25 Ocak 2017, Çarşamba 13:30:34

Sabiha Gökçen'de seferler azaltılıyor

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hava şartları nedeniyle, 26 ve 27 Ocak'ta seferler yüzde 20 azaltılacak.
  • Hah, tamam işte budur. DHMİ Şahtın şahbaz oldun. Karla mücadeleyi beceremezsiniz, elinize yüzünüze bulaştırırsınız, gelen uçakları indiremezsin giden uçakları kaldıramazsın, yüzlerce uçağı, onbinlerce yolcuyu, bütün havayolu şirketlerini mağdur edersin. Utanmadan bir de hizmet getirdiğinizi, başarılı olduğunuzu savunursunuz. 2017 Türkiyesi özetle YÖNETEMİYORUM, İPTAL EDİYORUM, AMA HİZMET EDİYORUM VE BAŞARILIYIM. Birisi bunun ne kafası olduğunu söylesin lütfen.
  • pist zemini o kadar kotu ki, lastiklerde derin yarıklar meydana getirmektedir.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hava şartları nedeniyle, 26 ve 27 Ocak'ta seferler yüzde 20 azaltılacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ'den (HEAŞ) yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde beklenen olumsuz meteorolojik şartlar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 26-27 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan uçuşlarda yüzde 20 oranında azaltma yapma kararı alındı.

Bu nedenle, tüm yolculardan, uçuşlarıyla ilgili son durumu, ilgili hava yolunun internet sitelerinden takip etmesi istendi.

Sabiha Gökçen'de seferler azaltılıyor

Yorumlar

Şah ~ 7 yıl önce
Hah, tamam işte budur. DHMİ Şahtın şahbaz oldun. Karla mücadeleyi beceremezsiniz, elinize yüzünüze bulaştırırsınız, gelen uçakları indiremezsin giden uçakları kaldıramazsın, yüzlerce uçağı, onbinlerce yolcuyu, bütün havayolu şirketlerini mağdur edersin. Utanmadan bir de hizmet getirdiğinizi, başarılı olduğunuzu savunursunuz. 2017 Türkiyesi özetle YÖNETEMİYORUM, İPTAL EDİYORUM, AMA HİZMET EDİYORUM VE BAŞARILIYIM. Birisi bunun ne kafası olduğunu söylesin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zemin ~ 7 yıl önce
pist zemini o kadar kotu ki, lastiklerde derin yarıklar meydana getirmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000