18 Kasım 2016, Cuma 09:06:50

Sabiha Gökçen seferleri başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.’nin Otogar-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki karşılıklı seferleri başlıyor.
  • E-10 yetmiyor Acil metro açılmalı Kurtköy'de çok trafik oluyor ! Hem çift bilet hemde gece 04:00 te bile otobüse binilmiyor İstanbul BB iyi hizmet veremiyor İstanbullulara
  • Otobüs tipi sürekli Breda Menaribus mu olacak?
  • Daha iyi yazan arkadaşımız havalimanı derken umarım mevcut havalimanının yenilenmesinden bahsetmişsindir malum kocaelinin yarısı Kocaeli Cengiz Topel Havamimanından habersiz. Sende onlardan mısın Havalimanının bir personeli olarak sorayım dedim :)
  • Kutlarım isabetli güzel bir hizmet
  • Otobüs koyacaklarına bir tane havalimanı yapsınlar daha iyi.Boluya bile havalimanı yapacaklar.
  • Çok iyi olmuş ya bir firma çalışıyo die insanları soyuyolar dı 40..tl uçak bileti alırken 25.tl servis parası veriliyodu.ama çok iyi geç kalınmış bir olay
  • hat 200'e göre mesafe kısa fiyat pahalı.belediyede mi havaalanına özel muamele yapıyor.yıllardır milleti zengin ettiniz,belediye kazansa fenamıydı?vatandaşta tek bir firmaya düdüklenmezdi.neyse vatana millete güzel izmit insanına hayırlı olsun.
  • Sadece bu sene kac defa vasita degistermem gerekti havaalanina gitmek icin. Tesekkurler bir acigi kapattiginiz icin.
  • Akmis batar
  • ankarada belko yarım saatlik mesafeye 10tl alıyor.Helal olsun Kocaeli !!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.’nin Otogar-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki karşılıklı seferleri başlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş. tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı güzergahında hizmete alınması planlanan 250 No’lu hatta seferlerin başlamasından önce yapılan basın toplantısı ile otobüs yolculuğuyla basın mensupları ve kamuoyuna tanıtım yapıldı. Ulaşım Park A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından basın mensuplarıyla birlikte Sabiha Gökçen Havalimanına 250 No’lu otobüsle yolculuk yapıldı. Otogar’dan hareket edecek 250 No’lu hattın otobüsü, Sabiha Gökçen Havalimanından önce yolcu indirme işlemi yapmayacak. Güzergah Otogar kalkışından sonra D-100 Karayolu’nu takip edecek. Gebze’den sonra Çayırova Köprülü Kavşağı’ndan TEM Otoyolu’na girerek Sabiha Gökçen Havalimanına ulaşacak. Dönüş güzergahı da aynı şekilde olacak.

250 No’lu Otogar-Sabiha Gökçen hattında seferlerin 21 Kasım’da başlayacağını belirten Ulaşım Park A.Ş Genel Müdürü Yasin Özlü, "Hattımız Kocaeli’mize hayırlı uğurlu olsun. Bu hat üzerinden seyahat eden vatandaşlarımız hızlı bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanına ulaşabilecek. 24 saat boyunca her saat başı karşılıklı olarak hizmet verecek araçlarımız Otogar’dan hareket edecek ve 20 farklı noktada yolcularımızı alacak. Otogar’dan otobüse binen vatandaş, trafik durumuna göre 60-90 dakika arasında Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşacak" diye konuştu.

Hat üzerinde uygulanacak tarife ücretleri ise tam ücreti 12 TL, indirimli 10 TL, öğrenci 8 TL ve tek kullanımlık Kocaeli Kart 13 TL olarak belirlendi. Araçlar ayrıca 65 yaş üstü ile engelli vatandaşlarımızı ücretsiz olarak taşıyacak.

Sabiha Gökçen seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Vedat ~ 7 yıl önce
E-10 yetmiyor Acil metro açılmalı Kurtköy'de çok trafik oluyor ! Hem çift bilet hemde gece 04:00 te bile otobüse binilmiyor İstanbul BB iyi hizmet veremiyor İstanbullulara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metro açılsa da ~ 7 yıl önce
Sayın yorumcu tamamiyle haklısınız ama metro açılsa bile gece çalışmayacak. Bu örneği AHL'den görebiliyoruz. Bence en iyi fikir E-10 hattının direkt E-5 ve TEM bağlantı yolu güzergahı ile gitmesi. Kurtköy'ün içine giden yolcu ise Pendik'e kadar metroyla veya başka giden otobüslerle gider aktarma yapar. Hem de daha ucuza gider.
E-11 ~ 7 yıl önce
Ekspres TEM'den giden e-11 var zaten
Vedatcım ~ 7 yıl önce
Taxiciler hepten küplere binerler :)
250 ~ 7 yıl önce
Otobüs tipi sürekli Breda Menaribus mu olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha iyi yazan rumuz ~ 7 yıl önce
Daha iyi yazan arkadaşımız havalimanı derken umarım mevcut havalimanının yenilenmesinden bahsetmişsindir malum kocaelinin yarısı Kocaeli Cengiz Topel Havamimanından habersiz. Sende onlardan mısın Havalimanının bir personeli olarak sorayım dedim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emektar ~ 7 yıl önce
Kutlarım isabetli güzel bir hizmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha iyi ~ 7 yıl önce
Otobüs koyacaklarına bir tane havalimanı yapsınlar daha iyi.Boluya bile havalimanı yapacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha iyiii ~ 7 yıl önce
Zaten CENGIZ TOPEL diye havaalaniniz var. Milletvekili / Bakan zoru ile haftada bir kac tane Trabzon seferiniz de var. Ama Istanbul'un dibinde olan havayolu seferleri acisindan ölüyor. Mum dibine ışık vermezmiş misali, Bursa Kocaeli Eskisehir Çorlu vb yerlere bu ülkede ekmek çıkmıyor malesef. Siz gidin bir kaç iniş kalkış izleyin de (plane spotting) havaalaniniza sevginiz artsın. Farkindalik oluşsun
Airbus ~ 7 yıl önce
Çok iyi olmuş ya bir firma çalışıyo die insanları soyuyolar dı 40..tl uçak bileti alırken 25.tl servis parası veriliyodu.ama çok iyi geç kalınmış bir olay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmitli ~ 7 yıl önce
hat 200'e göre mesafe kısa fiyat pahalı.belediyede mi havaalanına özel muamele yapıyor.yıllardır milleti zengin ettiniz,belediye kazansa fenamıydı?vatandaşta tek bir firmaya düdüklenmezdi.neyse vatana millete güzel izmit insanına hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Sadece bu sene kac defa vasita degistermem gerekti havaalanina gitmek icin. Tesekkurler bir acigi kapattiginiz icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekel ~ 7 yıl önce
Akmis batar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara ~ 7 yıl önce
ankarada belko yarım saatlik mesafeye 10tl alıyor.Helal olsun Kocaeli !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000