01 Haziran 2023, Perşembe 17:22:54

Sabiha Gökçen'deki Hijyen Sorunuyla İlgili Açıklama Geldi

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hijyen sorunun AirportHaber tarafından gündeme getirilmesinden sonra havalimanı işletmecisi tarafından konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.
  • Gerçekten işler acısı bir durum sozde uluslararası bır hava lımanı madem sözleşme yenılenmayacak tedbır neden alınmadı
  • Tuvaletler bok doluydu
  • Rezaletsinizzzz!! Çalışmaktan sayenizde nefret eder olduk bu kadar da saygısızlık terbiyesizlik olamaz!!! Bu firmanın gideceği belli değil miydi ? Neden bu zamana kadar bi önlem alınmadı ? Neden bu zaman kadar herhangi bir temizlik firmasi ile anlaşılmadı . Parayı sadece Malezyalilara veriyorsunuz da ondan !!!! Şimdi tüm dünyaya rezil olma zamanı !!! Hakettiniz !!!
  • Bu gün 02-06-2023 tarihli uçuşum vardı yutdışı.Tüm tuvaletler pislik rezaletti 4 tuvaletten arayışımdan sonra biraz temiz tuvalet bulabildim. Buna mutlaka bir çözüm getirilmesi lazım..Yoksa rezalet kimse kusura bakmasın.Saygılarımla.
  • Zafiyet yok?? Bu gün ESB uçuşumda teras denilen yere hava almak için çıktım, çöpler taşmış, en az 200/300 tane içecek kutusu tel örgü kenarındaydı, keza WC lere girmeye cesaret edemezsiniz, keskin idrar kokusu dışardan hissedilir derecede, Hangi temizlikten bahsediyorsunuz. Bu açıklamalarınıza kim inansın?
  • Shane in you Malaysia Airports company. It is not a good look !
  • Özelleştir sonra kafanı kuma göm ve hiç birşeyiyle ilgilenme anlayışı mı hakim yoksa
  • Rezelat..Hangi çalışmadan bahsediyorlar sadece yolcu değil personellerin kullandığı lavobalarda berbat halde sabun yok peçete yok hastalık yayacaksınız…Böyle bır tedbırsızlık olamaz
  • Bi tane egosu yüksek Serkan var ona temşzletin bi işe yaradığı yok zaten artist artist geziyor
  • 10senedir yazıyorum her zaman pisti yeni birşey değiilki

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hijyen sorunun AirportHaber tarafından gündeme getirilmesinden sonra havalimanı işletmecisi tarafından konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. 

Kattenbeck ile yapılan anlaşmanın sona erdiği belirtilen ve sorunun bu nedenle kaynaklandığı ifade edilen açıklamada, yeni ekibin kısa süre içerisinde çalışmaya başlayacağı belirtildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG tarafından AirportHaber'e gönderilen açıklama şu şekilde:

"Havalimanımız hakkında basına yansıyan temizlik firması ile alakalı haberlere açıklık getirmek isteriz. Son 3 yıldır terminalimizde hizmet veren Kattenbeck firmasının sözleşme süresinin dolması sebebiyle ihale sürecimiz aylar önce gerçekleştirilmiş, bu süreçte aynı firma ile devam edilmeyeceği sonucu ortaya çıkmıştır.

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmesi alandaki ‘misafir deneyimini mükemmelleştirme’ kapsamında hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak için yeni bir temizlik ekibiyle ilerleme kararı almıştır. Yeni ekip önümüzdeki günlerde belirlenen yeni standartları uygulamaya geçirecektir.

Bu süreçte iddia edildiği gibi bir hizmet zafiyeti söz konusu değildir. Misafirlerimizin rahat ve huzurlu seyahat etmesi için gerekli tüm önlemler alınmış olup 7/24 esasına göre çalışmalarımızı sürdürmekteyiz."

©AirportHaber.com








Sabiha Gökçen'deki Hijyen Sorunuyla İlgili Açıklama Geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

AHMET ~ 10 ay önce
Gerçekten işler acısı bir durum sozde uluslararası bır hava lımanı madem sözleşme yenılenmayacak tedbır neden alınmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dün ~ 10 ay önce
Tuvaletler bok doluydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsg ~ 10 ay önce
Rezaletsinizzzz!! Çalışmaktan sayenizde nefret eder olduk bu kadar da saygısızlık terbiyesizlik olamaz!!! Bu firmanın gideceği belli değil miydi ? Neden bu zamana kadar bi önlem alınmadı ? Neden bu zaman kadar herhangi bir temizlik firmasi ile anlaşılmadı . Parayı sadece Malezyalilara veriyorsunuz da ondan !!!! Şimdi tüm dünyaya rezil olma zamanı !!! Hakettiniz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hami Çelik ~ 10 ay önce
Bu gün 02-06-2023 tarihli uçuşum vardı yutdışı.Tüm tuvaletler pislik rezaletti 4 tuvaletten arayışımdan sonra biraz temiz tuvalet bulabildim. Buna mutlaka bir çözüm getirilmesi lazım..Yoksa rezalet kimse kusura bakmasın.Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl ~ 10 ay önce
Zafiyet yok?? Bu gün ESB uçuşumda teras denilen yere hava almak için çıktım, çöpler taşmış, en az 200/300 tane içecek kutusu tel örgü kenarındaydı, keza WC lere girmeye cesaret edemezsiniz, keskin idrar kokusu dışardan hissedilir derecede, Hangi temizlikten bahsediyorsunuz. Bu açıklamalarınıza kim inansın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISG YÖNETİMİ ~ 10 ay önce
Başından sonuna kadar pisliğe yalana dolana bulaşmış bir yönetimi vardır Saw in. Asla dedikleri hiçbirseye itibar etmeyin. Kendi pisliklerinde boğulduklari gibi, şimdi sıra yolcuları boğmaya geldi belliki. Devletin artık bu isletmeciye dur demesi gerekir.Perisan ettiler sirketim
Aussie ~ 10 ay önce
Shane in you Malaysia Airports company. It is not a good look !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Resmi kurumlar neredler? ~ 10 ay önce
Özelleştir sonra kafanı kuma göm ve hiç birşeyiyle ilgilenme anlayışı mı hakim yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 10 ay önce
Rezelat..Hangi çalışmadan bahsediyorlar sadece yolcu değil personellerin kullandığı lavobalarda berbat halde sabun yok peçete yok hastalık yayacaksınız…Böyle bır tedbırsızlık olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 10 ay önce
Bi tane egosu yüksek Serkan var ona temşzletin bi işe yaradığı yok zaten artist artist geziyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Was ~ 10 ay önce
Asıl egosu yüksek olan ve boş işe yaramayan kişilerin burdan böyle anlamsız alakasız yorum yapan sizlerin ta kendisiniz boşsunuz boş yazık size...
Bozkurt ~ 10 ay önce
10senedir yazıyorum her zaman pisti yeni birşey değiilki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000