28 Şubat 2021, Pazar 13:05:22

Rusya'dan Helikopter açıklaması!

Rusya Savunma Bakanlığı, Haseke'de bir Rus helikopterinin düştüğüne dair Suriye devlet medyasında yer alan haberi yalanladı.

Rusya Savunma Bakanlığı, Haseke'de bir Rus helikopterinin düştüğüne dair Suriye devlet medyasında yer alan haberi yalanladı. Açıklamada, helikopterin teknik sorunlar nedeniyle acil iniş yaptığı ve saldırı düzenlenmediği belirtildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, kendilerine ait bir helikopterin Suriye'nin kuzeydoğusunda düştüğü yönünde Suriye devlet medyasına yer alan haberleri yalanladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mi-35 tipi helikopterin Haseke üzerinde uçuş yaptığı sırada yaşanan teknik sorunlardan ötürü acil iniş gerçekleştirdiği belirtildi.

'PİLOTLAR ÖLMEDİ, ATEŞ AÇILMADI'

Rusya Savunma Bakanlığı açıklamasında, mürettebatın hızla tahliye edildiği ve pilotların hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi verildi. Açıklamada, helikoptere ateş açılmadığı da vurgulandı.

Suriye devlet medyası bu açıklamadan kısa süre önce, Suriye'nin kuzeydoğusunda bir Rus helikopterinin düştüğüne ve pilotun öldüğüne dair haberler geldiğini duyurmuştu. Helikopterin Rus üssüne yakın Tel Tamir'in yakınlarında, Haseke vilayetinde düştüğü öne sürülmüştü.

Rusya'dan Helikopter açıklaması!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000