10 Temmuz 2019, Çarşamba 12:51:39

S7 Havayolları Dalaman uçuşlarına başladı

S7 Airlines’ın Rusya’nın başkenti Moskova'dan Dalaman’a yaptığı ilk seferle gelen yolcular ve uçuş ekibine Dalaman’da özel karşılama yapıldı.

S7 Airlines’ın Rusya’nın başkenti Moskova'dan Dalaman’a yaptığı ilk seferle gelen yolcular ve uçuş ekibine Dalaman’da özel karşılama yapıldı.

Moskova’dan Dalaman’a ilk tarifeli seferini yapan uçağın yolcuları ve uçuş ekibi YDA Dalaman Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Uçuş ekibi ile pasta kesilerek ilk uçuş kutlandı ve yolculara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Dünyanın en iyi 100 havayolu listesinde yer alan S7 Airlines  Rusya'nın başkenti Moskova'dan YDA Dalaman Havalimanı'na ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirdi. S7 Airlines’ın dolu gelen ilk uçağının ekibi uçuşun gerçekleşmesinde katkısı olan YDA çalışanları diğer kurumlara teşekkürler etti.

181 şehir ve 26 ülkeye uçuyor
YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, şunları söyledi:
"2018 yılından beri S7 Airlines ve Fly Service ile yoğun olarak ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar sonucu 2019 yaz sezonu için S7 Airlines’ın Moskova hub’ı Domodedovo Havalimanından Dalaman’a tarifeli uçuş konulması kararlaştırılmıştı. Hem S7 Airlines’ın yöneticileri hem Sivil Havacılık Otoritemiz nezdinde sarf edilen yoğun çabalar sonucu bölgemizin gelişimi için önemli olan tarifeli uçuşların gerçekleşmesi adına gerekli zemin oluşturuldu ve halen dolu gelen ilk uçuşun mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu bağlamda, bu uçuşun gerçekleşmesinde başta Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Bahri Kesici olmak üzere katkısı bulunan, özellikle S7 Airlines Genel Müdür Yardımcısı Leonid Dayneko, Stratejik Planlama Müdürü Konstantin Pyankov, Türkiye Genel Temsilcisi Arif Shahbazov, S7 Airlines’ın Türkiye’deki temsilci firması Fly Service’ın Yöneticileri ve havalimanımızda yolcu konforunu sağlamak için canı gönülden çalışan TGS yer hizmet kuruluşu ve Yöneticilerine teşekkür ederim.
Rusya’da Aeroflot’dan sonra en geniş uçuş ağına sahip havayolu firması S7 Airlines 181 şehir ve 26 ülkeye uçuş gerçekleştirmektedir ve havayolunun network’ü sayesinde uçuşlarımızdaki doluluğun yüksek olacağını öngörüyoruz."

S7 Airlines Türkiye ve Azerbaycan Genel Temsilcisi Arif Shahbazov ise şunları ifade etti:
"6 Temmuz 2019 tarihinde One World Alliance üyesi S7 Airlines tarafından Moskova - Dalaman hattında ilk tarifeli uçuş gerçekleşmiştir. Öncelikle uçuşun gerçekleşmesinde katkısı olan Turkish Ground Services, YDA çalışanları ve diğer kurumlara teşekkürlerimi sunarım. YDA Dalaman Havalimanı’nda gördüğümüz profesyonel çalışma ve havayolumuza gösterilen cana yakın yaklaşım hepimizi etkiledi.

Direkt Dalaman uçuşları başlatarak yolcularımıza Türkiye’ye yapacakları seyahatler için daha fazla imkân sunduğumuz için mutluyuz.

Uçuşlar her hafta cumartesi günü yeni ve konforlu Airbus 320 tipi uçağı ile gerçekleşiyor. Dalaman’dan Marmaris ve Fethiye gibi popüler tatil beldelerine ulaşım kolaylığı dikkate alarak Rus yolcularının ilgisinin artacağını umuyoruz. Artan ilgi uçuşların artmasını sağlayacaktır. Muhteşem doğa ve tertemiz denizi ile Türkiye’nin Akdeniz kıyısını yerli Riviera diyebiliriz."







S7 Havayolları Dalaman uçuşlarına başladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000