25 Temmuz 2018, Çarşamba 16:41:37

Ryanair uçakları yerde kaldı!

İrlanda'nın düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair'in kabin görevlileri, haklarının iyileştirilmesi talepleri karşılanmadığı için Avrupa'da 4 ülkede greve gitti.
  • Varmı sendikan ?!?! O halde işin zor... Üye ol hava sene ; iyi kötü ne olurda olsun bir başlangıç...
  • Antalya ya da bekleriz
  • elin adamını görüyormusun yok işten atarım bilmem ne yaparım diyordu ryanair hiç bir ekip yönetimi takmadan greve gitmişer valla helal olsun. işte biz bunu başaramıyoruz.
  • Vatan hayini bunlar
  • İşte örnek olsun thy ye... Ama bizdeki para sevdası yüzünden bir kişi dahi taşın altına elini koymaz. 500 kişi işe gitmesin bak bakalım uçuş programı 80 den 60 saate düşer mi düşmez mi. Keşke bunlara gerek kalmadan insan gibi şartlarda çalışma sağlansa.
  • Dünyanın en ucuzcu havayolunun çalışanları bile haklara sahip bizde dünyanın sayılı firması olduğunu iddia eden firma da sendikacılığa terörizm muamelesi yapıyor çok eğlenceli
  • Ryan air kadar olamadınız. Uçuş ekipler hariç tüm yer personeli şunu yapsa bir tane uçak gitmez. Bazen yumruğu masaya vurmak şart... Anlayana. Bunu yapmıyorsunuz ve hep istekte bulunuyorsunuz. Kim takar sizi bizi...

İrlanda'nın düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair'in kabin görevlileri, haklarının iyileştirilmesi talepleri karşılanmadığı için Avrupa'da 4 ülkede greve gitti.

Kabin görevlilerinin üye olduğu sendikalar, grev kararının şirketin talepleri karşısındaki duyarsızlığı ve gruplar arasındaki ücret farkını giderme konusunda eyleme geçmemesi nedeniyle alındığını açıkladı.

Sendikalar, çalışanların Ryanair'in merkezinin bulunduğu İrlanda değil, İspanya yasalarına tabi olmak istediklerini de kaydetti.

İspanya, Portekiz, Belçika ve İtalya'da yapılan 2 günlük grev nedeniyle Avrupa çapında 600 uçuş iptal edildi. En çok etkilenen ülke, 400 uçuşla İspanya oldu.

Merkezi İrlanda'da bulunan havayolu firması, sadece İspanya uçuşlarındaki en az 75 bin yolcunun grevden etkileneceğini hesapladı. 

Firmadan yapılan açıklamada, yolculara alternatif uçuşlar veya para iadesi önerildiği belirtildi.

37 ülkede 86 havaalanında faaliyet gösteren ve geçen yıl 130 milyon yolcu taşıyan Ryanair, Noel tatili öncesi büyük bir grevi sendikaları tanımama kararından geri adım atarak son anda önlemişti. 

Ryanair uçakları yerde kaldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ali ~ 6 yıl önce
Varmı sendikan ?!?! O halde işin zor... Üye ol hava sene ; iyi kötü ne olurda olsun bir başlangıç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayat ~ 6 yıl önce
Antalya ya da bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ryanair ~ 6 yıl önce
elin adamını görüyormusun yok işten atarım bilmem ne yaparım diyordu ryanair hiç bir ekip yönetimi takmadan greve gitmişer valla helal olsun. işte biz bunu başaramıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konyalı ~ 6 yıl önce
Vatan hayini bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşte örnek ~ 6 yıl önce
İşte örnek olsun thy ye... Ama bizdeki para sevdası yüzünden bir kişi dahi taşın altına elini koymaz. 500 kişi işe gitmesin bak bakalım uçuş programı 80 den 60 saate düşer mi düşmez mi. Keşke bunlara gerek kalmadan insan gibi şartlarda çalışma sağlansa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahaha ~ 6 yıl önce
Dünyanın en ucuzcu havayolunun çalışanları bile haklara sahip bizde dünyanın sayılı firması olduğunu iddia eden firma da sendikacılığa terörizm muamelesi yapıyor çok eğlenceli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acente55 ~ 6 yıl önce
Ryainair de sartlar sandiginiz dan daha kotu onu belirtim
Pegasus ~ 6 yıl önce
Ryan air kadar olamadınız. Uçuş ekipler hariç tüm yer personeli şunu yapsa bir tane uçak gitmez. Bazen yumruğu masaya vurmak şart... Anlayana. Bunu yapmıyorsunuz ve hep istekte bulunuyorsunuz. Kim takar sizi bizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000