09 Temmuz 2016, Cumartesi 02:12:41

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pist çöktü

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pist çökmesi nedeniyle bazı uçakların başka illere yönlendirildiği öğrenildi.
  • Sabiha gökçenin yükü azaltılmalı, 60 km uzaklıktaki izmit cengiz topele bazı seferler kaydırılabilir. çok büyük bir kaza olmadan, kimsenin burnu kanamadan bu yapılmalı.
  • Sen uygun olmayan piste Heavy Cargo, yani Ağır Nakliye uçaklarını indirirsen olacağı bu işte. Ne bekliyordun? Kastın kime Moni? Tabi ki millete.
  • waww sasirdim
  • Herseye para var ikinci bir piste para yok
  • Sabiha Gokcen'de ki Pist 2015 Mayis ayindan beri Donemsel Notamli, Fakat degisen hicbirsey yok kostebek yuvasi gibi Piste sahibiz. İnis kalkislarda ciddi derecede rahatsizlik veriyor. Her zaman ki gibi yumurta kapiya dayaninca biseyler yapmaya baslanir Guzel ulkemde.
  • Türk kafasıyla yapılan iş ancak bu kadar olur
  • Allah korusun bişey olmadan kapatmalar yada acil tamire almazlar.illa bi uçak lastik gumletip pistten çıkmazsa bu iş olmaz.tam Turkish style iş yapılıyor bu memlekette. Yumurta kapıya dayanmadan olmaz.saygilar efenim.
  • Özel haber yaptırılmış çok belli, pist sadece 20dk kapatıldı, sonra açıldı pistte FOD vardı. O saatte uçuş olmadığı için yönlendirme filan yapılmadı
  • 747 lere iniş izni verildikten sonra çökmeye başladı bu pist, ben şahidim...
  • Pistin kötü olduğunu herkes biliyor ve 3 ay kapatıp tamir edilsin diye havayolları ile defalarca toplantı yapıldı, 747 inişleri vs yasaklandı, bakım onarım için kapalılık yapıldı şu kadar uçağımız gecikiyor ne olur 1 saat pisti açın diye yalvaran havayolu yöneticileri gördü bu gözler. 747 yasaklanınca devletler arası sorun oldu mesela. Biz boşuna kafamızı patlaymayalım. Herşey danışıklı dövüş olan yine uçucuya ve yolcuya.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bu gece saatlerinde pistte göçük meydana geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; havalimanı pistinde meydana gelen göçük nedeniyle bazı uçakların çevre illere yönlendirildiği belirtildi.Ü

Henüz tek pisti ile çalışan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bu olay sonrası hava trafiğinde aksamalar meydana geldi. Pistteki göçük yapılan müdahale sonrası düzeltildi ve hava trafiği normal seyrine döndü.

AirportHaber

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pist çöktü

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

operatör ~ 8 yıl önce
Sabiha gökçenin yükü azaltılmalı, 60 km uzaklıktaki izmit cengiz topele bazı seferler kaydırılabilir. çok büyük bir kaza olmadan, kimsenin burnu kanamadan bu yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kastamonu ~ 8 yıl önce
Sen uygun olmayan piste Heavy Cargo, yani Ağır Nakliye uçaklarını indirirsen olacağı bu işte. Ne bekliyordun? Kastın kime Moni? Tabi ki millete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t ~ 8 yıl önce
waww sasirdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ab ~ 8 yıl önce
Herseye para var ikinci bir piste para yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 8 yıl önce
Sabiha Gokcen'de ki Pist 2015 Mayis ayindan beri Donemsel Notamli, Fakat degisen hicbirsey yok kostebek yuvasi gibi Piste sahibiz. İnis kalkislarda ciddi derecede rahatsizlik veriyor. Her zaman ki gibi yumurta kapiya dayaninca biseyler yapmaya baslanir Guzel ulkemde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafa ~ 8 yıl önce
Türk kafasıyla yapılan iş ancak bu kadar olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyincik bile yok ~ 8 yıl önce
Ağzınızla kulağınız arasındaki bağlantı kopmuş. Yaptığınız yorumdaki üslup, Türk Ceza Kanununa göre suçtur. Sanal olarak işlediğiniz bu eylem size reel olarak dönecektir. Airport Haber bu yorumu elinden kaçırmış, Türklüğün manevi şahsına alenen hakaret edilen yazıya, yardım ve yataklık ederek suça ortak oluyor. Buradan suç duyurusunda bulunuyorum.
beyincik bile yok'a ~ 8 yıl önce
sen de adama hakaret ediyorsun bu suç değil mi ? ayrıca bu ülkenin en başındaki zat da türk milleti diyemiyor ve ne mutlu türküm dersen öteki de ne mutlu kürdüm der, türkiye türklerindir sözü ahlaksızlıktır bu ülkede sadece türkler yaşamıyor ve türklük ırkçılıktır diyordu bunun için ne diyeceksin? bu sözler için de normalde kanunen suç duyurusunda bulunulması ve dava açılması lazım bunları yapabilecek misin ?
Matador ~ 8 yıl önce
Allah korusun bişey olmadan kapatmalar yada acil tamire almazlar.illa bi uçak lastik gumletip pistten çıkmazsa bu iş olmaz.tam Turkish style iş yapılıyor bu memlekette. Yumurta kapıya dayanmadan olmaz.saygilar efenim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
Özel haber yaptırılmış çok belli, pist sadece 20dk kapatıldı, sonra açıldı pistte FOD vardı. O saatte uçuş olmadığı için yönlendirme filan yapılmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
Bursa yenişehire inen 3 pgs uçağı keyfinlen indi o zaman !! Hiç değilse bir uygulama falan indirin de telinize haberınız olsun olan bitenden
Divert ~ 8 yıl önce
Pegasusun 3 uçağı(HTY,TZX ve ESB gelişleri ) YEI havalimanına yönlendirildi. Emin olmadan konuşmayalım lütfen .
Can ~ 8 yıl önce
Hangi uygulamayı indirelim?
Divert ~ 8 yıl önce
Borajet Bodrum uçağı C.Topele geldi.Ankaraya yönlendirilen Air Arabia Maroc uçağı Mudurnu üzerinden geri çağrıldı.01.00/01.30 arası kapandı saw.
Pgs cpt ~ 8 yıl önce
747 lere iniş izni verildikten sonra çökmeye başladı bu pist, ben şahidim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RWY 06/24 ~ 8 yıl önce
Pistin kötü olduğunu herkes biliyor ve 3 ay kapatıp tamir edilsin diye havayolları ile defalarca toplantı yapıldı, 747 inişleri vs yasaklandı, bakım onarım için kapalılık yapıldı şu kadar uçağımız gecikiyor ne olur 1 saat pisti açın diye yalvaran havayolu yöneticileri gördü bu gözler. 747 yasaklanınca devletler arası sorun oldu mesela. Biz boşuna kafamızı patlaymayalım. Herşey danışıklı dövüş olan yine uçucuya ve yolcuya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000