16 Haziran 2021, Çarşamba 20:19:52

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 29 uçak divert etti

İstanbul'da etkili olan sağanak, hava trafiğini olumsuz etkiledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanan 26 uçak, İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.
  • bu rezalet sonrası asıl glide path arızası sorgulanmalı, yolcuların yaşadıkları zaten zorda olan havayollarına binen divert maliyetleri. heaş mı dhmi kimse bu rezaletin sorumlusu ordan hesap sorulmalı.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanan 29 uçak, İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Kentte etkili olan yağış ve olumsuz hava koşulları Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuş trafiğinde aksamalara yol açıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanan uçaklardan bazıları, Arnavutköy'deki İstanbul Havalimanına yönlendiriliyor.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Pegasus Havayollarının Dalaman, İzmir, Gazipaşa, Bodrum, Telaviv, Ankara, Gaziantep, Adana, Trabzon seferlerini yapan uçakları ile AnadoluJet'in İzmir ve Ankara seferlerini gerçekleştiren uçakları, İstanbul Havalimanı'na indi.

Hava muhalefeti nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanan 29 uçağın İstanbul Havalimanı'na yönlendirildiği öğrenildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 29 uçak divert etti

Yorumlar

rezalet ~ 3 yıl önce
bu rezalet sonrası asıl glide path arızası sorgulanmalı, yolcuların yaşadıkları zaten zorda olan havayollarına binen divert maliyetleri. heaş mı dhmi kimse bu rezaletin sorumlusu ordan hesap sorulmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 3 yıl önce
Olur, sen merak etme gereği yapılır

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000