24 Temmuz 2021, Cumartesi 09:37:28

Rusya'dan Mısır'a charter uçuşlar için geri sayım başladı

Rusya, Mısır’ın tatil destinasyonlarına 6 yıldır devam eden charter uçuşlarıyla ilgili yasağı sonlandırdı.
  • Açaba dogru mu bu Test nerede yapılaçak bedava

Rusya, Mısır’ın tatil destinasyonlarına 6 yıldır devam eden charter uçuşlarıyla ilgili yasağı sonlandırdı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameye göre, 2015’te Mısır’a charter uçuşları için konulan yasak iptal edildi.

9 Ağustos'tan itibaren Rusya, Mısır tatil beldeleri Hurgada ve Şarm El-Şeyh'e uçuşlar tekrar başlayacak. Koronavirüsle mücadele operasyon genel merkezine göre, Moskova'dan her iki şehre haftada beşer uçuş yapılacak.

Ayrıca Rusya 9 Ağustos'tan itibaren Bahreyn, Dominik Cumhuriyeti ve Moldova ile uçuşlarına yeniden başlayacak ve Suriye'ye uçuş sayısını artıracak.

NE OLMUŞTU?

Mısır'da bulunan Sina Yarımadası'nda 224 kişiyi taşıyan Rusya merkezli Metrojet Havayolları'na ait Airbus A-321 tipi yolcu uçağı 2015 yılında düşmüş, uçaktaki tüm yolcu ve mürettebat hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından Rusya ve Mısır arasında karşılıklı olarak uçak seferleri durdurulmuştu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2018 yılında ise sadece Mısır’ın başkenti Kahire ve Rusya’nın başkenti Moskova arasında karşılıklı uçuşların başlatılmasına yönelik kararname imzalamıştı. (TürkRus)

Rusya'dan Mısır'a charter uçuşlar için geri sayım başladı

Yorumlar

Pandemi ~ 3 yıl önce
Açaba dogru mu bu Test nerede yapılaçak bedava

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000