09 Mart 2022, Çarşamba 20:29:08

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar azaltıldı

İstanbul'da yarın beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılacak uçuşlar azaltıldı.
  • tüm seferler pazartesiye kadar iptal edilsin bu havada uçmak tehlikeli
  • Yapılan uçuş iptalleri abartalı.Bugün bunu daha iyi gördük, iptalleri gerektirecek bir hava yoktu. Yüzlerce yolcu mağdur edildi. İptal aklı verenlerin,maddi kayıpları hesap edemedikleri gibi,biran yuvalarına varmak isteyen yolcuların da eve varışlarını engellediler. İptal seferleri gözden geçilir ise isabetli olur,ne yolcu mağduriyeti yaşanır,ne de havayolu şirketleri zor durumda kalır diye düşünüyorum.

İstanbul'da yarın beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılacak uçuşlar azaltıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılan açıklamada Perşembe günü yapılacak uçuşlarda yüzde 20, Cuma günü yapılacak uçuşlarda ise yüzde 30 azal olacağı belirtildi.

İşte Sabiha Gökçen'den yapılan açıklama;
“Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, 10.03.2022 tarihinde %20 oranında ve 11.03.2022 tarihinde %30 oranında azaltma yapılacaktır. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir.”.”

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar azaltıldı

Yorumlar

737 fo ~ 2 yıl önce
tüm seferler pazartesiye kadar iptal edilsin bu havada uçmak tehlikeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş iptalleri ~ 2 yıl önce
Yapılan uçuş iptalleri abartalı.Bugün bunu daha iyi gördük, iptalleri gerektirecek bir hava yoktu. Yüzlerce yolcu mağdur edildi. İptal aklı verenlerin,maddi kayıpları hesap edemedikleri gibi,biran yuvalarına varmak isteyen yolcuların da eve varışlarını engellediler. İptal seferleri gözden geçilir ise isabetli olur,ne yolcu mağduriyeti yaşanır,ne de havayolu şirketleri zor durumda kalır diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaylak Havacı ~ 2 yıl önce
Uçuş iptalleri gerçekleştirmeyip var olan uçuş programları ile güne devam ederken meteorolojik şartların kötüleşmesi ile yolcuların terminalde, havaalanı yollarında mağdur olması mı yoksa önceden önlem alıp, meteorolojik şartlar kötüleşmese bile az uçuş ile yolcuların evlerinde kalıp uçuşu olanları mağdur etmemek mi? Cevap çok açık aslında ama neyse, kötü hava şartlarında yaşanma ihtimali olan kaza-kırım ihtimallerinden bahsetmeye gerek bile yol sanırım..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000