11 Ağustos 2019, Pazar 15:11:18

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yeni rekor

Sabiha Gökçen'de arife günü yaklaşık 120 bin yolcu ile rekor kırıldı.
  • Sen sanırım temizlik şirketinden kovuldun. Havalimanının temizliği konusunda yorum yapan sensin sadece.
  • SAW acilen genişletilmeli .burası su an Istanbulun en yogun havaalanı Yenı ıstanbul termılı boş iş. asla 1.sınıf olamaz.
  • SAW mescitler pislik içinde birazcık duyarlı olun lütfen ya. Heryer pislik içinde. Dış hatlar bildiğin berbat. Mecburiyetten uçuyoruz işte, ama yazık yani temizlikten büyük gol yiyorsunuz. . .
  • Kaç take off,landing?
  • Rekor üstüne rekor kırdığı söyleniyor, ödüle doymuyor, 1 milyon yolcuyu ağırlıyor, her yerde haberi yapılıyor, ama havaalanında kalitesizlik en üst düzeyde. Hiç kimse keşmekeşlikten, hanutçuluktan, taksicilerinin nobran tavırlarından, alanın hemen dışındaki ucuz otogar görüntüsünden bahsetmiyor. Bir şeyi çok merak ediyorum. Bu havaalanı ile ilgili övgü dolu haberleri ısrarla bu haber sitesinde okuyoruz. Haberi yapan siz Airport gazetecileri, Sabiha'dan hiç uçtunuz mu? Yoksa biz başka havaalanlarından falan mı bahsediyoruz? Haftada en az 5 gün buradan uçuyorum, ama benim gördüğüm manzara hic öyle değil. Yolcular da itilip kakılmayı ve keşmekeşliği kanıksadıkları için doğrunun bu olduğunu zannediyorlar. 1 milyon yolcu ağırladı diye haber yapıyorsunuz, hiç baktınız mı, o 1 milyon yolcu için kac tane açık çıkış kapısı var? Tahliye gerektiren bir şey yaşansa emin olun herkez birbirini ezer, çünkü açık çıkış kapısının sayısı sadece 1.
  • IHLde nal toplasın.İnanamıyorum birgün şu SAW bu hale gelecek AHL de bu hale gelecek deseler kim inanırdı ne günler kaldık be yazık.
  • Malesef bu havalimani profesyonel isletilmiyor. Her hey cop icinde. Aydinlatmalar calismiyor. Tavanlar, yerler duvarlar pis. Hic yakistiramadim ulkemize bu havalimanini.

Sabiha Gökçen'de arife günü yaklaşık 120 bin yolcu ile rekor kırıldı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda (İSG) Kurban Bayramı tatilinin başladığı gün 119 bin 73 yolcuyla 2019 yılının rekoru kırıldı.

İSG'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı 10 ağustos arife günü iç hatlarda 71 bin 192 yolcu, dış hatlarda ise 47 bin 881 yolcu kullandı.

2019 yılının bir önceki yolcu rekoru 22 Temmuz günü 117 bin 593 kişi ile kırılmıştı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yeni rekor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Saw a Cevaben ~ 5 yıl önce
Sen sanırım temizlik şirketinden kovuldun. Havalimanının temizliği konusunda yorum yapan sensin sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 5 yıl önce
SAW acilen genişletilmeli .burası su an Istanbulun en yogun havaalanı Yenı ıstanbul termılı boş iş. asla 1.sınıf olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 5 yıl önce
SAW mescitler pislik içinde birazcık duyarlı olun lütfen ya. Heryer pislik içinde. Dış hatlar bildiğin berbat. Mecburiyetten uçuyoruz işte, ama yazık yani temizlikten büyük gol yiyorsunuz. . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 Ağustos ~ 5 yıl önce
Kaç take off,landing?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OTOGAR ~ 5 yıl önce
Rekor üstüne rekor kırdığı söyleniyor, ödüle doymuyor, 1 milyon yolcuyu ağırlıyor, her yerde haberi yapılıyor, ama havaalanında kalitesizlik en üst düzeyde. Hiç kimse keşmekeşlikten, hanutçuluktan, taksicilerinin nobran tavırlarından, alanın hemen dışındaki ucuz otogar görüntüsünden bahsetmiyor. Bir şeyi çok merak ediyorum. Bu havaalanı ile ilgili övgü dolu haberleri ısrarla bu haber sitesinde okuyoruz. Haberi yapan siz Airport gazetecileri, Sabiha'dan hiç uçtunuz mu? Yoksa biz başka havaalanlarından falan mı bahsediyoruz? Haftada en az 5 gün buradan uçuyorum, ama benim gördüğüm manzara hic öyle değil. Yolcular da itilip kakılmayı ve keşmekeşliği kanıksadıkları için doğrunun bu olduğunu zannediyorlar. 1 milyon yolcu ağırladı diye haber yapıyorsunuz, hiç baktınız mı, o 1 milyon yolcu için kac tane açık çıkış kapısı var? Tahliye gerektiren bir şey yaşansa emin olun herkez birbirini ezer, çünkü açık çıkış kapısının sayısı sadece 1.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUM SAHİBİNDEN ÜZELTME ~ 5 yıl önce
"Herkez" kelimesi telefonda Z ve S harfleri altalta olduğu için yanlışlıkla "Z" ile yazılmıştır. Dogrusu "Herkes"tir.
Halkmen ~ 5 yıl önce
IHLde nal toplasın.İnanamıyorum birgün şu SAW bu hale gelecek AHL de bu hale gelecek deseler kim inanırdı ne günler kaldık be yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 5 yıl önce
Malesef bu havalimani profesyonel isletilmiyor. Her hey cop icinde. Aydinlatmalar calismiyor. Tavanlar, yerler duvarlar pis. Hic yakistiramadim ulkemize bu havalimanini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000