28 Ocak 2019, Pazartesi 11:18:59

Sabiha Gökçen Havalimanı yeni projelere hazırlanıyor

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın terminal işletmecisi İSG'nin CEO'su Ersel Göral, "İstanbul'un şehir havalimanı Sabiha Gökçen olarak, sizlere terminale adım attığınız andan itibaren keyifli ve zaman kazandıran yolcu deneyimleri sunmak için yeni projeleri hayata geçireceğiz" dedi.
  • sabiha gokcenin yolcu sayisini arttirarak basarili olmak is degil yolcuya 6 tl suyu satmak ve tuveletlerin temizligi de cok onemli
  • Bence Bursa otobüs terminali daha temiz ve düzenli.
  • ÇIKIŞ KAPISI ARKADAŞ ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR,ÇIKIŞ KAPILARINI ÇOĞALTIN.
  • Sabihada yer sene değişen 2 şey oluyor; Ekiplerin çıkış kapısı Ekip servislerinin otopark yeri Faydalı bir şey daha görmedim
  • Bence 41 milyon yolcuyu, diğer çıkış kapılarını kapatarak tek çıkış kapısından taksicilerin kucağına atmanın haklı gurur ve sevincini yaşıyor olmalısınız.
  • Real istanbul doğru söylüyor. Öyle ek terminal ile falan olmaz bu işler. İkinci pist bitecek yeni bir terminal yapılacak işte o zaman işler değişir. Tabi herkesin bildiği üzere bir de long haul gerekiyor. Bir çok long haul ucuzcu firma var. Air asia irana uçuyordu scoot atinaya berline uçuyor wow airlines bile güzel aktarma sayılır. Büyükleri atatürke kaptırıyorsa en azından bunları getirebilmeli ki tercih edilsin.
  • Otopark ve terminal içindeki lavabo ve tuvaletler o kadar pis ki insanın midesi bulanıyor .Ayrıca eskimiş , dökülmüş , sararmış , kararmış . Sadece yolcu sayısı artırmak olmamalı hedef , sayısı artan yolculara aynı kalitede hizmet verebilmek önemli .Umarım ara sıra etrafı gezer kendi tespitlerinizi sizler de yaparsınız . SAW bizim dünyaya açılan yüzümüz , bu görüntüler hiç yakışmıyor ...
  • Masallardan gerçeğe geçiş çift pist operasyonu ve yeni terminal inşası ile olur . O zamana kadar ne altsanız çok anlamlı değil.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın terminal işletmecisi İSG tarafından yayımlanan ve binlerce yolcuya ulaşan Terminal dergisinin 81'inci sayısı okurları ile buluştu.

Dergide havalimanını kullanan yolcular için bir mesaj yayımlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın terminal işletmecisi İSG'nin CEO'su Ersel Göral, "2019 yılı tıpkı 2018 yılında olduğu gibi bizim için önemli bir yıl olmaya aday. İstanbul'un şehir havalimanı Sabiha Gökçen olarak, sizlere terminale adım attığınız andan itibaren keyifli ve zaman kazandıran yolcu deneyimleri sunmak için yeni projeleri hayata geçireceğiz" diye konuştu.

"YOLCU KAPASİTEMİZİ 41 MİLYONA ÇIKARDIK"

Ersel Göral, "2018 yılı, bizim için çok özel ve aynı zamanda başarılarla dolu bir yıl olarak geride kaldı. Terminal İşletmesini devralmamızın 10'uncu yılını kutladığımız 2018 senesi, aynı zamanda yolcu sayısında 34 milyona ulaşmamızın gururunu da yaşadığımız bir yıl oldu. Yıl içerisinde ailemize katılan yeni havayolları ile siz değerli misafirlerimize daha fazla seçenek sunma hedeflerimizde önemli bir aşama katettik. Yeni yiyecek ve içecek alanlarımızı hizmete soktuk. Terminal içerisinde hayata geçen yeni yolcu dostu uygulamalarla size zaman kazandırmak adına adımlar attık. Tabi hepsinden önemlisi 31 Temmuz 2018'de yeni iç hatlar ek binamızı hizmete soktuk ve yolcu kapasitemizi 41 milyona çıkardık" ifadelerini kullandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı yeni projelere hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

erdogan ~ 5 yıl önce
sabiha gokcenin yolcu sayisini arttirarak basarili olmak is degil yolcuya 6 tl suyu satmak ve tuveletlerin temizligi de cok onemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otobüs Terminali ~ 5 yıl önce
Bence Bursa otobüs terminali daha temiz ve düzenli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NARITA.. EZS. ~ 5 yıl önce
ÇIKIŞ KAPISI ARKADAŞ ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR,ÇIKIŞ KAPILARINI ÇOĞALTIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 5 yıl önce
Sabihada yer sene değişen 2 şey oluyor; Ekiplerin çıkış kapısı Ekip servislerinin otopark yeri Faydalı bir şey daha görmedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıkış Kapısı ~ 5 yıl önce
Bence 41 milyon yolcuyu, diğer çıkış kapılarını kapatarak tek çıkış kapısından taksicilerin kucağına atmanın haklı gurur ve sevincini yaşıyor olmalısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üst kat ~ 5 yıl önce
üst kata çık tüm kapılar açık orada,pis taksicilerle uğraşmazsınız.
Karşıyakalı ~ 5 yıl önce
Real istanbul doğru söylüyor. Öyle ek terminal ile falan olmaz bu işler. İkinci pist bitecek yeni bir terminal yapılacak işte o zaman işler değişir. Tabi herkesin bildiği üzere bir de long haul gerekiyor. Bir çok long haul ucuzcu firma var. Air asia irana uçuyordu scoot atinaya berline uçuyor wow airlines bile güzel aktarma sayılır. Büyükleri atatürke kaptırıyorsa en azından bunları getirebilmeli ki tercih edilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmaz ~ 5 yıl önce
Yapılmaz. Türk halkı Yeni Havalimanına mahkum edilmek zorunda.
pegasus ~ 5 yıl önce
kesinlikle haklısın. pegasus en azından ucuz havayolları ile anlşama sağlasa. wow air anlaşması sayesinde izlanda aktarmalı amerika uçuşları olur.
Sık uçan yolcu ~ 5 yıl önce
Otopark ve terminal içindeki lavabo ve tuvaletler o kadar pis ki insanın midesi bulanıyor .Ayrıca eskimiş , dökülmüş , sararmış , kararmış . Sadece yolcu sayısı artırmak olmamalı hedef , sayısı artan yolculara aynı kalitede hizmet verebilmek önemli .Umarım ara sıra etrafı gezer kendi tespitlerinizi sizler de yaparsınız . SAW bizim dünyaya açılan yüzümüz , bu görüntüler hiç yakışmıyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
real istanbul ~ 5 yıl önce
Masallardan gerçeğe geçiş çift pist operasyonu ve yeni terminal inşası ile olur . O zamana kadar ne altsanız çok anlamlı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000