21 Şubat 2019, Perşembe 10:39:42

Sabiha Gökçen'e iki ödül

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, İstanbul Zihinsel Engelli Çocuklar Vakfı (İZEV) ile “Hayat ve Biz” çatısı altında hayata geçirdiği “Hayvanlar ve Biz” projesiyle aldığı ödüllere yenilerini ekledi.
  • Sabihada zararsız hayvanlarımızı toplatıp üstüne ödül almak. Pes.
  • EST'ye selam olsun, O'nun başarısı bütün bunlar
  • Yakışır sabiha ablama
  • güzel , anlamlı işlerin ödüllendirilmesi memnun edici..bu tarz duyarlı çalışmaların tüm sektörde genişlemesi ümidiyle..

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, İstanbul Zihinsel Engelli Çocuklar Vakfı (İZEV) ile “Hayat ve Biz” çatısı altında hayata geçirdiği “Hayvanlar ve Biz” projesiyle aldığı ödüllere yenilerini ekledi. Dünyanın tek bağımsız ödül organizasyonu olan Mercury Excellence Awards tarafından “Hayvanlar ve Biz” projesi iki ödüle layık görüldü.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, İZEV ile birlikte “Hayat ve Biz”  çatısı altında hayata geçirdiği “Hayvanlar ve Biz” projesiyle 60 ülkeden yüzlerce projenin katıldığı Mercury Excellence Awards yarışmasından iki ödülle döndü.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, uluslararası alanda iletişim sanatı ve bilimini geliştirmek amacıyla kurulan, ABD merkezli Mercury Excellence Awards tarafından “Özel Projeler” kategorisinde altın, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Uygulamaları” kategorisinde ise onur ödülüne layık görüldü.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı “Hayvanlar ve Biz” projesiyle geçtiğimiz aylarda da PRİDA İletişim Ödülleri’nde Medya ve Influencer ilişkileri, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Stratejik İletişim kategorisinde büyük ödülün sahibi olurken; Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre tarafından düzenlenen Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Yılın En İtibarlı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık görülmüştü.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG adına değerlendirmede bulunan Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal, “Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı adına böylesi anlamlı bir projeye destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin ilk engelsiz havalimanı kuruluşu olarak İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı ile (İZEV) toplumda zihinsel engelli olarak tanımlanan down sendromlu, otizmli ve mental farklılığı bulunan bireylerin sesini sanat yoluyla duyurmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. İletişim sektörünün en prestijli ödüllerinden iki ödülle dönen ve hepimizi mutlu eden bu projede emeği geçen herkesi bu vesileyle bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Uluslararası alanda iletişim sanatı ve bilimini geliştirmek amacıyla 1987 yılında ABD’de kurulan ve dünyanın tek bağımsız ödül organizasyonu olan MerComm’un; reklam, PR, kamu ilişkileri ve kurumsal iletişim projelerini ödüllendirdiği Mercury Excellence Awards bu yıl 30’uncu kez düzenlendi.

Sabiha Gökçen'e iki ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ödülü hakedin ~ 5 yıl önce
Sabihada zararsız hayvanlarımızı toplatıp üstüne ödül almak. Pes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öldürülen Köpek ~ 5 yıl önce
Zararsız hayvanları toplamak ? Bence öldürmek işini daha iyi biliyorlar . Gecen yıl yönetim emri ile temizlik personeline öldürtülen köpek ve okadar şikayetlere ramen hiç bir şey yapılmadı hayvan katiline . Bu ödüller tamamen etiket.
yok artık!!! ~ 5 yıl önce
toplatmayı geç heaş hiç bi yetkisi olmadan bir köpeği iğne ile zehirleyerek oracıkta canını aldı haberleri fotoğrafları her sey mevcut.. köpek apronda dahi değil!!! ve ödül almak? Hem de bu konuda.. pes ki ne pes!
nerede ~ 5 yıl önce
sanırım bu olaylar eskiden oldu, her sabah giriş kapılarımızda yanda battaniyeleriyle yatan bazen içeriye girip ısınan köpeklerimiz var. otoparkta kedi evimiz ve evcil kedilerimiz de..
EST ~ 5 yıl önce
EST'ye selam olsun, O'nun başarısı bütün bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şarapcı emel ~ 5 yıl önce
Yakışır sabiha ablama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel işler ~ 5 yıl önce
güzel , anlamlı işlerin ödüllendirilmesi memnun edici..bu tarz duyarlı çalışmaların tüm sektörde genişlemesi ümidiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000