31 Temmuz 2017, Pazartesi 16:24:24

Sabiha Gökçen'de 2 yıl aradan sonra rekor kırıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 28 Temmuz günü 109 bin 928 yolcu geçti. İki yıl aranın ardından rekor kırıldı.
  • cinaliyi gören var mı? Saw ı ve Pegasus'u,, beleşe adam çalıştırıp zam yapmayarak, Asgari ücretle pilot çalıştıran Nane/suh şirketi satın almış diyorlar ama ?? ( Sory devrik cümleler için nane okuyor yorumları ondan bilerek böyle yazıyorm biraz anlayabilsin diye)
  • Acaba şu pasaport polisi bu rakamları bilmiyomu acaba, millet uçağı kaçırdım kaçıracağım derken neden 3 gişe boş bekliyor?Işkence!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı iki yıl aranın ardından günlük yolcu rekorunu kırdı.

28 Temmuz tarihinde günlük 109 bin 928 yolcu ağırlayan Sabiha Gökçen Havalimanı, iki yılın ardından yeni rekoruna ulaştı.

En yüksek günlük yolcu rakamına 2015 yılının Ağustos ayında 108 bin 177 ile ulaşan Sabiha Gökçen Havalimanı kendi rekorunu geliştirdi.

Sabiha Gökçen'de 2 yıl aradan sonra rekor kırıldı

Yorumlar

allah allah ~ 7 yıl önce
cinaliyi gören var mı? Saw ı ve Pegasus'u,, beleşe adam çalıştırıp zam yapmayarak, Asgari ücretle pilot çalıştıran Nane/suh şirketi satın almış diyorlar ama ?? ( Sory devrik cümleler için nane okuyor yorumları ondan bilerek böyle yazıyorm biraz anlayabilsin diye)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
Acaba şu pasaport polisi bu rakamları bilmiyomu acaba, millet uçağı kaçırdım kaçıracağım derken neden 3 gişe boş bekliyor?Işkence!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guvenlik zaafiyeti ~ 7 yıl önce
alican çık şu ilkokul Müfredatında geRçeKleri oku dünya o eski dünya değil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000