28 Mart 2020, Cumartesi 14:07:46

Sabiha Gökçen Havalimanı kapatılacak mı?

Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında tüm yurt dışı uçuşlar durduruldu. İç hatlarda ise sadece THY tarafından İstanbul ile Ankara Esenboğa Havalimanı çıkışlı 14 noktaya sefer düzenlenmesi kararı alındı. Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ne olacak?
  • Admin sen kapanmasını istiyorsan kapanır. üzülme .
  • yapın
  • Heaş kiracılar hakkında ne düşünüyor
  • kargo uçuşlarına sıkıntı yok şu anlık.
  • Bu nasıl bişey anlamadım. Eğer kontrollü yapılacaksa neden sabihadan da yapılmıyor.neden pegasusa izin verilmiyor. Aynı şekilde ankaradan da pegasusun uçuşları vardı onlara neden izin verilmiyor.çok az olan yolcuyu pegasusa kaptırmamak için mi bu karar? Uçakla virüs taşınıyorsa tk nın uçaklarıyla taşınmıyor mu?
  • yorum yapmak cok zor ancak bu kadar seviyesizlik olabilir havayolu ne yapacak bunlarla hayret bir sey , yaziklar olsun
  • Eğer kapanacak olursa hazır faal olan Pisti de bakıma alsalar iyi olur. Daha sonra 2. Pist bittikten sonra 1. Pist bakıma alınırsa yine tam kapasite çalışamaz. Zamanı değerlendirin bari.
  • İşçilerin mağduriyetini dua ile karşılamaz umarım şirketler Ev sahibi market fırın igdaş İSKİ ayedaş dua kabul etmiyor çünkü
  • ucuş olmayan havalimanları esnek çalışma saatlerine uygun hale getirilip nöbetciler evde hazır beklemeli, uçuş olacak olursa hemen havalimanına gitmeli. uçuş olmayan havalimanlarında personeli havalimanında tutup sağlıklarını riske atmaya gerek yok
  • bunlara hindistandaki gibi sopalı polisler lazım. dayaktan anlar bunlar sadece.

Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında tüm yurt dışı uçuşlar durduruldu. İç hatlarda ise sadece THY tarafından İstanbul ile Ankara Esenboğa Havalimanı çıkışlı 14 noktaya sefer düzenlenmesi kararı alındı. Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ne olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam yaptığı açıklamayla tüm yurt dışı seferlerin durdurulduğunu duyurdu. Tedbirler kapsamında yurt içi seyahatlere de kısıtlama getirildi.

Alınan karar sonrasında iç hat seferlerinin Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirileceği ve yalnızca İstanbul ile Ankara Esenboğa Havalimanı çıkışlı 14 ile uçuş yapılacağı açıklandı. Ankara'dan yürütülecek uçuş operasyonlarının Anadolujet üzerinden gerçekleştirileceği bilgisine ulaşırken, THY'nin alt markasının Esenboğa'dan 10 şehre sefer düzenleceği öğrenildi.

PEGASUS DURDURDU!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'nı en yoğun kullanan havayolu şirketi Pegasus'un da mecburi olarak seferlerini durdurma kararı aldı. Türkiye'nin en çok yolcu ağırlayan ikinci meydanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yolcu taşımacılığının 30 Nisan 2020'ye kadar yapılamayacak olması nedeniyle kısa süre içerisin kapatılması uzak bir ihtimal olarak görülmüyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi tarafından kısa süre içerisin resmi açıklama yapılması bekleniyor.

KONTUAR VE BiLET SATIŞ OFİSLERİNE SALDIRDILAR!

Öte yandan uçuşların durdurulma kararı sonrası bazı yolcuların Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Pegasus Havayolları'na ait kontuarlara saldırdığı ve maddi zarar verdiği öğrenilirken, personele ağza alınmayacak hakaretler edildiği belirtildi.

