29 Eylül 2015, Salı 08:22:29

Rusya'dan Ukrayna'ya 'hava sahası' misillemesi

Rusya, Rus havayolu şirketlerine Ukrayna tarafından uygulanan ülkeye uçuş yasağına karşılık olarak Ukrayna Havayolları'nın Rusya'ya uçuşlarını yasaklayacak.
  • ne yapmasını bekliyordunuz ki? geç kalınmış bir adım.. sen kalk bir ülkenin parçasını işgal et, sonra hiçbir şey olmamış gibi her şey devam etsin..
  • ukarayna boyuna posuna bakmadan bir karar aldı ama unutmamalı ki dünyanın en büyük hava sahasına sahip olan rusya ya uğramadan bazı ülkelere gidiş saatini ve yakıtını ve de uçuş güvenliğini tehlikeye atmış olmaz mı?
  • Hemen THY ukrayna ve rusya da varligini arttirmali ve iki ulke vatandaslarini Istanbul aktarmali tasimali.

Rusya, Rus havayolu şirketlerine Ukrayna tarafından uygulanan ülkeye uçuş yasak getirilmesi kararına misilleme olarak Ukrayna Havayolları'nın Rusya'ya uçuşlarını yasaklayacak.

Başbakanlık Basın Bürosu Sözcüsü Natalya Timakova, Başbakan Dimitri Medvedev'in, Ulaştırma Bakanlığına Ukrayna Havayolları'na misilleme olarak karşı yaptırım uygulama konusunda çalışma talimatı verdiğini bildirdi.

Ukrayna hükümeti, bu ay başında Milli Güvenlik ve Savunma Kurulu tarafından hazırlanan ve Devlet Başkanı Petro Poroşenko tarafından imzalanan yaptırım kararları çerçevesinde, 25 Ekim'den sonra aralarında Aeroflot, Transaero, Sibir ve UTair gibi 25 Rus havayolu şirketinin ülkeye uçuşlarını yasaklama kararı getirdiğini duyurmuştu.

Rusya'dan Ukrayna'ya 'hava sahası' misillemesi

Yorumlar

illaki ~ 9 yıl önce
ne yapmasını bekliyordunuz ki? geç kalınmış bir adım.. sen kalk bir ülkenin parçasını işgal et, sonra hiçbir şey olmamış gibi her şey devam etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 9 yıl önce
ukarayna boyuna posuna bakmadan bir karar aldı ama unutmamalı ki dünyanın en büyük hava sahasına sahip olan rusya ya uğramadan bazı ülkelere gidiş saatini ve yakıtını ve de uçuş güvenliğini tehlikeye atmış olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 9 yıl önce
Hemen THY ukrayna ve rusya da varligini arttirmali ve iki ulke vatandaslarini Istanbul aktarmali tasimali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000