28 Mart 2020, Cumartesi 15:35:32

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pist Çalışması Yapılacak Mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın 28 Mart itibariyle kapanacak olması sebebiyle pist çalışması yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.
  • 2 tane pist daha yapin,fakat uzunlugu en azindan 3km olsun PGS pilotlari icin, peronada pilotlar icin bir uyari tabelasi asin: Please calculate proper the tail/head and crosswind components,otherwise you Will crash.
  • Umarım herşey yoluna girer havalimanı personeli komole evde olacak geçim zor devlet yardım eder inşallah
  • Önce can sonra canan diyerek, bencil olmayın. Bugün baktığın zaman bankacılar hala işlerinin başında. Bu en ufak bir örnek . Yarın uçuşlar başladığında hazır olsun işte pist. Yapılmasında büyük yarar var . Başka vakalar olmaması adına güzel düşünce.
  • Köprüleri tekrar tamir etsinler, eskimiştir
  • 9 senedir o pist bitmedi anlamış değilim sonrada hava trafiği rötarlar tabiiki olur yazık gerçekten.
  • Hazır şu fırsattan istifade Sabihanın mevcut pistini bakıma alın, beton kuruması için yeterli vaktiniz olur. Ayrıca yeni havalimanının bitmek bilmeyen pistini metrosunu bitirin de bi işe yarayın. Gerçi tüm filo Atatürke geri geldi gibi.
  • Şu an sırası değil. Aklınız varsa onu biraz yürütün.
  • Önce önlemlerimizi alarak sağlığımız.RABBİM önce bu illeti bitirsin. Yönetimimiz ve Milletimiz olarak bunun da engelini aşacağız.İnsanlık tarihinin en büyük karşılaştığı tehlike.En zenginler bile çaresiz. Önce önlemini alalım. Aşalım.Rabbimden sabırlar diliyorum.
  • devlet baba işsiz kalanlara para vereke mi yoksa bu ülkede yaşamanın fıtratında var mı diyecek yine

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın 28 Mart itibariyle kapanacak olması sebebiyle pist çalışması yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Bilindiği üzere görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki pistin durumunun kötü olduğunu, uçuşların devam etmesi yüzünden de bakım ve onarım işlemlerinin yapılamadığını belirtmişti.

Koronavirüs pandemesi yüzünden alınan tedbirler kapsamında uçuşlara kapatılacak olan havalimanında tam anlamıyla çalışma için uygun bir zemin oluştu. Yeni atanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun bu konudaki atacağı adımlar merakla bekleniyor.

©AirportHaber.com

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pist Çalışması Yapılacak Mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Kanal istanbul ~ 4 yıl önce
2 tane pist daha yapin,fakat uzunlugu en azindan 3km olsun PGS pilotlari icin, peronada pilotlar icin bir uyari tabelasi asin: Please calculate proper the tail/head and crosswind components,otherwise you Will crash.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 4 yıl önce
Umarım herşey yoluna girer havalimanı personeli komole evde olacak geçim zor devlet yardım eder inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖNCE CAN SONRA CANAN ~ 4 yıl önce
Önce can sonra canan diyerek, bencil olmayın. Bugün baktığın zaman bankacılar hala işlerinin başında. Bu en ufak bir örnek . Yarın uçuşlar başladığında hazır olsun işte pist. Yapılmasında büyük yarar var . Başka vakalar olmaması adına güzel düşünce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahalleli ~ 4 yıl önce
Köprüleri tekrar tamir etsinler, eskimiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 4 yıl önce
9 senedir o pist bitmedi anlamış değilim sonrada hava trafiği rötarlar tabiiki olur yazık gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
İhaleyi iga konsorsiyumun içindeki şirketlere verirsen, değil 9, 59 senede bitmez.
Tango Charlie ~ 4 yıl önce
Hazır şu fırsattan istifade Sabihanın mevcut pistini bakıma alın, beton kuruması için yeterli vaktiniz olur. Ayrıca yeni havalimanının bitmek bilmeyen pistini metrosunu bitirin de bi işe yarayın. Gerçi tüm filo Atatürke geri geldi gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sırası değil. ~ 4 yıl önce
Şu an sırası değil. Aklınız varsa onu biraz yürütün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
al işte.... ~ 4 yıl önce
Sen de yok sanırım yürütememişsin. Uçuşlar durmuş hazır fırsat varken aradan çıkması mantıklı gayet. Kaç kaza olması gerekiyor?
ÇLŞ ~ 4 yıl önce
Önce önlemlerimizi alarak sağlığımız.RABBİM önce bu illeti bitirsin. Yönetimimiz ve Milletimiz olarak bunun da engelini aşacağız.İnsanlık tarihinin en büyük karşılaştığı tehlike.En zenginler bile çaresiz. Önce önlemini alalım. Aşalım.Rabbimden sabırlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 4 yıl önce
Eksi koyanlar galiba ateist
zenginler caresiz degil ~ 4 yıl önce
zenginseniz veya onemli biriyseniz sadece bir semptom bile gosterseniz test yaptirip hemen tedaviye baslayabilirsiniz, buyuk ihtimalle cok daha iyi bir hastanede kalabilirsiniz, en iyi tedaviyi alirsiniz, yaslilar bir bir ölurken, pozitif cikti diye haberi yapilan zengin ve meshur kisilerden ölen daha az.evde karantina desen bahcesi var ,bahcesinde barbeku var,tek kale cim sahasi,havuzu var , kendi saunasi spor salonu olan var. lutfen virus zenginla fakiri esitledi gibi bir zugurt tesellisine girmeyelim.cok sey degismisse de bu konuda farkli bisey yok. fakir hep fakir bilader. sakin olup efendi efendi fakirligimizi bilelim,
Çlş ~ 4 yıl önce
Önce ilime bilime güven. Dualarla olmadığını gördünüz
Çlş ~ 4 yıl önce
Dua ile olmaz bu işler. Biraz medeni ol çağdaş ol ve bilime ilime güven. Deve sidiği içmek gibi bir şey olmuş bu. Ya da ülkeyi terk et arabistana yerleş.
zeki müren ~ 4 yıl önce
devlet baba işsiz kalanlara para vereke mi yoksa bu ülkede yaşamanın fıtratında var mı diyecek yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkinci dediğin ~ 4 yıl önce
Fıtrat bu ülkenin fıtratında var
Yok ~ 4 yıl önce
Para yok
suriyeli ~ 4 yıl önce
suriyeli olsan 40 milyar dolar var yoksan aç kal. yeni devlet politikamız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000