18 Nisan 2019, Perşembe 11:45:53

Rusya'dan SU-57 hamlesi!

Rusya’da 5. nesil Su-57 savaş uçaklarının ihraç edilebilmesini sağlayan kanuni düzenlemeler tamamlandı.
  • Silah ihracatında Rusya’da Export version diye bi olay var orijinal silahın downgrade edilmiş versiyonu satılır yanı 5. Nesil diye alırsın ama 4 çıkabilir su 57. T90 tankları da aynıdır ihrac versiyonu farklıdır daha dusuk özelliklere sahiptir
  • Türkiye f-35 leri TCG Anadolu da kullanamaz, çünkü Türkiye'nin alacağı modelin dikey kalkış iniş özelliği yok. Bana kalırsa gerek de yok zaten. Öyle ülkeler bir anda silah tedarikçilerini değiştiremezler, bunun bakımı var, yedek parçası var, eğitimi var, daha bir sürü şey var. Uçağı almakla bitmiyor iş..
  • Abd ile Rusya'nın birbirleriyle kapışmasında zararlı çıkan biz olmayalım. Rusya baktı ki Abd bizi yıllardır yemliyor o da bize yem atmaya başladı. Parçaların bir kısmı Türkiye'de üretilebilirmişmiş. Bizi çok seviyorlarsa vizeleri ve ticari ambargoyu kaldırsınlar önce. Türkiye hem Abd hem de Rusya'ya uçak parçası üretecek,ikisinden de uçak,füze bilmem ne alacak kimse de ses çıkartmayacak öyle mi? Nato üyesi ve Abd'nin güya müttefiki Türkiye ne s 400 füzelerini ne su 57 uçağını alabilir, alırsa neler olacağını da gayet iyi bilir. Trump oturduğu yerden bir twit attı gördük neyin ne olduğunu,dolar 5.80 civarında,faiz,ithalat rekorları kırıyoruz, mali olarak hala dibe doğru gidiyoruz,belimizi doğrultamadık.
  • İşte geliştirilen bu güzide teknolojiler ile eğitimin ve Russian Institute nin önemini kavrıyoruz.
  • Candır. O bile yeter
  • turkiye kalles abd ve israil den derhal uzak durup Rusya ile beraber olmalidir. bu sekilde hem israil i hemde abd nin analarini sikmis oluruz. bu abd ve israil kopeklerinin Rusya nin aleyhinde yaptiklari kotu propaganda larina kanmayin. abd ve israil in Turkiye yi Rusya ile beraber gormesi onlar icin felaket olacaktir bunu zehir gibi biliyorlar.
  • Her ikisini de alalim dolari terstten okutsunlar bize. Komple Avrupa ve Abd’ye entegre olup Rusyadan silah alacagimiza inanmak güç. Umarim yapariz
  • Bu konulardan anlayan biri olarak bu uçak Türkiye için sadece para kaybı olur uzak durmamız lazım...
  • Alalim hemen Katar veya Azerbeycan da konuclandirip ulkemizi koruruz!
  • Yanında soğan da veriyolasa alalım

Rusya’da 5. nesil Su-57 savaş uçaklarının ihraç edilebilmesini sağlayan kanuni düzenlemeler tamamlandı.

Rusya’nın prestiji haline gelen ve yeni 5. nesil üretimlerinden biri olan Su-57 savaş uçaklarının başka ülkelere pazarlanması ve satılması ile ilgili tüm kanuni düzenlemeler tamamlandı. Rus basınında yer alan haberlerde uçağın tüm belgelerinin tamamlandığı, yurt dışına satışı ve satılan ülkelere lisanslarıyla birlikte teslimini öngören tüm düzenlemelerin sonlandığı aktarıldı.

Geçtiğimiz Kasım ayında Dubai’deki hava savunma sanayi fuarında dış pazara tanıtılan 5. nesil Su-57 savaş uçakları ABD’nın F-35 tipi savaş uçaklarına rakip olarak gösterilirken, maliyetinin F-35’ten daha az olması nedeniyle birçok ülkenin yakından izlediği uçaklar arasında yer alıyor.

Türkiye ve Mısır uçaklara talip olabilir

Rus yapımı Su-57 savaş uçağının lisans ve başka ülkelere satışıyla ilgili tüm işlemlerin tamamlandığını anımsatan Rus basını, uçakların yakın zamanda Mısır ve Türkiye gibi ülkeler tarafından satın alınabileceğini, bu doğrultuda Rusya tarafının Su-57 uçakları için tüm hazırlıklarını tamamladığını ve satış ile ilgili beklemeye geçtiklerini yazdı.

