22 Şubat 2011, Salı 15:16:23

SAGA UÇAĞI İZİN BEKLİYOR

Libya’daki iç savaşın ortasında kalan Türkler gruplar halinde ülkeden tahliye edilirken Nurol İnşaat, bölgede çalışan işçilerini kurtarmak için yolcu uçağı kiraladı.
  • kimsenin yapamadığını biz yaparız. yeterki biz yapamadık aman desinler. biz hallederiz. Afgan idmanımız sağlam. Kandahar ve Bagram da hazırlık maçlarımız tecrübe kazanmamıza yaradı. bugünler için hazırız...
  • saga da kimlerin işine son verildi orada çalışan arkadaşlarım var......
  • Arkadaşlar, bu uçuşların Allah razı olsun ifadelerini duyma, gözlerdeki minneti görme için yapıldığından söz edilebilmek için o uçuşun bilâ bedel yapılmış olması gerekir. Başka anlamlar yüklemeye gerek yok, bedel alındı ise ticari uçuştur. Söyleyebileceğimiz tek sey de Allah Kaza Bala vermesin, sağ salim gidip gelsinler. Gerisi boş laf...
  • Siz önce permiyi bi alın :)) Sonra gidersiniz.
  • keşke geçen hafta şirketinizden çıkarılan mesai arkadaşlarınız için de böyle çaba harcasaydınız libyadan getirdiginiz adfamlar ancak patronlarınızın cebini dolduracak arkadaşlarınızı geri getirmeyecek anlayana
  • Tarihin gördüğü en süper koordinatör Çağatay FIRAT,Turkuaz ı uçurduğu gibi SAGA yı da havaya uçuracak eminim; kendisine başarılar dilerken SAGA havayollarının patronlarına da hayırlı kazançlar olsun :)))))
  • Vatandaşlarımızı taşımak gurur verır bıze hayırlısıyla gıder gelırızz...
  • Hayırlısıyla alır gelırız vatandaslarımızı hiç önemı yok...
  • hayirlisiyla izni alir gidip geliriz butur ucuslarin en gurur verici yani yolcularin ne olursa olsun indiklerinde gozlerinizin icine allah razi olsun gibisinden bakislari o zaman libyaymis kabil mis bagrammis onemli degil=)
  • aynen gider alır geliriz.. gerekirse 2. ve 3. seferide yaparız.. atlatacağız bu günleride

Libya’da halk ile hükümet güçlerinin karşı karşıya gelmesiyle başlayan isyan dalga dalga yayılırken Türkler uçaklarla ve deniz yoluyla ülkeden tahliye ediliyor.

Türk Hava Yolları uçakları ile şu ana kadar yüzlerce yolcu ülkeyi terk ederken Libya’da El Fateh Üniversitesi inşaatını yapan Nurol İnşaat, işçilerini kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalışıyor.

Nurol İnşaat’ın Saga Havayolları’ndan kiralanan Boeing 737-800 tipi uçakla, ülkedeki 328 çalışanını Türkiye’ye getireceği öğrenildi. 175 yolcu kapasiteli Saga uçağının, tek seferde bütün yolcuları Türkiye’ye getirmesi mümkün olmadığı için ya bir uçağın daha kiralanacağı ya da iki seferde yolcuların Türkiye’ye getirileceği bildirildi.

Ancak, Nurol İnşaat yetkilileri şu ana kadar Libyalı Sivil Havacılık otoritelerinden iniş için izin alamadıklarını, personelin Tripoli’de bekletildiğini bildirdi.

Bu arada, Libya’daki isyandan kaçmak isteyenler uçak talebinde patlama yaşanmasına sebep oldu.  Özellikle Libya’yı terk etmek isteyen zengin müşterilerin Türkiye’den jet talebinde bulunduğu, birçok genel havacılık şirketinin boş saati olmadığı için talepleri geri çevirmek zorunda kaldığı kaydedildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

SAGA UÇAĞI İZİN BEKLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
kimsenin yapamadığını biz yaparız. yeterki biz yapamadık aman desinler. biz hallederiz. Afgan idmanımız sağlam. Kandahar ve Bagram da hazırlık maçlarımız tecrübe kazanmamıza yaradı. bugünler için hazırız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saga da kimlerin işine son verildi orada çalışan arkadaşlarım var......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar, bu uçuşların Allah razı olsun ifadelerini duyma, gözlerdeki minneti görme için yapıldığından söz edilebilmek için o uçuşun bilâ bedel yapılmış olması gerekir. Başka anlamlar yüklemeye gerek yok, bedel alındı ise ticari uçuştur. Söyleyebileceğimiz tek sey de Allah Kaza Bala vermesin, sağ salim gidip gelsinler. Gerisi boş laf...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz önce permiyi bi alın :)) Sonra gidersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
keşke geçen hafta şirketinizden çıkarılan mesai arkadaşlarınız için de böyle çaba harcasaydınız libyadan getirdiginiz adfamlar ancak patronlarınızın cebini dolduracak arkadaşlarınızı geri getirmeyecek anlayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tarihin gördüğü en süper koordinatör Çağatay FIRAT,Turkuaz ı uçurduğu gibi SAGA yı da havaya uçuracak eminim; kendisine başarılar dilerken SAGA havayollarının patronlarına da hayırlı kazançlar olsun :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vatandaşlarımızı taşımak gurur verır bıze hayırlısıyla gıder gelırızz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlısıyla alır gelırız vatandaslarımızı hiç önemı yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayirlisiyla izni alir gidip geliriz butur ucuslarin en gurur verici yani yolcularin ne olursa olsun indiklerinde gozlerinizin icine allah razi olsun gibisinden bakislari o zaman libyaymis kabil mis bagrammis onemli degil=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynen gider alır geliriz.. gerekirse 2. ve 3. seferide yaparız.. atlatacağız bu günleride

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000