19 Ocak 2021, Salı 16:50:12

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tonlarca hijyen malzemesi kullanıldı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda yolcuların güvenle seyahat etmeleri için yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı sıkı tedbirler uygulanmaya devam ediyor.
  • Saw hakikaten güzel gidiyor ve yükseliyor. Ancak kalite konusunda biraz geride kaldılar. Konuya dikkat etmek lazım. Dünyadaki literatürü ve günceli kaçırıyorsunuz
  • Çok iyi olacak çok. Terminaller yetmeyecek Az kaldı normale.
  • Dezanfektanlar otomotik sensörlü olsa çok iyi olacak ,ayrıca uçuşa açıldığı ilk zamanlarda eşyaların bırakıldığı kutular her seferde siliniyor idi artık silinmiyor

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda yolcuların güvenle seyahat etmeleri için yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı sıkı tedbirler uygulanmaya devam ediyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Covid-19 salgını dolayısıyla geçici olarak uçuşlara kapatılıp 1 Haziran 2020'de yeniden faaliyete girmesiyle terminal binasında yeni uygulamalara gidildi.

"Sizi önemsiyoruz" sloganıyla başlatılan yeni uygulama kapsamında, yolcuların havalimanı terminaline maskesiz ve biletsiz girişi yasaklanırken, terminalin tüm alanlarında dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi.

Yolcu giriş kapılarından başlanarak kontuarlar, bekleme salonları ve tuvaletler düzenli aralıklarla dezenfekte edildi.

Salgın sonrası 1 Haziran 2020'de açılan terminalde, 31 Aralık 2020 tarihine kadar hijyen ve dezenfeksiyon işlemleri için toplam 21 ton sıvı sabun ve 16 bin 500 litre sıvı dezenfektan kullanıldı.

Kullanılan bu malzemelerle toplam 513 bin metrekare alan dezenfekte edildi.

Havalimanı terminalinde yolcuların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları yönünde anonslar yapılırken, havalimanı personeli de terminaldeki salgın kurallarına uyulması için azami gayret gösteriyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı terminal işletmecisi İSG yetkilileri, Covid-19 salgını tamamen kontrol altına alınana kadar tüm tedbirleri tavizsiz bir şekilde uygulamaya devam edeceklerini bildirdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tonlarca hijyen malzemesi kullanıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Saw ~ 3 yıl önce
Saw hakikaten güzel gidiyor ve yükseliyor. Ancak kalite konusunda biraz geride kaldılar. Konuya dikkat etmek lazım. Dünyadaki literatürü ve günceli kaçırıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW Question ~ 3 yıl önce
Kime göre ve neye göre kaçıyor gündem? SAW'ın şuanki ana gündemi devlet eliyle yapılan ötekileştirme, güçsüzleştirme politikasına karşı verilen mücadeledir.
Very crazy ~ 3 yıl önce
Çok iyi olacak çok. Terminaller yetmeyecek Az kaldı normale.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasap Kafası ~ 3 yıl önce
Öyle diyince oluyorsa, her gün biz de bitcoin duasına çıkalım. Pozitif çağrı o da. Nasıl bir rüya alemi bu? Millet can derdinde kasap et derdinde.
Saw havaalanı şikayet ~ 3 yıl önce
Dezanfektanlar otomotik sensörlü olsa çok iyi olacak ,ayrıca uçuşa açıldığı ilk zamanlarda eşyaların bırakıldığı kutular her seferde siliniyor idi artık silinmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 3 yıl önce
Eşya bırakılan kutular 2 günde bir sisleme yöntemi ile dezenfekte ediliyor. Ayrıca kutuların silinerek kullanılması uygulaması da devam ediyor.
Saw şikayet ~ 3 yıl önce
İki günde bir demenizden belli ki personelisiniz ,dezenfektelere de cevap yazsaydınız keşke

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000