09 Ağustos 2018, Perşembe 09:45:55

Ryanair pilotları greve gidiyor

Almanya'daki Ryanair pilotları "çalışma koşullarının ve maaşların iyileştirilmesi" için 10 Ağustos Cuma günü greve gidecek.
  • Ahh ahh havaciligi ve sirketleri bilmeyen insanlar kalem tutmus yazar olmus on binlere sesleniyor..gross salary degerleri bunlar yazar bey %40 a yakin vergi var avrupa irlanda ve ingilterede. Vergiden sonra net maas cok dusuyor adamlarin derdi bu.. Kaptan.
  • eğer bizde hakkımızı savunmak için grev yapsam ortalık ayağa kalkar havacılık durur uçmayan bir şirketten birşey olmaz ya da pilotların grev yapması çok birşey değil çünkü otomotik pilot var ama herkes bilirki arff olmayan meydana uçak inmez hem öyle sadece bir şirketin falan uçağı değil tüm uçaklar iptal olur o yüzden herkes akıllı olsun
  • Kaç gelen Arap yarım adasına. Dert Yok sıkıntı Yok. Ne var. Money var.
  • Yilda 150-200k diyor arkadas dun yatan parayla 3500 euro bile alamiyoruz. Ama ekonomi coh iyi.
  • Kokpitten alınıp kabine zam yapılsın. Sandviç verirken yorulduk. Zama zam.
  • basiretsiz, kaypak insanların olmayıp hakkınj savunanlara selam olsun
  • Turkiyede pilotlar otobus soforunden farksiz. Tir soforleriyle ayni aliyorlar.
  • hak verilmez, böyle alınır.

Almanya'daki Ryanair pilotları "çalışma koşullarının ve maaşların iyileştirilmesi" için 10 Ağustos Cuma günü greve gidecek. Pilotlar en son Kasım 2017'de yüzde 20 zam aldı ve yıllık maaşlar 150 bin euro ila 200 bin euro arasında değişiyor. Bu da cari kurlardan yaklaşık yılda 1 milyon liraya tekabül ediyor. Alman pilot sendikası Vereinigung Cockpit (VC) yöneticilerinden Ingolf Schumacher, "Pilotlara uzun yol şöförü muamelesi yapılıyor." dedi.

Şirketin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre pilotlar en son Kasım 2017'de yüzde 20 zam aldı ve yıllık maaşlar 150 bin euro ila 200 bin euro arasında değişiyor. Bu da cari kurlardan yaklaşık yılda 1 milyon liraya tekabül ediyor.

Alman pilot sendikası Vereinigung Cockpit (VC) yöneticilerinden Ingolf Schumacher, "Pilotlara uzun yol şöförü muamelesi yapılıyor." dedi.

İş bırakma eyleminin 10 Ağustos Cuma günü saat 03.01 ila Cumartesi 02.59 arasında gerçekleşeceği aktarılan açıklamada, grevin Almanya'daki tüm uçuşları etkileyeceği vurgulandı.

İrlanda, İsveç ve Belçika'da da eş zamanlı grev uygulanacak. Şirket, şu ana kadar 2 bin 400 Avrupa uçuşunun 146’sını iptal etti.

VC'den yapılan açıklamada, “Pilotların maaşlarında artış olmaksızın iyileştirmeler düşünülemez. Görüşmeler sırasında Ryanair bu artışları göz ardı etti. Aynı zamanda, Ryanair çözüm bulma konusunda gayret göstermedi. Olayların bu seviyeye gelmesinde sadece Ryanair sorumludur.” ifadeleri yer aldı.

Ryanair 2018 Mart ayında Türkiye’ye de uçuş başlattı.

Ryanair pilotları greve gidiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Yilda 1 miiilyoon nasil haber ama... ~ 6 yıl önce
Ahh ahh havaciligi ve sirketleri bilmeyen insanlar kalem tutmus yazar olmus on binlere sesleniyor..gross salary degerleri bunlar yazar bey %40 a yakin vergi var avrupa irlanda ve ingilterede. Vergiden sonra net maas cok dusuyor adamlarin derdi bu.. Kaptan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 6 yıl önce
eğer bizde hakkımızı savunmak için grev yapsam ortalık ayağa kalkar havacılık durur uçmayan bir şirketten birşey olmaz ya da pilotların grev yapması çok birşey değil çünkü otomotik pilot var ama herkes bilirki arff olmayan meydana uçak inmez hem öyle sadece bir şirketin falan uçağı değil tüm uçaklar iptal olur o yüzden herkes akıllı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değerli ARFF ~ 6 yıl önce
Senin gibileri 2 günde yetiştirir yerini doldururlar,ama o otomatik pilota hükmeden kişiyi 2-2,5 senede ancak İkinci Pilot olarak koltuğa oturturlar.Farkına var,yerini ve değerini ona göre konumla
Captain ~ 6 yıl önce
Kaç gelen Arap yarım adasına. Dert Yok sıkıntı Yok. Ne var. Money var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cilekesex37fo ~ 6 yıl önce
Yilda 150-200k diyor arkadas dun yatan parayla 3500 euro bile alamiyoruz. Ama ekonomi coh iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka1 ka2 ka3 ~ 6 yıl önce
Kokpitten alınıp kabine zam yapılsın. Sandviç verirken yorulduk. Zama zam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karakter duruş ~ 6 yıl önce
basiretsiz, kaypak insanların olmayıp hakkınj savunanlara selam olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur ~ 6 yıl önce
Selam olsun.
otobus soforu ~ 6 yıl önce
Turkiyede pilotlar otobus soforunden farksiz. Tir soforleriyle ayni aliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Hangi tır şirketinin şöförü bu maaşı alıyomuş söylermisin ?
Tirci ~ 6 yıl önce
Makedonyaya sebze taşıyan tır şoförü 4 ile 5 bin euro maaş aliyor
bravo ~ 6 yıl önce
hak verilmez, böyle alınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000