22 Şubat 2020, Cumartesi 13:39:52

Ryanair CEO'sundan küstahlık!

Ryanair CEO’su Michael O'Leary, güvenlik tehditleri sebebiyle Müslümanlara yönelik ekstra güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini açıkladı. Gerekçe olarak da teröristlerin çoğunun Müslüman oluşunu gösterdi.
  • Akıllı karar.
  • şu ülkede din konusunda toplumsal baskı olmada da herkez açık açık inancını paylaşsa. Bizde şu yorumları okuyup şaşırmasak. Zira bir müslüman bu şekilde yorumlar yapmaz !
  • Müslümanların cahilliği (çok az bir kesimi tenzih ederim) bu gibi faşist zihinlerin de hasedi birleşince ortaya maalesef bu manzara çıkıyor. Çözüm müslümanın eğitimli olması, akıllı olması. Deve sidiği ile uğraşmaması.
  • Müslüman bombacı ama uçaklarinizi müslüman erkeklere emanet etmişsiniz bakım için
  • E pek yalan soylememiş be arkadaşlar.. Kabullenmek erdemdir.
  • Hakikati engellmeye çalışanın akıbeti ne vahimdir. Pişman olacaksınız ama iş işten geçmeden doğru yola gelmeniz dileğiyle
  • Irkçılık kötü tamam da ne yazık ki haksız da sayılmaz. Nerede terör,mafya,pislik orada büyük çoğunlukla müslümanlar maalesef. Hem terörü besleyenlere uşaklık yapıyorlar hem gericilik,yobazlık,kendi insanlarına eziyet ediyorlar,her türlü haksızlık,adaletsizlik,cehalet, sapıklık var,eleştiri de kabul etmiyorlar. Bir de hem gayri müslümlere her lafı söylerler hem her icadına muhtarlar,alır kullanırlar onlarla birbirlerine hava atarlar hem de ülkelerinde yaşarlar veya yaşamaya can atarlar. Müslümanlar akıllarını başına almadıkça,insanına,insanlığa, gerçek ve doğru eğitime,çağdaşlaşmaya,adalete, eşitliğe önem ve değer vermedikçe daha çokkkk böyle şeyler olur.
  • Ben sana CEO olamazsın demedim,adam olamazsın dedim
  • Saldırın saldırın bakalım Islama..ölünce o kabire girince hakikati göreceksiniz

Ryanair CEO’su Michael O'Leary, güvenlik tehditleri sebebiyle Müslümanlara yönelik ekstra güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini açıkladı. Gerekçe olarak da teröristlerin çoğunun Müslüman oluşunu gösterdi.

CEO ayrıca "Bombacı kimdir? Bunlar kendi başlarına seyahat eden bekar erkekler olacaklardır. Çocuklu bir aileyse geçip gitsin. Hepsini havaya uçurma şansı sıfır. Bazı şeyleri söyleyemezsiniz çünkü bu ırkçılık olur. Ancak bombacı genellikle Müslüman inancındaki bir erkek olacaktır. Otuz yıl önce İrlandalıydı. Tehdit buradan geliyorsa, tehdidi ona göre ele alın" dedi.

58 yaşındaki İcra Kurulu Başkanı O’leary’nin bu açıklamasına İngiltere Müslüman Konseyi'nden çok sert bir eleştiri geldi. Ayrıca diğer Müslüman ülkelerden de kınamalar yapıldı.

