16 Ağustos 2017, Çarşamba 09:27:04

Sabiha Gökçen'de sahipsiz bagaj paniğe neden oldu

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı geliş katı yolcu girişinde unutulan valiz paniğe neden oldu.
  • Boş duruyosunuz belli ne bu bakayim izah edin hemen bana gurcancığım
  • Diğer türlü terörist uzaktan kumanda ile istediği zaman patlatır bombayı. Günü ile milleti uzaklaştır patlat. Başka yolmu var.
  • Şu fünye ile patlatma olayını bir açıklayacak arkadaş var mıdır? Bomba şüphesi olan bir paketi patlatmak daha mı güvenli oluyor yani? İçindeki olası tehlikeli maddelerin patlama/saçılma ihtimali yok mudur?
  • tabi unutur.. protein yok tabi verir oyu
  • Bunlar hep deneme işte, örgütler güvenlik güçlerini deniyor, maazallah. Allah korusun. Kurban oluyum Askerimize Polisimize.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı geliş katı yolcu girişinde unutulan valiz paniğe neden oldu. Bomba uzman ekipleri tarafından fünye ile patlatılan valizden makarna ve gıda malzemeleri çıktı.

Sabiha Gökçen Havalimanı geliş katı yolcu çıkış kapısında saat 22.15 sıralarında unutulan valiz kısa süreli paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre valizi fark eden yolcular valizde bomba olabileceğini düşünerek havalimanı polisine haber verdi. Havalimanı polisi valiz çevresinde güvenlik önlemi aldıktan sonra olay yerini araç trafiğine kapatarak bomba imha ekibini çağırdı. Bomba uzmanları tarafından fünye ile patlatılan valizde makarna ve gıda malzemesi çıktı. Havalimanında yaşanan kısa süreli paniğin ardından araç ve yolcu giriş-çıkışları normale dödü.  

Sabiha Gökçen'de sahipsiz bagaj paniğe neden oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Gurcancığım ~ 7 yıl önce
Boş duruyosunuz belli ne bu bakayim izah edin hemen bana gurcancığım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Funye ~ 7 yıl önce
Diğer türlü terörist uzaktan kumanda ile istediği zaman patlatır bombayı. Günü ile milleti uzaklaştır patlat. Başka yolmu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Şu fünye ile patlatma olayını bir açıklayacak arkadaş var mıdır? Bomba şüphesi olan bir paketi patlatmak daha mı güvenli oluyor yani? İçindeki olası tehlikeli maddelerin patlama/saçılma ihtimali yok mudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kontrollü Patlatma ~ 7 yıl önce
Olay yerinden canlı varlıklar uzaklaştırılıyor,sadece maddi hasar oluşuyor.
kontrollü patlama! ~ 7 yıl önce
Acaba hiç bomba patlamasına şahit oldunuz mu? Bombanın gücü vs bilmeden uzaklaştırdı canlıyı yık alani
protein yok ~ 7 yıl önce
tabi unutur.. protein yok tabi verir oyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abovv ~ 7 yıl önce
Bunlar hep deneme işte, örgütler güvenlik güçlerini deniyor, maazallah. Allah korusun. Kurban oluyum Askerimize Polisimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000