03 Haziran 2023, Cumartesi 15:08:41

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hijyen sorununda yeni gelişme

Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük kapılarından biri konumundaki İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hijyen krizinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
  • İyiki bizim şirketle anlaşılamadı ve kurtulduk şu lanet yerden. 15 tuvalete birden bakıyorduk abartısız. Üstüne bide yükleme boşaltma gibi alakasız amele işlerini yapmak zorunda kalıyorduk. İnsan yerine koyulmuyorduk
  • Yönetim katındaki beyaz yaka personel çöp topluyor.Terminal memurları temizlik yapıyor. Teknik personel tuvalet kağıdı değiştiriyor.Ne bu şirket nede bu insanlar bunu hak etmiyor. Eserinle övünebilirsin Berkcik.
  • O koku biraz zor gider. Pisuvara yaklaşan bayılır :)
  • Terminal nöbetçi müdürleri, terminal şefleri, terminal memurları ve son birkaç gündür teknik personel, yolcuların daha fazla etkilenmemesi için olağanüstü çaba gösteren tüm arkadaşlar üst yönetim tarafından bence ödüllendirilmeli ve takdir edilmelidir. Yolcuları suçlamak istemiyorum ama sabun, tuvalet kağıdı, ve kağıt havlu gibi biten sarf malzemelerin dışında yolcuların kullandıkları tuvaletleri çok pis bırakması da üzerinde düşünülmesi gereken bir durum.
  • Pasta kesmekle,sertifika almakla olmaz.6 li 7 li masa gibi bir yönetim var burada.Kim kime d.d.
  • taşıma su ile değirmen dönmez. Uluslararası bir havalimanının nasıl olurda böyle bir duruma düştüğü araştırılması gereken bir durum değil mi reiz?
  • 3 Mayıstaki uçuşta deneyimledik. Tuvaletlere kokudan ve çöpten girilmiyor. Rezalet ötesi.
  • işçi arkadaşların hepsinin aynı iş kıyafeti giyip çalışması iyi olmaz mı SAW ?
  • Tabii tabii fitneyi birakirmisiniz secimi kayip ettiniz ama huyunuzu birakamadiniz
  • alt resim soldaki tlf bakan suriyeli

Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük kapılarından biri konumundaki İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hijyen krizinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren temizlik firması Kattenbeck ile sözleşme yenilenmeme kararı alınmıştı. Bunun üzerinde şirketin anlaşmasının dolmasıyla birlikte Mayıs ayının son gününden itibaren havalimanı içerisinde çöp dağları oluşmaya ve ciddi bir hijyen sorunu ortaya çıkmaya başlamıştı. 

YENİ TEMİZLİK ŞİRKETİYLE ANLAŞMA SAĞLANDI

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG'nin Tepe Servis adlı bir firma ile anlaştığı öğrenildi. Ancak firmanın faaliyetlerine başlayacağı zamana kadar İSG yönetimi tarafından dışarıdan temizlik elemanı tedariği yoluna gidildiği de belirtildi. 

Geçici çözüm için alınan temizlik personelinin arasında Suriye ve Afganistan uyrukluların da bulunduğu iddia edildi. 

©AirportHaber.com



Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hijyen sorununda yeni gelişme

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Kattenbeck çalışanı ~ 10 ay önce
İyiki bizim şirketle anlaşılamadı ve kurtulduk şu lanet yerden. 15 tuvalete birden bakıyorduk abartısız. Üstüne bide yükleme boşaltma gibi alakasız amele işlerini yapmak zorunda kalıyorduk. İnsan yerine koyulmuyorduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekYemek ~ 10 ay önce
Lanetin Sabiha Gökçen Havalimanı ile alakası yok. İşletme ihale açıyor, talipli olan alıyorki Kattenbeck almış. Önce çalıştığın firmayı sorgula. Emek sömürüsü Sabiha Gökçen firması ile başlıyor, Kattenbeck ile devam ediyor.
çile bülbülüm ~ 11 ay önce
Yönetim katındaki beyaz yaka personel çöp topluyor.Terminal memurları temizlik yapıyor. Teknik personel tuvalet kağıdı değiştiriyor.Ne bu şirket nede bu insanlar bunu hak etmiyor. Eserinle övünebilirsin Berkcik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koku ~ 11 ay önce
O koku biraz zor gider. Pisuvara yaklaşan bayılır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thankyou ~ 11 ay önce
Terminal nöbetçi müdürleri, terminal şefleri, terminal memurları ve son birkaç gündür teknik personel, yolcuların daha fazla etkilenmemesi için olağanüstü çaba gösteren tüm arkadaşlar üst yönetim tarafından bence ödüllendirilmeli ve takdir edilmelidir. Yolcuları suçlamak istemiyorum ama sabun, tuvalet kağıdı, ve kağıt havlu gibi biten sarf malzemelerin dışında yolcuların kullandıkları tuvaletleri çok pis bırakması da üzerinde düşünülmesi gereken bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw çalışanı ~ 11 ay önce
Ne ödül vermesi .bunlar ancak personelin parasını keserler
MOBiNG ~ 11 ay önce
Personeli görevi olmadığı halde, hangi tehdit ve zorlama ile tuvaletleri-terminali temizlemek, çöpleri toplamak zorunda bıraktılar? Gönüllü olarak düne kadar temizlik firmasını denetleyenler, şimdi onların işini yapmak zorunda bırakıldı.
Yönetilememe ~ 11 ay önce
Pasta kesmekle,sertifika almakla olmaz.6 li 7 li masa gibi bir yönetim var burada.Kim kime d.d.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kattenbeck ~ 11 ay önce
taşıma su ile değirmen dönmez. Uluslararası bir havalimanının nasıl olurda böyle bir duruma düştüğü araştırılması gereken bir durum değil mi reiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müslüman Ülke ~ 11 ay önce
3 Mayıstaki uçuşta deneyimledik. Tuvaletlere kokudan ve çöpten girilmiyor. Rezalet ötesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bağcılar ~ 11 ay önce
işçi arkadaşların hepsinin aynı iş kıyafeti giyip çalışması iyi olmaz mı SAW ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 11 ay önce
Tabii tabii fitneyi birakirmisiniz secimi kayip ettiniz ama huyunuzu birakamadiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 11 ay önce
alt resim soldaki tlf bakan suriyeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok güldüm ~ 11 ay önce
O terminal müdürü

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000