25 Ocak 2022, Salı 00:19:53

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da operasyon durdu

İstanbul'da etkili olan kar fırtınası nedeniyle Avrupa Yakası'ndaki iki havalimanının ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da operasyon durdu.
  • Neden uçuş değil de operasyon doğrusu merak ediyor ve aptalca buluyorum ?
  • İstanbul havalimanında 10 saat önce bütün operasyon felç olmuştu. Nereden baksan 10 saatlik bir operasyon uçurumu yaşanıyor bu meydanda. Süper planlama ve yer seçme diye buna derim.
  • iga kapanınca rezil olmamak için heryeri kapatıyorlar ama halk artık yemiyor

İstanbul'da etkili olan kar fırtınası nedeniyle Avrupa Yakası'ndaki iki havalimanının ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da operasyon durdu.

İstanbul Havalimanı'nda dün öğle saatlerinden bu yana uçuşlar yapılamazken, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) yerel saatle 04:00'a kadar uçuşların durdurulduğunu duyurmuştu. SHGM benzer durumun Atatürk Havalimanı için de geçerli olduğunu açıkladı.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da operasyonlar durdu. Pegasus'un Trabzon-İstanbul seferini gerçekleştiren PC2829 sefer sayılı uçağı dakikalarca Gemlik semalarında tur atmak zorunda kaldı. Uçağın başka bir meydana yönlendirilmesi bekleniyor.

©AirportHaber.com

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da operasyon durdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

TÜRK ~ 2 yıl önce
Neden uçuş değil de operasyon doğrusu merak ediyor ve aptalca buluyorum ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operasyon tabii ki ~ 2 yıl önce
apronda yolcu taşınması, bagaj taşınması, yakıt tedarik edilmesi, merdiven körük yanaşması, ikram hizmetleri uçağa yükleme yapılması, buzdan arındırma işlemi, pushback, teknik personelin uçağa müdahalesi, harekat memurunun ibraz ve talep ettiği belgeler, uçak temizlik hizmetleri, atık su temiz su hizmeti, itfaiye hizmeti, sağlık ambulans engelliler için tekerlekli sandalye hizmeti veya ambulift, yasal durumlara karşı uçağa gelmesi gereken kolluk kuvvetleri, pistin yabancı maddeden ve kardan arındırılması vs.. uçuş deyince iş bitiyor mu ?
w ~ 2 yıl önce
İstanbul havalimanında 10 saat önce bütün operasyon felç olmuştu. Nereden baksan 10 saatlik bir operasyon uçurumu yaşanıyor bu meydanda. Süper planlama ve yer seçme diye buna derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 2 yıl önce
Bildiğin başka yer varsa söyle bir dahakine oraya yapalım. Boş boş konuşuyorsunuz anca. 3 yılda 1 kere olan bir hususta bile siyaset yapıyorsunuz.
@hakan denen yandaşa ~ 2 yıl önce
Kuzey taraflar dışında her yer olabilir. sayın yandaş. AFAD bakan vs yolladım bak nereye indiler gece? Atatürk. Şimdi boş konuşma o2 israfına devam et.
iga kapanınca rezil olmamak için ~ 2 yıl önce
iga kapanınca rezil olmamak için heryeri kapatıyorlar ama halk artık yemiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 2 yıl önce
Zekaya bak zekaya. Nasıl da çakmış hemen köfteyi.
Tabi yaa ~ 2 yıl önce
Eminim öyledir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000