27 Eylül 2022, Salı 15:53:33

Ryanair uçağında taciz skandalı!

İngiltere'den İspanya'ya giden uçakta bir adam, bir kadın yolcuya cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
  • Kadinin beyani esastir saçmaligindan biktim artik ,ayni bir olay benim basima hamburg istanbul uçusunda geldi . Ben 35 yaslarinda bir erkegim yanimda oturan ise 60 yaslarinda süslü bir bayan kokona ,uçus süresince teyze edasiyla nasihat edercesine dizimden yukariya istedigi gibi elleyip muayyene edercesine nasihatlar edip güzelce bir yogurdu beni , sikayet etmeye korktum ya ben onu taciz ettigimi söylerse korkudan kendimi kurbanlik gibi teyzenin ellerine biraktim öyle ya kadinin beyani esastir
  • Medeni bati

İngiltere'den İspanya'ya giden Ryanair uçağında bir adam, yanında oturan bir kadın yolcuya dokunduğu idiasıyla tutuklandı. Kadın adamın göğüslerine dokunduğunu ve tuvalette kendisiyle birlikte olma teklifinde bulunduğunu iddia etti. Kadının şikayeti üzerine hava görevlileri 35.000 fit yükseklikten polise haber verdi.

35 yaşındaki adam, İspanya havaalanına indiğinde gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan Brit soyadlı kişinin, mahkemeye çıkarıldıktan sonra para cezasına çarptırıldığı bildirildi. Kadın, erkek yolcunun kendisiyle istenmeyen cinsel imalarda bulunmasının ardından uçak inmeden dakikalar önce şikayetçi oldu.

İNER İNMEZ TUTUKLANDI

Adamın yakınındaki diğer bir yolcu ise olayla ilgili şunları söyledi: “Kadının hayatında hiç tanımadığı bir yabancı, uçuşa dakikalar kala göğüsleriyle ilgili yorumlarla onu rahatsız etmeye başladı ve hatta onun evine gitmelerini önerdi. Uçuş sırasında ve uçak inmeden kısa bir süre önce bir dizi çirkin yorum yaptı” dedi.

İspanya güvenlik güçleri olayla ilgili şunları söyledi: "Pazar gecesi geç saatlerde 35 yaşında bir İngiliz erkeği cinsel istismar suçu şüphesiyle tutukladığımızı doğrulayabilirim. Uçaktan inerken gözaltına alındı ve bir gece polis hücresinde kaldıktan sonra mahkemeye çıkarıldı. Kadını suçlayan kişi, memurlar tarafından götürüldükten sonra resmi bir açıklama yaptı” dedi. (TGRT)

Ryanair uçağında taciz skandalı!

Yorumlar

Korsanpilot ~ 1 yıl önce
Kadinin beyani esastir saçmaligindan biktim artik ,ayni bir olay benim basima hamburg istanbul uçusunda geldi . Ben 35 yaslarinda bir erkegim yanimda oturan ise 60 yaslarinda süslü bir bayan kokona ,uçus süresince teyze edasiyla nasihat edercesine dizimden yukariya istedigi gibi elleyip muayyene edercesine nasihatlar edip güzelce bir yogurdu beni , sikayet etmeye korktum ya ben onu taciz ettigimi söylerse korkudan kendimi kurbanlik gibi teyzenin ellerine biraktim öyle ya kadinin beyani esastir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 2 yıl önce
Medeni bati

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000