©AirportHaber.com

Sabiha Gökçen Havalimanı kapatılacak mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

sadi ~ 4 yıl önce
Admin sen kapanmasını istiyorsan kapanır. üzülme .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
millet bahcesi ~ 4 yıl önce
yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ati ~ 4 yıl önce
Heaş kiracılar hakkında ne düşünüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapanacak derken.. ~ 4 yıl önce
kargo uçuşlarına sıkıntı yok şu anlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 4 yıl önce
O değilde tgs yhm dış hatlar çalışanlar evinde yatıyor şutlanacaklar büyük ihtimal.
Tk&Pgs ~ 4 yıl önce
Bu nasıl bişey anlamadım. Eğer kontrollü yapılacaksa neden sabihadan da yapılmıyor.neden pegasusa izin verilmiyor. Aynı şekilde ankaradan da pegasusun uçuşları vardı onlara neden izin verilmiyor.çok az olan yolcuyu pegasusa kaptırmamak için mi bu karar? Uçakla virüs taşınıyorsa tk nın uçaklarıyla taşınmıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 4 yıl önce
Rant rant rant
maşallah ~ 4 yıl önce
yahu uçmaya ne aciliyetin var kardeşim otursana evinde. adam millet evinde otursun diye iptal ediyor basmıyor mu kafan? tk zaten bi dolu belge istiyor, valilikten izin alman gerekli vs. sen hala pgs niye uçmuyor derdindesin. pes ya
yazik ~ 4 yıl önce
yorum yapmak cok zor ancak bu kadar seviyesizlik olabilir havayolu ne yapacak bunlarla hayret bir sey , yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pist çalısması ~ 4 yıl önce
Eğer kapanacak olursa hazır faal olan Pisti de bakıma alsalar iyi olur. Daha sonra 2. Pist bittikten sonra 1. Pist bakıma alınırsa yine tam kapasite çalışamaz. Zamanı değerlendirin bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ama... ~ 4 yıl önce
Böyle akılları var mıdır?
Ahmt ~ 4 yıl önce
Birinci pistin bakımı çoktan bitti.
İşçi ~ 4 yıl önce
İşçilerin mağduriyetini dua ile karşılamaz umarım şirketler Ev sahibi market fırın igdaş İSKİ ayedaş dua kabul etmiyor çünkü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dua ~ 4 yıl önce
Dua etmeyelim, ibadet etmeyelim ama bilim herşeyi çözeceğine inanarak hareket eden saygısız. Avrupada binlerce amerikada binlerce kişi öldü 2 ay geçti bulsalardı bilim olarak çaresini. Şimdi Belki Sen Allaha dine imana inanmaya bilirsin, ancak inanan inanlara saygın olsun. Sana duayı anlatacak değilim ama anlatacağım şu ki; yiyip içip zevk sefa halinde gezeceğine biraz kenarına kötü gün için 3/5 kuruş para koysaydın. Zaten devletimiz fakir fukaraya bakıyor merak etme sen.
can ~ 4 yıl önce
ucuş olmayan havalimanları esnek çalışma saatlerine uygun hale getirilip nöbetciler evde hazır beklemeli, uçuş olacak olursa hemen havalimanına gitmeli. uçuş olmayan havalimanlarında personeli havalimanında tutup sağlıklarını riske atmaya gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
super ~ 4 yıl önce
Supersin hic kimsenin aklina gelmemisti bu onlem, seni hemen .....yapmali bu sektor....
super ' e ~ 4 yıl önce
görüşü beğenmemişsin ama ohal günlerinde ucak olmayan havalimanlarında mesai doldurmanın mantığını açıklada aydınlanalım
ercan çetin ~ 4 yıl önce
bunlara hindistandaki gibi sopalı polisler lazım. dayaktan anlar bunlar sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celal ~ 4 yıl önce
Havaalanının kiralık dükkanları ne yapıyor acaba simit 6₺ su 7₺ olmuştu tabi parası olana

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000