25 Şubat 2020, Salı 13:41:11

Ryanair ve easyJet'ten skandal karar!

İtalya’da görülen Korona Virüsü sebebiyle bir çok yolcu, uçak biletlerini iptal etmek istedi. Ancak Ryanair ve EasyJet, yolcuların İtalya’ya olan seferlerini iptal etmeleri halinde ücretsiz iptal hakkı tanımadı. Bu durum yolcuların öfkelenmesine sebep oldu.
  • Zaten bileti 3kurusa satiyolar, nesini iade edecekler. Easyjet avrupada yillardir en makul ücretle tasima yapan en kaliteli lowcost, 60avroya ingiltereye gidis dönüs bilet almisligim var. Güvenlikten de taviz vermiorlar. E böyle bi durumda da para iadesi vs. Bu havayollari olmazsa büyükler alir basini gider ucacak hava yolu bulamayiz pahaliliktan.
  • Ucuz etin yahnisi
  • Adamlar zaten Low-coast şirket bileti kendi para birimlerinde ucuza satıyorlar. Keza bileti alan herkes te biliyor biliyor iptal etse dahi para alamayacağını ya da cüzi bir miktar alacağını? This is how we earn money(Their ceo's)...
  • Ucuşlar devamsa neden iptal hakkı versin ki ? Bence haklılar.. Olay yolcunun kararı. ne hükümetler ne de havayolu bir kısıtlama getirmemiş.
  • Benimde biletim var ryanair den almistim 3 mart milana gidiyorum aradim iptal etmek icin paranizi iada etmeyiz dediler allahtan 2 kisiye 40€ ya almistim brukselden milana vermezlerse vermesinlzr canimdan daha mi önemli

İtalya’da görülen Korona Virüsü sebebiyle bir çok yolcu, uçak biletlerini iptal etmek istedi. Ancak Ryanair ve EasyJet,  yolcuların İtalya’ya olan seferlerini iptal etmeleri halinde ücretsiz iptal hakkı tanımadı. Bu durum yolcuların öfkelenmesine sebep oldu.

Çin’in Wuhan kentinden yayılan ve dünyada bir çok ülkede gözüken virüs salgını İtalya’da da etkili oldu. 229 Kişiye Korona Virüsü bulaştığı saptanırken 7 kişi de hayatını kaybetti.

Yolcuların, biletlerini iptal etmelerinin, kendi insiyatifinde olacağını duyuran şirket yönetimi, uçuşların devam ettiğini ve bu yüzden de ücretsiz iptal veya değişiklik hakkı tanınmayacağını duyurdu.

©AirportHaber

Ryanair ve easyJet'ten skandal karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Bilet ~ 4 yıl önce
Zaten bileti 3kurusa satiyolar, nesini iade edecekler. Easyjet avrupada yillardir en makul ücretle tasima yapan en kaliteli lowcost, 60avroya ingiltereye gidis dönüs bilet almisligim var. Güvenlikten de taviz vermiorlar. E böyle bi durumda da para iadesi vs. Bu havayollari olmazsa büyükler alir basini gider ucacak hava yolu bulamayiz pahaliliktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UEY ~ 4 yıl önce
Ucuz etin yahnisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 4 yıl önce
Adamlar zaten Low-coast şirket bileti kendi para birimlerinde ucuza satıyorlar. Keza bileti alan herkes te biliyor biliyor iptal etse dahi para alamayacağını ya da cüzi bir miktar alacağını? This is how we earn money(Their ceo's)...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru karar ~ 4 yıl önce
Ucuşlar devamsa neden iptal hakkı versin ki ? Bence haklılar.. Olay yolcunun kararı. ne hükümetler ne de havayolu bir kısıtlama getirmemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benimde biletim var ~ 4 yıl önce
Benimde biletim var ryanair den almistim 3 mart milana gidiyorum aradim iptal etmek icin paranizi iada etmeyiz dediler allahtan 2 kisiye 40€ ya almistim brukselden milana vermezlerse vermesinlzr canimdan daha mi önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000