal edilecek.

İranlı bir ortakla geçtiğimiz yıllarda ekonomik krizden biraz olsun kurtulan şirkette,  Abdulkadir Kolot ve İranlı ortak arasındaki sorunlar nedeniyle bir türlü yoluna girememişti.

©AirportHaber.com

SAGA'NIN NEFESİ BİTTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Kaptan ~ 11 yıl önce
Sevgili arkadaşlar SAGA artik düzelmez. Is bulabilen zaten hemen yeni isine basladi. Bence fazla umut baglamayin, olsaydı simdiye kadar cokdan düzelirdi. Sizlerde biliyorsunuz uçacak uçak yok, neyle düzelecek... Inanin cok isterim ama artik COK BÜYÜK MUCIZE gerekli.. Iranlilara bu saatten sonra artk ne kadar güvenecksin. B artik yedek parça olacak. Hepinize kolay gelsin, en kisa zamanda is bulmanizi diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne yapsam ~ 11 yıl önce
Ben sadece SAGA dan gerçek bir haber bekliyorum... Kredi kartimin borcunu ödeyemedim, ev kirami ödeyemedim, inanilmaz çaresiz bir durumda yasiyorum... Kurtulacaksa kurtulsun yoksa SHGM görevini yapsin. Daha ne bekliyor anlamadım.. Tamam Sn. Kolat dürüst bir patron ama artik bir sonuç olmasi gerekli... Yanlismi düsünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Cevap2 (cevabı ) Şirketimiz içinde yaşanılan olumlu veya olumsuz gelişmeler hakkında sizlerde kabul edersiniz'ki bilgi vermek etik bir davranış değildir. Şayet dışarıdan biri olarak"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şirket içi ~ 11 yıl önce
Şirketler olumlu gelişmeleri övünerek ve gururla açıklarlar, neresi etik bir davranış değil, gayette etik. Başarılıyız, duysun cümle alem. Ama madara olursanız, tabi ki biz madara olduk diye açıklama yapılamaz dimi : )
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Cevaba (CEVAP) Saga havayollarında herkez yıllarca ekmeğini yediği patronuna yakındır. Sn: A.Kadir KOLOT mücadelesini gereğinden fazla Veriyor. Kişi veya kişilerin gereksiz konuşması bu yürüyüşü engelleyemiyecek. Biz mutluyuz kimse bizim adımıza sıkıntı yapmasın. Gerektiğinde yapılan icraatlar zaten sizlere cevap olacaktır. Herkeze sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap 2 ~ 11 yıl önce
Serkan ben sana kötü birsey söylemedimki, haber kaynagi nedir, doğruluk orani nedir? Iranlilar ne zaman ödeme yapacak? gibi, gibi, gibi sorularin cevabi varmi sende, aciklamani istedim..Bana inan ben senden daha cok SAGa nin kurtulmasini istiyorum. Buna inan ve kesinlikle nankörlük yapmıyorum.
Muhendis ~ 11 yıl önce
Serkan Sarak Başkan SAGA şampuyon :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
SAGA YOLUNA DEVAM EDİYOR. Serkan SARAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cEVAP ~ 11 yıl önce
SERKAN NEYE DAYANARAK YAZDIN BUNU? ANLAT BIZDE BILELIM. SEN PATRONA YAKINSIN, HABERLERI ALIYORSUN. OLMADI ISDE IRANLILAR BU SARTLARDA KABUL ETMIYOR
misafir ~ 11 yıl önce
Serkan Sarak diyorsa inanılır arkadaşlar. Güvenilir isimdir o. Evet doğru Saga'ya verilen süre doldu. Fakat ek süre için Saga'nın hakkı var. Ortada Israrla devam etmek isteyen bir şirket var fakat bu işe devlet neden el uzatmaz.Tabi ki kontrol altında tutularak. Havayolu şirketleri kolay kurulmuyor. Bunu bu iş içinde olan herkes çok iyi bilir!
misafir e ~ 11 yıl önce
devletin ne alakasi var hocam. neden devlet el uzatsin? tamami ile KOTU YONETIM neticesi ile bu hale dusmus bir sirkete devlet ne yapsin???. dogru durust patron olsalardi, para akarken dogru yere yatirsalardi...her zamanki gibi patron hala iyi yasiyor, calisanlar bes kurussuz. elli tane sirket batti hala akillanmak yok.
HADİ ORDAN !!! ~ 11 yıl önce
aragazı kes motor boğulmasın
Para lazım.... ~ 11 yıl önce
Bu işler ortakla falan olmaz (hele İRAN vb yabancılar ile hiç olmaz) örneklerini yakında Ülkemizde daha büyük firmalarımızda ve daha fazla izleyeceğiz... Bu işler böyle önce teknik arızalar başlar, arkasından müşteri şikayetleri ve Sonuç PARA-HARÇ BİTTİ İNŞAATA PAYDOS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABIN ~ 11 yıl önce
Aldigim habere göre ek süre talep etmişler... Cok büyük olasilikla 3 ay daha izin alacaklarmis... Bu sadece duyum, gerçeği bilen varsa lütfen yazsin...Pek cok insan burdan okuduğu doğru bir haberle ileri hayatini düzenleme altina alacak.. Bütün arkadaşlara kolay gelsin, Allah yardimciniz olsun. Durumumuz cok kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bu saatden sonrada kendine gelemez Saga kendilerine ait 2 adet A310 uçağı kaldı ellerinden biriside zaten İran da alıkonuldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000