18 Mayıs 2022, Çarşamba 16:54:43

Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşım ihalesini HAVAIST kazandı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki tarifeli yolcu taşımacılığı ihalesi sonuçlandı.
  • SabihaGökçen e ulaşıyorsun da sonra ne oluyor. En çok yolcu geçişi olan 2 inci havalimanında sadece bir pist var. inen uçaklar, onun inmesini bekleyip sonra kalkış bekleyen uçaklar var. Sanki karadan gidiyormuşsun gibi adım adım ilerliyor. Gideceğin uçuş uzaklığı 40dk ama yerde beklediğin zaman 1 saat Pist yapılacağı söyleniyor. TEM E5 bağlantı yolunu da bozdular. Bir de Metro gelmişti hani otobüs e gerek kaldı mı? Otobüs İzmit Sakarya da gitsin olmaz mı. Taksim e metro ile gideriz
  • Sabiha dan yakında iett seferleri seyreklesmeye başlar
  • Az kaldı üç aysonra meteo geliyo taksicilerle ac kalacaksiniz
  • Saydamlık dediklerine göre yandaşa gitmiş yine

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki tarifeli yolcu taşımacılığı ihalesi sonuçlandı.

Havaalanı işletmecisi ve kamu sermayeli bir anonim şirket HEAŞ'ın düzenlediği, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile Şehir Merkezi Arasındaki Tarifeli Yolcu Taşımacılığı İhalesine,  sektörün önde gelen taşımacılık firmalarından, Havaist Taşımacılık San. ve Tic. A.Ş. (HAVAIST), Havalimanları Yer Hizmetleri A.Ş.(HAVAŞ) , Metropol Turizm Personel Taşıma İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. (METROPOL) ve  Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri San ve Tic. A.Ş-Çimen Turizm İnşaat Plastik Ürünleri ve Tem. San. ve Tic. Ltd. Şti.- Günaydın Tur. Ulş. İnş. Ve Tic. Ltd. Şti Ortak Girişimi (HAVABUS) ihale dosyası göndererek iştirak etti. 

Gelir paylaşımı esaslı düzenlenen ihale, yeterliliğe hak kazanan ve en yüksek gelir paylaşımı teklifi yapan Havaist Taşımacılık San. ve Tic. A.Ş. (HAVAIST) tarafından kazanıldı.

HEAŞ'tan yapılan açıklamada, HAVAIST'in Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki taşımacılık faaliyetinin 1 Temmuz 2022 başlayacağı duyuruldu.

HEAŞ, ihalenin saydamlık, rekabet, eşit muamele ve güvenirliğin en üst seviyede gözetilerek gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşım ihalesini HAVAIST kazandı

Yorumlar

Ulaşım ~ 2 yıl önce
SabihaGökçen e ulaşıyorsun da sonra ne oluyor. En çok yolcu geçişi olan 2 inci havalimanında sadece bir pist var. inen uçaklar, onun inmesini bekleyip sonra kalkış bekleyen uçaklar var. Sanki karadan gidiyormuşsun gibi adım adım ilerliyor. Gideceğin uçuş uzaklığı 40dk ama yerde beklediğin zaman 1 saat Pist yapılacağı söyleniyor. TEM E5 bağlantı yolunu da bozdular. Bir de Metro gelmişti hani otobüs e gerek kaldı mı? Otobüs İzmit Sakarya da gitsin olmaz mı. Taksim e metro ile gideriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 2 yıl önce
Sabiha dan yakında iett seferleri seyreklesmeye başlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Az kaldı üç aysonra meteo geliyo taksicilerle ac kalacaksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saydam tabi ~ 2 yıl önce
Saydamlık dediklerine göre yandaşa gitmiş yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000