18 Kasım 2019, Pazartesi 09:19:23

Sabiha Gökçen uçuşlarına sis engeli

İstanbul Valiliği, yoğun sis nedeniyle bir süredir seferlerin yapılamadığı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda, uçak inişlerinin sağlanamadığını, kalkışların ise başladığını bildirdi.
  • E5 SEFAKÖY METRO ? Ne zaman bitecek?? .İGA ya giderken zorluklar başladı.SİS her sabah fena.Gece 01:00 den sonra SİS var. İnşlerde HOLD a alınmaya başladı.OTOBAN daki SİS yüzünden görüş mesafesi 0 veya 30-40 metre. Gişelere ramp a inişi GİŞE ler bile SİS ten görülmemeye başladı.( 18.11.2019 ) saat 10:00 da....!! Viyadüklerde Tehlike çanları çalmaya başladı.FENERTEPE Gişeleri ve öncesi-sonrası 4 km de Elektirk direği bile yok.((( Aydınlatma SIFIR E5 SEFAKÖY METRO ne zaman açılıpta HALKALI-BAŞAKŞEHİR-İGA Bağlantısına açılacak. Görebilecekmiyiz acaba ......!!!!! ((((((

Valiliğin, Twitter hesabından yapılan açıklamada, Havalimanı Nöbetçi Meydan Müdürlüğünden alınan bilgiye yer verildi.

Valilikten yapılan ilk açıklamada, “Saat 05.59 sularında yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inişler halen yapılamamaktadır. Ancak, uçak seferlerinin kalkışları başlamıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Valiliğin, Twitter hesabından yapılan 2. açıklamada ise “Saat 06.39’da yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılamayan seferler normale dönmüştür.” denildi.
 

Sabiha Gökçen uçuşlarına sis engeli

Yorumlar

SİS ~ 4 yıl önce
E5 SEFAKÖY METRO ? Ne zaman bitecek?? .İGA ya giderken zorluklar başladı.SİS her sabah fena.Gece 01:00 den sonra SİS var. İnşlerde HOLD a alınmaya başladı.OTOBAN daki SİS yüzünden görüş mesafesi 0 veya 30-40 metre. Gişelere ramp a inişi GİŞE ler bile SİS ten görülmemeye başladı.( 18.11.2019 ) saat 10:00 da....!! Viyadüklerde Tehlike çanları çalmaya başladı.FENERTEPE Gişeleri ve öncesi-sonrası 4 km de Elektirk direği bile yok.((( Aydınlatma SIFIR E5 SEFAKÖY METRO ne zaman açılıpta HALKALI-BAŞAKŞEHİR-İGA Bağlantısına açılacak. Görebilecekmiyiz acaba ......!!!!! ((((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000