05 Nisan 2018, Perşembe 08:30:26

Rusya'ya vizesiz seyahat başka bahara kaldı!

Türkiye'ye iki günlük bir ziyaet gerçekleştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, vize konusunda topu yine taca attı.
  • Fakir rus köylü turıstlerı gunde 10 dolara hersey dahıl agırlamaya devam. bende olsam putın yerınde bende kaldırmam. fakır gıtsın. zengın olanda zaten gelsın natasalara para versın. ona koymaz vıze harcı vs. akıllı adam putın. bırısı bızımkıne anlatsın olayı
  • Fakir dedikleriniz sizden daha konforlu yasiyor bu milletin icinde o hem beyin fakiri hemde ruslardan daha fakirler var... o kadar egolu bir toplumuz ki asalak gibi hala 300 yil onceki osmanlinin fetihleriyle ovunup duruyorsunuz... adamlar uzaya cikmis teknolojide cag atlamis siz hala ruya goruyorsunuz.. Zavallilar..
  • Her türlü alanda bu kadar çok işbirliği yaptığımız ve yeni müttefikimiz olarak gördüğümüz RUSYA ile vizesiz seyahat antlaşmasının bir an önce yapılmasını bekliyoruz.Tek giriş Rusya vizesi 100 USD.Yazıktır , günahtır , umarız bir anca önce Rusya vizeyi kaldırır.
  • Hani nerede eyy putin tepkisi ? Niye ses gelmiyor ? Putin reis'in koltuğunu çekiyor, pkk'ya dünyada tek olarak resmi ofis açtırıyor, bize vizeyi kaldırmıyor, ticari ambargo büyük oranda hala var ama biz onlara santral işini veriyoruz, paçoz turisti gelsin diye takla atıyoruz. Hiçbir zaman günümüzdeki kadar pısırık, tepkisiz,aciz ve muhtaç duruma düşmemiştik onu da gördük hamdolsun.
  • Türkiye Rusya’ya vize uygulamasın ama. Neden? Çünkü 10-20$ a kalan fakir Rus turistlerini ağırlamamız lazım. Turizmi fakir turist odaklı yapmışız.
  • Inanir mi?
  • Bir uçak düşürdük karşılığında ruslara ihalesiz enerji işi vs verdik putin de pkk'ya resmi ofis açma izni verdi, hala onlara tam gaz destek veriyor, bize ticari ambargo koydu ki hala tam olarak kalkmadı, vize uyguluyor biz de hala turist gelsin diye 'yakın dost' putin'e nasıl yaranacağımızı bilmiyoruz. Bu mu sözü geçen büyük devlet,gelişmiş, zengin sözde imf'ye borç veren ülke?
  • Gurur duy ak parti eserinle
  • Hep ak partinin yüzünden 190 ile 240 $ vize ücreti ve Rusya'daki havalimaninda sorgulara tabi tutulma bekletilme hatta geri yollanma ülkeye alinmama vize almak ülkeye giriş yapma garantisi vermiyor RUS UÇAĞINI 2015 KASIM AK PARTI DÜŞÜRDÜ ELÇİ KARLOV U AK PARTI ÖLDÜRDÜ FETOYU AK PARTI YARATTI BESLEDI vizeler kalkmaz sakin beklemeyin allah yardımcımız olsun
  • ayıdan dost olmaz!!! defolsun gitisnler gelmesinler:(

Vladimir Putin'in Türkiye ziyareti sırasında Türklere vizelerin kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunun gündeme gelmesi bekleniyordu. Ancak iki liderin bu göüşmesinde de vize konusunda somut bi adım atılmadığı görüldü.

PUTİN: ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yapılan görüşmede vize konusunun da gündeme geldiği belirtiliyor. Görüşmede Türklerin Rusya'ya vizesiz girebilmesi konusunda somut bir adım atılmazken, ortak basın toplantısında konuşan Vladimir Putin, Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısındaki hızlı artışa dikkat çekti. Putin, ''Geçen yıl 4.7 milyon Rus vatandaşı Türkiye'de tatil yaptı ve bu yıl rakamın 6 milyon civarında olabileceğini konuştuk. Bu bağlamda, vize rejiminin kaldırılmasını istişare ettik. Vizesiz seyahatlerin hangi belgelerle yapılabileceği üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Erdoğan'la birlikte ilgili birimlerin yöneticilerinin bu konudaki önerilerini dinledik." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: ARZUMUZ VİZESİZ SEYAHATİN BAŞLAMASI

Türkiye ile Rusya ilişkilerinde enerji sektöründe Akkuyu NGS projesinin yanı sıra doğalgaz konusunda Türk Akım Boru Hattı çalışmalarına devam edildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, ekonomik ilişkilerde turizm sektörüne dikkat çekti. Türkiye’nin uzun zamandır talep ettiği vize serbestisi beklentisini de yineleyen Erdoğan, “2017 yılında 4,7 milyon Rus turist sayısına ulaşıldı. Türkiye’yi ziyaret eden turistler arasında, Rusya Federasyonu’ndan gelen turistler birinci sıraya yerleşti. Bunun önümüzdeki yıl 6 milyon rakamına ulaşması bekleniyor. Vizesiz seyahatin bir an önce başlaması da arzumuzdur” dedi.