Rusya’nın en önemli projelerinden biri olan ve tüm dünyanın yakından takip ettiği Su-57 tipi savaş uçağının ilk uçuşu 2010 yılında Rusya’nın Amur bölgesinde başarıyla gerçekleşti. Yine son günlerde Rusya ve Türkiye’nin Su-57 tipi savaş uçağını birlikte üretebileceği konusunda hem Rusya hem de Türkiye tarafından açıklamalar yapılmıştı. Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov ise Su-57’nin bazı parçalarının Türkiye’de üretilebileceğini söylemişti. 

Rusya'dan SU-57 hamlesi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Atc ~ 5 yıl önce
Silah ihracatında Rusya’da Export version diye bi olay var orijinal silahın downgrade edilmiş versiyonu satılır yanı 5. Nesil diye alırsın ama 4 çıkabilir su 57. T90 tankları da aynıdır ihrac versiyonu farklıdır daha dusuk özelliklere sahiptir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 5 yıl önce
Türkiye f-35 leri TCG Anadolu da kullanamaz, çünkü Türkiye'nin alacağı modelin dikey kalkış iniş özelliği yok. Bana kalırsa gerek de yok zaten. Öyle ülkeler bir anda silah tedarikçilerini değiştiremezler, bunun bakımı var, yedek parçası var, eğitimi var, daha bir sürü şey var. Uçağı almakla bitmiyor iş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kısa ve öz ~ 5 yıl önce
Abd ile Rusya'nın birbirleriyle kapışmasında zararlı çıkan biz olmayalım. Rusya baktı ki Abd bizi yıllardır yemliyor o da bize yem atmaya başladı. Parçaların bir kısmı Türkiye'de üretilebilirmişmiş. Bizi çok seviyorlarsa vizeleri ve ticari ambargoyu kaldırsınlar önce. Türkiye hem Abd hem de Rusya'ya uçak parçası üretecek,ikisinden de uçak,füze bilmem ne alacak kimse de ses çıkartmayacak öyle mi? Nato üyesi ve Abd'nin güya müttefiki Türkiye ne s 400 füzelerini ne su 57 uçağını alabilir, alırsa neler olacağını da gayet iyi bilir. Trump oturduğu yerden bir twit attı gördük neyin ne olduğunu,dolar 5.80 civarında,faiz,ithalat rekorları kırıyoruz, mali olarak hala dibe doğru gidiyoruz,belimizi doğrultamadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kambiyo rejimi ~ 5 yıl önce
Senin de elin armut toplamıyor ülke olarak.Amerikancı 12 Eylul darbesinin ilk icraatı ekonomide 24 Ocak kararlarıdır.Değiştir ve dön bakalım eski kambiyo rejimine , yap yapabiliyorsan, gene dolar patlıyor mu?1974 Kıbrıs harekatı sonrası ABD dersine iyi çalışmış, Ankara da uyumuş.
0 ~ 5 yıl önce
ne s400 ne de başka bir şey, abd ve nato oyar!!
Russian ~ 5 yıl önce
İşte geliştirilen bu güzide teknolojiler ile eğitimin ve Russian Institute nin önemini kavrıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İki motor ~ 5 yıl önce
Candır. O bile yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 5 yıl önce
turkiye kalles abd ve israil den derhal uzak durup Rusya ile beraber olmalidir. bu sekilde hem israil i hemde abd nin analarini sikmis oluruz. bu abd ve israil kopeklerinin Rusya nin aleyhinde yaptiklari kotu propaganda larina kanmayin. abd ve israil in Turkiye yi Rusya ile beraber gormesi onlar icin felaket olacaktir bunu zehir gibi biliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S400 & SU57 ~ 5 yıl önce
Her ikisini de alalim dolari terstten okutsunlar bize. Komple Avrupa ve Abd’ye entegre olup Rusyadan silah alacagimiza inanmak güç. Umarim yapariz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 5 yıl önce
Bu konulardan anlayan biri olarak bu uçak Türkiye için sadece para kaybı olur uzak durmamız lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satin almak bizim isimiz? ~ 5 yıl önce
Alalim hemen Katar veya Azerbeycan da konuclandirip ulkemizi koruruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soğan ~ 5 yıl önce
Yanında soğan da veriyolasa alalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000