06 Ekim 2019, Pazar 16:07:33

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 9 ayda 26 milyon 650 bin yolcu geçti

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan 2019 yılının ilk 9 ayında toplam 26 milyon 650 bin yolcu geçiş yaptı. Eylül ayında havalimanından zamanında kalkış oranı ise yüzde 91 olarak kayıtlara geçti.
  • Lokasyonu çok iyi,20 yıldır tek pist,ancak bu başarılar yakalanır. ISG ye tebrikler. SAW candır.
  • Bu havalimanı inşa edilirken dönemin başbakanı nı yüce divana gönderenler nerede . Sanki birşeyden anlarmış gibi eleştiren dönemin chp lisi bugünün ana muhalefet lideri. Artık bu alan yetmiyor ikinci pist yapılıyor yeni ek terminal binaları . Bursa şehri artık hep bu havalimanını kullanıyor körfez geçişi sayesinde.
  • Hay maşaallah çatısına gurban oldumun ayreportu
  • Çok seviyoruz sabihayı yeni pisti bekliyoruz
  • Istanbul yeni havalimanini Uzak ve pahali diye kullanmak istemeyen yolcular SAW tercih ediyorlar haliyle. Ikinci pist ve sonrasi ikinci terminal acilmasiyla SAW bir baska yukselise daha girecektir. Tabiki devlet buyumeyi tikamazsa ISG korumak icin.
  • TK Haftada 1 frekans SAW-JFK-SAW denese cok iyi olur?
  • İyi yattınız oraya yatmaya gidenler huu sizede geçmiş olsun kapasitenizi gosterün bakalım
  • arttı da ne oldu,dış borç mu bitti,döviz,işsizlik mi düştü,daha medeni,çağdaş,hak,hukuk,eşitlik içinde mi yaşıyoruz,eğitim kalitemiz mi gelişti,ne oldu? boyuna gaz haberler.

İstanbul’un şehir havalimanı Sabiha Gökçen, yılın ilk 9 ayının yanı sıra eylül ayının yolcu ve uçak rakamlarını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre 2019 yılının ilk 9 ayında Sabiha Gökçen Havalimanı’nı 26 milyon 650 bin yolcu kullandı. Yılın ilk 9 ayında geçen yılın aynı dönemine göre dış hat yolcusu yüzde 20 artış göstererek 10 milyon 449 bin olarak gerçekleşti. İç hat yolcusu ise 16 milyon 203 bin oldu. Yılın ilk 9 ayında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 172 bin 3 uçak iniş ve kalkış yaptı.

EYLÜL'DE YÜZDE 91 'ZAMANINDA KALKIŞ' ORANINA ULAŞILDI

Yapılan açıklamada 2019 yılının Eylül ayında 3 milyon 149 bin yolcu Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kullandı. 2019 yılının Ocak ayından itibaren artış gösteren dış hat yolcusu artışı eylül ayında da devam etti. Geçen yılın aynı dönemine göre dış hat yolcusu yüzde 19 artış göstererek 1 milyon 292 bin olarak gerçekleşti.

İç hat yolcusu ise 1 milyon 856 milyona ulaştı. Ayrıca Eylül ayında yüzde 91 zamanında kalkış oranı yakalandı. İlk 9 ayın zamanında kalkış ortalaması yüzde 88 oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 9 ayda 26 milyon 650 bin yolcu geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Köln-Bursa way ~ 4 yıl önce
Lokasyonu çok iyi,20 yıldır tek pist,ancak bu başarılar yakalanır. ISG ye tebrikler. SAW candır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 4 yıl önce
Bu havalimanı inşa edilirken dönemin başbakanı nı yüce divana gönderenler nerede . Sanki birşeyden anlarmış gibi eleştiren dönemin chp lisi bugünün ana muhalefet lideri. Artık bu alan yetmiyor ikinci pist yapılıyor yeni ek terminal binaları . Bursa şehri artık hep bu havalimanını kullanıyor körfez geçişi sayesinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Löman Yak ~ 4 yıl önce
Ah keşke kullanmaz olaydık, keşke mecbur bırakmasalardı da üvey evlat gib. kendi Bursa havalimanımızı kullanavbilseydik, sefer koysalardı da.. :((
head and olders ~ 4 yıl önce
istemezükçü,örümcek kafalar geleceği göremezler. Artık Yeni Türkiye de bunlar saf dışı.
SAW ~ 4 yıl önce
Hay maşaallah çatısına gurban oldumun ayreportu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsg ~ 4 yıl önce
Çok seviyoruz sabihayı yeni pisti bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 4 yıl önce
Istanbul yeni havalimanini Uzak ve pahali diye kullanmak istemeyen yolcular SAW tercih ediyorlar haliyle. Ikinci pist ve sonrasi ikinci terminal acilmasiyla SAW bir baska yukselise daha girecektir. Tabiki devlet buyumeyi tikamazsa ISG korumak icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 4 yıl önce
TK Haftada 1 frekans SAW-JFK-SAW denese cok iyi olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
New Jersey muhtarı ~ 4 yıl önce
Hadi inşallah Artık zamanı geldi geçiyor Uğraştırmayın halkı başka yerlerde.
Ee çalış var isg ~ 4 yıl önce
İyi yattınız oraya yatmaya gidenler huu sizede geçmiş olsun kapasitenizi gosterün bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam beyaz lafı ~ 4 yıl önce
Atatürkden istanbul havaalanına taşınmadan kaçan koltuğu kaptıtan bir beyazdan duymuştum bu lafların aynısını helal ordaki bu işi yapan genç arkadaşlara
eeee ~ 4 yıl önce
arttı da ne oldu,dış borç mu bitti,döviz,işsizlik mi düştü,daha medeni,çağdaş,hak,hukuk,eşitlik içinde mi yaşıyoruz,eğitim kalitemiz mi gelişti,ne oldu? boyuna gaz haberler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldüm yine ~ 4 yıl önce
hangi şirket kar ederse bunlarda gelişme olacak sanıyorsunuz..TAV'ın boy boy haberleri yapılırken zamanında kimse bu yorumları yapmıyordu. belki ülke olarak değil ama SAW çalışanı olarak bizim için bu saydıklarınızda değişme oluyor.maaşlarımızda, yan haklarımızda, refah seviyemizde artışı da beraberinde getiriyor rekorlar !!
Hakkı ~ 4 yıl önce
Ne alaka?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000