05 Haziran 2020, Cuma 17:25:20

Rusya'dan Türkiye'ye iki tahliye uçuşu

Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada 15 Haziran’da Türkiye’deki Rusya vatandaşlarının yurda tahliyesine yönelik iki uçuşun planlandığı bildirildi.
  • Beni de tahliye edin, abd Kanada olabilir
  • Bütün bu planlamalardan bahsederken bu uçuş planlarını kabul eden AIM personelini de unutmamak lazım. Neticede diğer tüm birimler bir tarafa biz havacılığın beyni gibiyiz. Ayrıca baba parasıyla pilot olanlardan ziyade KPSS de yüksek puanlar alarak bu mesleği kazandık.
  • Ne tahliyesi kardesim artik?

Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada 15 Haziran’da Türkiye’deki Rusya vatandaşlarının yurda tahliyesine yönelik iki uçuşun planlandığı bildirildi. Twitter’da yapılan açıklamaya göre, yurt dışındaki Rusya vatandaşlarının yurda döndürülmesine ilişkin ön program çerçevesinde 15 Haziran’da 15:20’de Antalya-Kazan ve Antalya-Mahaçkala uçuşlarının gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Rusya’da 27 Mart’tan beri koronavirüs nedeniyle uluslararası uçuşlar durdurulmuş durumda, ancak yurt dışındaki vatandaşların tahliyesi için uçuşlar gerçekleştiriliyor. 

Rusya'dan Türkiye'ye iki tahliye uçuşu

Yorumlar

Abi ~ 4 yıl önce
Beni de tahliye edin, abd Kanada olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık Bilgi Yönetimi-AIM ~ 4 yıl önce
Bütün bu planlamalardan bahsederken bu uçuş planlarını kabul eden AIM personelini de unutmamak lazım. Neticede diğer tüm birimler bir tarafa biz havacılığın beyni gibiyiz. Ayrıca baba parasıyla pilot olanlardan ziyade KPSS de yüksek puanlar alarak bu mesleği kazandık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 4 yıl önce
Bir ucus plani göndericez diye bir saat ulaşamadigimiz, nobet gecelerini de cekirdek citleyip netflix zaplayarak geçiren bunlara binaen 11bin lira maas alanları unutmicaz tabiki!
Ne tahliyesi ~ 4 yıl önce
Ne tahliyesi kardesim artik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000