29 Eylül 2015, Salı 08:10:45

Sabiha Gökçen'de köpek krizi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir köpeğin aprona kaçması sonucunda uçaklara iniş ve kalkış izni verilemedi.
  • can o can rumuzlu arkadas kopege acidiklarindan ucaklari indirmiyorlar zannediyor ya ben ona oldum tabi puhahhhhahahhahaha
  • Tgs alim var mı ?
  • çocuk annesinin elini bırakıp ta aprona kaçsa ! bence konu aynı köpekte candır ve yapılan uygulama bence % 100 doğru. Doğru kararı verenlerden allah razı olsun.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir köpeğin aprona kaçması sonucunda uçaklara iniş ve kalkış izni verilemedi. Köpek yakalandı, ama bu kez hava şartları nedeniyle uçaklar iniş ve kalkış yapamadı.

Dün akşam saat 19.30 sularında bir yolcuyla birlikte olduğu öğrenilen bir köpek, havalimanının apronuna kaçtı. Köpeğin bir türlü yakalanamaması nedeniyle bütün iniş ve kalkışlar durduruldu.

Yaklaşık yarım saat sonra havalimanı görevlileri köpeği yakalamayı başardı. Ancak bu defa da hava muhalefeti nedeniyle uçakların iniş ve kalkışlarına izin verilmedi. Bütün havayolları asgari 2 saatlik gecikme kaydederken, Sabiha Gökçen'e inmesi gereken birçok uçak Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi. 

Sabiha Gökçen'de köpek krizi

Yorumlar

can o can ~ 9 yıl önce
can o can rumuzlu arkadas kopege acidiklarindan ucaklari indirmiyorlar zannediyor ya ben ona oldum tabi puhahhhhahahhahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cemsit ~ 9 yıl önce
Tgs alim var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Var ~ 9 yıl önce
Var adresi veriyorum gel tamam mı?
Germenwings gibi olsaydı ~ 9 yıl önce
Keşke açabilse
can o can.. ~ 9 yıl önce
çocuk annesinin elini bırakıp ta aprona kaçsa ! bence konu aynı köpekte candır ve yapılan uygulama bence % 100 doğru. Doğru kararı verenlerden allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000