''2019 KARŞILIKLI TURİZM YILI''

Türkiye'de ve Rusya'da gerçekleştirilecek Kültür ve Turizm Yılı etkinlikleri hakkında da bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 yılında Türkiye'de ve Rusya'da gerçekleştirilecek Kültür ve Turizm Yılı etkinlikleri büyük önem taşıyor. Toplumsal Forumun Moskova Yunus Emre Kültür Merkezi ve Ankara'daki Rus Kültür Merkeziyle birlikte bu sürece katkı sağlayacağını da düşünüyoruz" dedi.

Rusya'ya vizesiz seyahat başka bahara kaldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

hayrullah ~ 6 yıl önce
Fakir rus köylü turıstlerı gunde 10 dolara hersey dahıl agırlamaya devam. bende olsam putın yerınde bende kaldırmam. fakır gıtsın. zengın olanda zaten gelsın natasalara para versın. ona koymaz vıze harcı vs. akıllı adam putın. bırısı bızımkıne anlatsın olayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fakir ~ 6 yıl önce
Fakir dedikleriniz sizden daha konforlu yasiyor bu milletin icinde o hem beyin fakiri hemde ruslardan daha fakirler var... o kadar egolu bir toplumuz ki asalak gibi hala 300 yil onceki osmanlinin fetihleriyle ovunup duruyorsunuz... adamlar uzaya cikmis teknolojide cag atlamis siz hala ruya goruyorsunuz.. Zavallilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahmud ~ 6 yıl önce
aynen kardesım secım sonuclarına bakıncada anlasılıyor osmanlı feth vs. kac kıtap okudun dıye sorsan cevabı yok. hahaha
NO VISA ~ 6 yıl önce
Her türlü alanda bu kadar çok işbirliği yaptığımız ve yeni müttefikimiz olarak gördüğümüz RUSYA ile vizesiz seyahat antlaşmasının bir an önce yapılmasını bekliyoruz.Tek giriş Rusya vizesi 100 USD.Yazıktır , günahtır , umarız bir anca önce Rusya vizeyi kaldırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Dolar demisken ~ 6 yıl önce
Dolar 4 lira mi oldu ... dolar lobisi bunlar hep oyun :))) oyun oynanmicak gibimi ciftlik bank cocuk isi biliyo bakmis bu millette cok k. Yerli dolandirmis )
Eeeee ~ 6 yıl önce
Hani nerede eyy putin tepkisi ? Niye ses gelmiyor ? Putin reis'in koltuğunu çekiyor, pkk'ya dünyada tek olarak resmi ofis açtırıyor, bize vizeyi kaldırmıyor, ticari ambargo büyük oranda hala var ama biz onlara santral işini veriyoruz, paçoz turisti gelsin diye takla atıyoruz. Hiçbir zaman günümüzdeki kadar pısırık, tepkisiz,aciz ve muhtaç duruma düşmemiştik onu da gördük hamdolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Türkiye Rusya’ya vize uygulamasın ama. Neden? Çünkü 10-20$ a kalan fakir Rus turistlerini ağırlamamız lazım. Turizmi fakir turist odaklı yapmışız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbcı ~ 6 yıl önce
Arapçı da geldi hemen..
adamlar senden benden kulturlu, git bak bakalim sehirlerini gez, mimarisini binalarini,fiyati ucuz cekti diye bizim otelci tayfasi gelmesin mi? asil elestiren gereken bize neden bu kadar pahaliya cakiyor otelleri ~ 6 yıl önce
cahil
. ~ 6 yıl önce
Arapçı olduğumu nereden çıkardın? Doğru ülkeye Rus gelmese Arap gelecek başka kim var ki zaten gelen?
Kadir ~ 6 yıl önce
Inanir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ~ 6 yıl önce
Bir uçak düşürdük karşılığında ruslara ihalesiz enerji işi vs verdik putin de pkk'ya resmi ofis açma izni verdi, hala onlara tam gaz destek veriyor, bize ticari ambargo koydu ki hala tam olarak kalkmadı, vize uyguluyor biz de hala turist gelsin diye 'yakın dost' putin'e nasıl yaranacağımızı bilmiyoruz. Bu mu sözü geçen büyük devlet,gelişmiş, zengin sözde imf'ye borç veren ülke?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 6 yıl önce
Gurur duy ak parti eserinle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 6 yıl önce
Hep ak partinin yüzünden 190 ile 240 $ vize ücreti ve Rusya'daki havalimaninda sorgulara tabi tutulma bekletilme hatta geri yollanma ülkeye alinmama vize almak ülkeye giriş yapma garantisi vermiyor RUS UÇAĞINI 2015 KASIM AK PARTI DÜŞÜRDÜ ELÇİ KARLOV U AK PARTI ÖLDÜRDÜ FETOYU AK PARTI YARATTI BESLEDI vizeler kalkmaz sakin beklemeyin allah yardımcımız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chp ~ 6 yıl önce
Chp basa gelince zaman makinasi icat edip herseyi akp oncesine getirecekmis. Eyy airporthaber burasi secim bürosuna dönmüş:))
ayı ~ 6 yıl önce
ayıdan dost olmaz!!! defolsun gitisnler gelmesinler:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000