15 Kasım 2019, Cuma 23:00:52

Ryanair uçağı Anadolujet renklerine boyandı

Türk Hava Yolları, iflas eden Thomas Cook'un yanısıra Ryanair ve Norwegian filosunda ter alan 21 uçağı filosuna katma kararı almıştı. Uçaklardan biri Anadolujet renklerine boyandı.
  • Pandemi oncesi maaslara gore yer %96, kabin %89 ve kokpit %68 oraniyla calisiyordu. Herkese %60 verilince, yer 154, kabin 143, kokpit 110 oldu. Kokpite gore yer calisanlari %40, yine kokpite gore kabin %30 fazla zam almistir. Fazla zam alan arkadaslar paralarini iyi gunlerde harcasinlar, gozum yok. Sirkete zaten soylenecek laf kalmadi bu olaydan sonra. Kokpitin sirtina binmeye devam… Peki ya hala bu sendikada duran kaptan/fo pilot arkadaslarim size ne demeli? Hele de akademili olup, her gun aglayan ama sendikadan ayrilip dayanisma aidatina bile gecmekten korkan siz degerli dostlar, asil size ne demek lazim… En hafifinden umarim bundan sonra ayilirsiniz diyorum. Borcu bitmek uzere olan bir akademili…

Türk Hava Yolları, iflas eden Thomas Cook'un yanısıra Ryanair ve Norwegian filosunda ter alan 21 uçağı filosuna katma kararı almıştı.

Göklerdeyiz'de yer alan habere göre; Türk Hava Yolları kiralayacağı uçakların bir kısmını kendi altmarkası olan Anadolujet filosuna da ekleyecek. Bunlardan ilki Ryanair havayolu şirketinde EI-ESY tescili ile çalışan Banc of America Leasing kira şirketine ait Boeing 737-8AS tipi uçak. 8 yaşındaki uçak Shannon tesislerinde Anadolujet renklerinde görüntülendi.

Uçağın boya ve bakım işlemlerinin ardından TC-JZL tescilini alarak önümüzdeki günlerde Anadolujet filosuna katılacağı öğrenildi. Ayrıca bizlere gelen bilgilere göre Türk Hava Yolları kiralayacağı 21 uçağın bir bölümünü Anadolujet filosunda değerlendirmeyi planlıyor.

Ryanair uçağı Anadolujet renklerine boyandı

Yorumlar

Keserken farkli, iadeler ayni ~ 2 yıl önce
Pandemi oncesi maaslara gore yer %96, kabin %89 ve kokpit %68 oraniyla calisiyordu. Herkese %60 verilince, yer 154, kabin 143, kokpit 110 oldu. Kokpite gore yer calisanlari %40, yine kokpite gore kabin %30 fazla zam almistir. Fazla zam alan arkadaslar paralarini iyi gunlerde harcasinlar, gozum yok. Sirkete zaten soylenecek laf kalmadi bu olaydan sonra. Kokpitin sirtina binmeye devam… Peki ya hala bu sendikada duran kaptan/fo pilot arkadaslarim size ne demeli? Hele de akademili olup, her gun aglayan ama sendikadan ayrilip dayanisma aidatina bile gecmekten korkan siz degerli dostlar, asil size ne demek lazim… En hafifinden umarim bundan sonra ayilirsiniz diyorum. Borcu bitmek uzere olan bir akademili…

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000