23 Nisan 2019, Salı 09:40:19

Ryanair'den tepki çeken karar!

İrlanda’nın düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair bebeklerden 25 Euro ücret alınacağını duyurdu.
  • Araştırmadan etmeden haber yapmayın artık. Zaten Ryanair şu an £20 ücret alıyor bebeklerden. Sadece bunu euroya çevirip 25euro demiş. Ona kalırsa easyJet £22 alıyor. Büyük Havayolları ise yetişkin ücretin %10 ununu alıyor. Sanki Ryanair bir suç işlemiş gibi haber yapılıyor burada da...
  • Harika bir karar fakat eksik! Bebekler için alınan ücret yetişkin biletlerinden daha yüksek olmalı. İşbu bedel uçuşu bebek zırıltısıyla zehir olan diğer yolculara manevi tazminat olarak pay edilmeli. Gece yolculukları için daha yüksek alınması da düşünülebilir. Teşekkür eder saygılar sunarım.
  • Ben yeni bilet aldım Tk ve sunEx te bebekten 25 35 lira arası bilet fiyatı kesti. Raynair bedavaya uçuracak değil ya

İrlanda’nın düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair bebeklerden 25 Euro ücret alınacağını duyurdu.

Ryanair, bebeklerin anne veya baba koltuğunda kucakta seyahat etmelerinin karşılığı ekstra kemer parası olarak istediği ücret İtalyan Tüketici Federasyonu tarafından protesto edildi.

Ryanair daha önce de kabinde yolcu beraberinde taşınan çek çek veya çantalara da ekstra ücret koymuş yine büyük tepkilerle karşı karşıya kalmıştı.

Genelde havayolları 2 yaşına kadar olan bebeklerden ücret almamakta. Ryanair’in bu yeni girişimini yargıya taşıyan İtalya Tüketiciler Federasyonu IATA, Uluslararsı Yolcu Taşımacılığı Birliği'ne de şikayette bulundu. 

Ryanair'den tepki çeken karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

IST TK ~ 5 yıl önce
Araştırmadan etmeden haber yapmayın artık. Zaten Ryanair şu an £20 ücret alıyor bebeklerden. Sadece bunu euroya çevirip 25euro demiş. Ona kalırsa easyJet £22 alıyor. Büyük Havayolları ise yetişkin ücretin %10 ununu alıyor. Sanki Ryanair bir suç işlemiş gibi haber yapılıyor burada da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
Harika bir karar fakat eksik! Bebekler için alınan ücret yetişkin biletlerinden daha yüksek olmalı. İşbu bedel uçuşu bebek zırıltısıyla zehir olan diğer yolculara manevi tazminat olarak pay edilmeli. Gece yolculukları için daha yüksek alınması da düşünülebilir. Teşekkür eder saygılar sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 5 yıl önce
dogru diyorsunuz
Müthis ~ 5 yıl önce
Bir fikir. Bebekler ucmasin diyor prof. Zihni sinir..
Cevap ~ 5 yıl önce
Boeing ve Airbus yeni tasarımlarında senin gibiler için kargoda özel bölüm tasarlıyormuş, rahat rahat gidersin, ışık olmayınca uykunda bozulmaz.
hll'e ~ 5 yıl önce
Paran varsa ozel ucak kirala yoksa cok da sen zirilti yapma.
Ayt ~ 5 yıl önce
Ben yeni bilet aldım Tk ve sunEx te bebekten 25 35 lira arası bilet fiyatı kesti. Raynair bedavaya uçuracak değil ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 5 yıl önce
Bir kisim Ucak firmalari zaten bebek bileti ücreti aliyor. Sanki ilk defa Ryanair yapiyormus ve tepki olmus gibi vermek Dogru degil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000