Ryanair CEO'sundan küstahlık!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

wolf ~ 4 yıl önce
Akıllı karar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 4 yıl önce
şu ülkede din konusunda toplumsal baskı olmada da herkez açık açık inancını paylaşsa. Bizde şu yorumları okuyup şaşırmasak. Zira bir müslüman bu şekilde yorumlar yapmaz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami ~ 4 yıl önce
Müslümanların cahilliği (çok az bir kesimi tenzih ederim) bu gibi faşist zihinlerin de hasedi birleşince ortaya maalesef bu manzara çıkıyor. Çözüm müslümanın eğitimli olması, akıllı olması. Deve sidiği ile uğraşmaması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahaha ~ 4 yıl önce
Müslüman bombacı ama uçaklarinizi müslüman erkeklere emanet etmişsiniz bakım için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu DAVID ~ 4 yıl önce
E pek yalan soylememiş be arkadaşlar.. Kabullenmek erdemdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık!! ~ 4 yıl önce
Hakikati engellmeye çalışanın akıbeti ne vahimdir. Pişman olacaksınız ama iş işten geçmeden doğru yola gelmeniz dileğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru soylemis ~ 4 yıl önce
Terorizm ve muslumanlık neden yan yana izlenimi var?
Oku! ~ 4 yıl önce
Çünkü bu müslümanları karalamak için başlatılan ve ne yazıkki başarıya ulaşan bir komplo , gerçek bir müslüman emirlerini Allah'ın kitabından alır elin gavurundan değil
Daha iki gün önce ~ 4 yıl önce
Almanya da kafe tarayan dazlak müslüman miydi acaba... Senin gibi CEO , insan sıfatlı hayvan olur ancak...
Yhm ~ 4 yıl önce
Diziler ve filmlerde bile bir terorist bomba patlatacaksa eger oncesinde Allahuakbar diye bagirir. İşte bilinç altı işlemesi böyle yapilir.
Acı ama gerçek ~ 4 yıl önce
Irkçılık kötü tamam da ne yazık ki haksız da sayılmaz. Nerede terör,mafya,pislik orada büyük çoğunlukla müslümanlar maalesef. Hem terörü besleyenlere uşaklık yapıyorlar hem gericilik,yobazlık,kendi insanlarına eziyet ediyorlar,her türlü haksızlık,adaletsizlik,cehalet, sapıklık var,eleştiri de kabul etmiyorlar. Bir de hem gayri müslümlere her lafı söylerler hem her icadına muhtarlar,alır kullanırlar onlarla birbirlerine hava atarlar hem de ülkelerinde yaşarlar veya yaşamaya can atarlar. Müslümanlar akıllarını başına almadıkça,insanına,insanlığa, gerçek ve doğru eğitime,çağdaşlaşmaya,adalete, eşitliğe önem ve değer vermedikçe daha çokkkk böyle şeyler olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY'li ~ 4 yıl önce
Sen nesin arkadaş? Gayri Müslüm müsün? Ona göre cevap vereyim?
Dogru yazi... ~ 4 yıl önce
İslamiyeti ve medeniyeti yan yana göremezsiniz. Bilim ve çalişma temposu, insan hakları ve demokratik iklim buna musade etmez.
THY'li ~ 4 yıl önce
Olduğun çok belli, hadi koş namaz kaçıyor müdürün kızar sonra.
Terörist kim ben sana söyleyeyim ~ 4 yıl önce
1. 2. Dünya savaşlarını başlatanlar atom bombası atanlar Afrikayı sömürenler teröristtir. Hakkı değil gücü ve ön plana koyanlar teröristtir.
Michael ~ 4 yıl önce
Ben sana CEO olamazsın demedim,adam olamazsın dedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat58 ~ 4 yıl önce
Saldırın saldırın bakalım Islama..ölünce o kabire girince hakikati göreceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat58'e ~ 4 yıl önce
Dinine çok düşkünsen müslüman olmayanların ilaç,telefon,araba,uçak ne varsa hiçbir icadını da kullanma görelim.
HANAU ~ 4 yıl önce
Yorumu beğenmeyenler farklı bir dindendirler umarım..
İcatları kullanma diyen arkadaşa ~ 4 yıl önce
Kardeş bir araştır bakalım o icatların temelinde neler yatıyor? Ben sana söyleyeyim 0 ve algoritma olmadan o cihazların çalışması imkansız. 0 ve algoritmayı kim bulmuş gör. Birde legal amaçlar uğruna kullanıldığında gayrimüslim birilerinin icat ettiğini kullanmakta bir sorun yoktur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000