01 Temmuz 2020, Çarşamba 08:56:56

Rusya'dan ikinci Türkiye açıklaması

Rusya Ulaşım Bakanı Yevgeni Ditrih, Türkiye uçuşların başlaması konusunda verdiği işl demeç "yanlış anlaşılınca" kısa süre içinde ikinci bir açıklama yaptı.
  • Yakında Cın Turıstler de gelmeye baslar etraf korona kaynar
  • ruyada hala rekor seviyede vaka artışı var biz neden rusları gidip getirmeye çalışıyoruz anlamıyoruz. bu kadar mı değersiz bir ülkeyiz. zaten gelip yiyip içip kirletip çalıp dönüyolar hotel sahibi dışında kimseye faydaları yok.

Rusya Ulaşım Bakanı Yevgeni Ditrih, Türkiye uçuşların başlaması konusunda verdiği işl demeç "yanlış anlaşılınca" kısa süre içinde ikinci bir açıklama yaptı. Rus TASS ajansı, Rusya ile Türkiye arasındaki uçak seferlerinin 15 Temmuz'da başlayabileceğini duyurdu.

Haber, Rusya Ulaşım Bakanı Yevgeni Ditrih'in açıklamasına dayandırıldı.

Rus bakan, Türkiye'nin bu tarihte sınırlarının Rus turistler açma teklifini incelemekte olduklarını açıkladı. Yöneltilen bir soru üzerine Rus Bakan, "Bu konuyu düşünüyoruz" dedi.

Ancak bu haberin pek çok medya organında ve sosyal medyada "15 Temmuz'da Türkiye uçuşları başlıyor" iyimserliği ile yorumlanması üzerine, Bakan Ditrih bu kez bir başka Rus haber ajansı İnterfaks'a yeni bir demeç verdi.

Bakan bu demecinde, Rusya'nın Türkiye'den gelen teklifi "kabul etmediğini", ama "not ettiğini" söyledi.

Ditrih, "Türkiye ile uçak seferlerinin 15 Temmuz'da başlayacağından behsetmiyoruz" dedi.

Rus bakan ayrıca uluslararası uçuşların ne zaman başlayacağını belirlemenin şu anda zamansız olacağını, kararın Kovid-19 salgınındaki gelişmelere göre alınacağını ekledi.

Türkiye, Rusya hava sahasını açarsa 15 Temmuz'da seferlere başlamaya hazır olduğunu duyurumuştu. (Türkrus)

Rusya'dan ikinci Türkiye açıklaması

Yorumlar

Sadi ~ 4 yıl önce
Yakında Cın Turıstler de gelmeye baslar etraf korona kaynar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimm ~ 4 yıl önce
ruyada hala rekor seviyede vaka artışı var biz neden rusları gidip getirmeye çalışıyoruz anlamıyoruz. bu kadar mı değersiz bir ülkeyiz. zaten gelip yiyip içip kirletip çalıp dönüyolar hotel sahibi dışında kimseye faydaları yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türizm ~ 4 yıl önce
Turizmle dönüyoruz
Turizimci ~ 4 yıl önce
Yiyip, icip,çalip gidiyorlar ifadesi bütün Rus turistler için geçerli bir ifade degildir. Bunu hatirlatmakta fayda var! Küçük ölçekteki turizm isletmecileri için Rus turistler çok önemlidir ve yüzden onlarin yoklugu çok derinden hissediliyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000