18 Mayıs 2018, Cuma 08:01:53

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kapasitesi artırılıyor

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal binası iç hatlar genişleme projesi kapsamında yeni iskele bloğundaki yolcu köprülerinin montajına başlandı.
  • genişleme çalismalari son hizla devam ediyoe havalimanini her hafta kullaniyorum farki goruyorum sabiha gokçen havalimaninda net hatirlarim in cin top oynardi thy nin 321 ile inmiştim uçaktaki yolculari sayardim o kadar boştu şimdo ise full..
  • Naiboğlu duruyor mu? Hala adamda ne yüz var seksen yaşına geldi hala sırtını devletten çekmiyor, nerede yatacaksın pazarlı...
  • Önce pisti duzeltseler keşke, yazık o güzelim uçaklara..
  • İkinci pist çalışması bitmeden nedir bu ek terminal bloğu??? Eyy ISG yönetimi artık para kazanayım derken insanları mağdur etmeyin! PARANIZDAN büyük KUL HAKKI var!
  • Pist yapın kardeşim yazıktır hergün uçaklar rotarlı kalkıyor insanlar saatlerce bekliyor kuyruk oluyor bide isg yönetimi içerdeki yolları hep yama hep yama olan bize oluyor
  • Pist çok fena ne olacak bu durum. Kalkış iniş sıkıntı bu yüzyılda böyle pist olmaz
  • Pist yapın pist! Köstebek yuvasına döndü, uçaklar takla ata ata kalkıyor. Böbrek taşımı düşürdüm sayenizde!

Türkiye'nin en fazla yolcu trafiğine sahip ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın büyüme çalışmaları kapsamında inşası yapılan, terminal binası iç hatlar genişleme projesi yeni iskele bloğundaki yolcu köprülerinin montajına başlandı.

Montajı yapılan 4 köprü ile terminal binasındaki köprü sayısı 16'dan toplamda 20'ye çıkarken, mevcut terminal yolcu kapasitesi de yüzde 25 artarak, 33 milyondan 41 milyona yükselecek.

Mevcut terminal binası da yaklaşık 25 bin metrekare büyüyecek. İç hatlar genişleme projesi kapsamında yapılan yeni iskele bloğunda, yolcu bekleme alanları, mescit ve ticari alanlar  yer alacak. İç hatlar ilave terminal bloğunun bu yılın Temmuz ayında hizmete girmesi planlanıyor.

 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kapasitesi artırılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

camarothy ~ 6 yıl önce
genişleme çalismalari son hizla devam ediyoe havalimanini her hafta kullaniyorum farki goruyorum sabiha gokçen havalimaninda net hatirlarim in cin top oynardi thy nin 321 ile inmiştim uçaktaki yolculari sayardim o kadar boştu şimdo ise full..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Naci ~ 6 yıl önce
Naiboğlu duruyor mu? Hala adamda ne yüz var seksen yaşına geldi hala sırtını devletten çekmiyor, nerede yatacaksın pazarlı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elif ~ 6 yıl önce
Önce pisti duzeltseler keşke, yazık o güzelim uçaklara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artık yeter ~ 6 yıl önce
İkinci pist çalışması bitmeden nedir bu ek terminal bloğu??? Eyy ISG yönetimi artık para kazanayım derken insanları mağdur etmeyin! PARANIZDAN büyük KUL HAKKI var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 6 yıl önce
Pist yapın kardeşim yazıktır hergün uçaklar rotarlı kalkıyor insanlar saatlerce bekliyor kuyruk oluyor bide isg yönetimi içerdeki yolları hep yama hep yama olan bize oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pist ~ 6 yıl önce
Pist çok fena ne olacak bu durum. Kalkış iniş sıkıntı bu yüzyılda böyle pist olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 6 yıl önce
Pist yapın pist! Köstebek yuvasına döndü, uçaklar takla ata ata kalkıyor. Böbrek taşımı düşürdüm sayenizde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 6 yıl önce
Aynen. Geçen aklıma. Eski bi otobüs alıp içine ne kadar böbrek taşı rahatsızlığı olan varsa doldurup. Pist başından sonuna 140-150 ye vursam. 2 turda şifa bulurlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000