28 Şubat 2020, Cuma 09:41:32

Rusya'dan flaş açıklama: "Hava saldırısı düzenlemedik"

Rusya Savunma Bakanlığı, İdlib'de dün gece 33 Türk askerinin ölümüyle sonuçlanan saldırıya ilişkin "Rus Hava Kuvvetleri, Türk askerlerinin vurulduğu alanda operasyon düzenlemedi" açıklamasında bulundu.
  • Bir iki yıl önce Ankara'da rus büyükelçisi öldürülmüştü. Rusya'nın hayrete düşürecek kadar sessiz kaldığını düşünmüştüm. Hatırlayanlar?
  • Diplomasi "Yuksek Egitim" gerektirir, sokakta deneme-yanilma metodu ile ogrenilmez. Esad ile gorusun diyenleri millete havale ediyormus; biz de milletin evlatlarini yabanci ellere sacma sapan gerekcelerle gonderip, tabutlar icinde geri getirenleri Allah'a havale ediyoruz.
  • Rusya aç aç aç tilki gibi,rejim denen asalaklara yaptırıyor,haberim yoktu diye safa yatıyor(uçağı kullanacak pilotları yok bu asalakların,kim kullandı? Biraderlerimi suriye mig uçağı vurdu,vurulan yerin koordinatlarını,tüm istihbarat bilgilerini,kaç komondomuz,kaç PÖH,kaç JÖH,kaç vatansever türkmen ve sünni arap milislerin olduğu bilgilerini kim topluyor,değerli dostumuz aç aç aç Rusya..Bizim için 1 şehitte aynı 10.000 şehitte aynı. Saat 19.30 vurmuş gafiller,kandil gecesi birde,bunları biz şımarttık,başımıza çıkarttık. Eğer biz oraya girdiysek Şam a kadar gitmemiz lazım,Diplomasi bu saatten sonra işlemez,kurşun işler,çünkü Türk kanı döküldü orda.Korkmayalım!Mekanınız Cennet Olsun Biraderlerim,Sabır Sabır,Saygılarımla
  • ne iş bazı kişiler rusya ya karşı yorumları beğenmiyor, adam senin askerin, vuruyor!!
  • Saldırı, teröristlerle bir arada bulunan Türk askerlerinin de vurulmasıyla sonuçlandı. Rusya hakkinda kufur commentleri yazmakta olan, Turk askerlerin teroristlerin arasinda ne isi var sorusuna cevap verebilecek mi?
  • ...arasında söylemiş zaten. "Söz konusu saldırı, teröristlerle bir arada bulunan Türk askerlerinin de vurulmasıyla sonuçlandı" demişler, ne işiniz vardı diyorlar. sinsiler.
  • Ayni sekilde geri cevap verilmelidir rus ise rusa suriye ise suriye 18-20 yasinda ana kuzulari gitti yazik cok yazik
  • Rus askerini vursun, biz vurmadik desin
  • yersen
  • Hadi oradan ikiyuzlu Rusya!

Rusya Savunma Bakanlığı, İdlib'de dün gece 33 Türk askerinin ölümüyle sonuçlanan saldırıya ilişkin "Rus Hava Kuvvetleri, Türk askerlerinin vurulduğu alanda operasyon düzenlemedi" açıklamasında bulundu.

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Suriye İdlib'deki gerilimi azaltma bölgesinde bulunan HTŞ üyesi teröristler, Suriye Ordusu (SAA) mevzilerine yönelik büyük çaplı bir operasyon başlattı ve Suriye Ordusu bu sadırıya yanıt verdi. Söz konusu saldırı, teröristlerle bir arada bulunan Türk askerlerinin de vurulmasıyla sonuçlandı.

Rusya Ordusu, yaralanan Türk askerlerine ilişkin bilgi alınır alınmaz Suriye ordusunun ateşe tamamen son vermesi yönünde kapsamlı önlemler aldı, ölen ve yaralanan Türk askerlerinin Türkiye topraklarına güvenli tahliyesi sağlandı. Behun yakınlarında gerçekleşen operasyonda Rusya hava kuvvetleri yer almadı.

Türkiye'nin İdlib'deki koordinasyon merkezi ile temas halindeyiz.

Türk makamları tarafından verilen bilgiye göre, Türk askerlerinin söz konusu bölgede olmamaları gerekiyordu."

Rusya'dan flaş açıklama: "Hava saldırısı düzenlemedik"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Büyükelçi ~ 4 yıl önce
Bir iki yıl önce Ankara'da rus büyükelçisi öldürülmüştü. Rusya'nın hayrete düşürecek kadar sessiz kaldığını düşünmüştüm. Hatırlayanlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
timsah ~ 4 yıl önce
Diplomasi "Yuksek Egitim" gerektirir, sokakta deneme-yanilma metodu ile ogrenilmez. Esad ile gorusun diyenleri millete havale ediyormus; biz de milletin evlatlarini yabanci ellere sacma sapan gerekcelerle gonderip, tabutlar icinde geri getirenleri Allah'a havale ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboğankara ~ 4 yıl önce
Rusya aç aç aç tilki gibi,rejim denen asalaklara yaptırıyor,haberim yoktu diye safa yatıyor(uçağı kullanacak pilotları yok bu asalakların,kim kullandı? Biraderlerimi suriye mig uçağı vurdu,vurulan yerin koordinatlarını,tüm istihbarat bilgilerini,kaç komondomuz,kaç PÖH,kaç JÖH,kaç vatansever türkmen ve sünni arap milislerin olduğu bilgilerini kim topluyor,değerli dostumuz aç aç aç Rusya..Bizim için 1 şehitte aynı 10.000 şehitte aynı. Saat 19.30 vurmuş gafiller,kandil gecesi birde,bunları biz şımarttık,başımıza çıkarttık. Eğer biz oraya girdiysek Şam a kadar gitmemiz lazım,Diplomasi bu saatten sonra işlemez,kurşun işler,çünkü Türk kanı döküldü orda.Korkmayalım!Mekanınız Cennet Olsun Biraderlerim,Sabır Sabır,Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne iş? ~ 4 yıl önce
ne iş bazı kişiler rusya ya karşı yorumları beğenmiyor, adam senin askerin, vuruyor!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkatlice okuyun ~ 4 yıl önce
Saldırı, teröristlerle bir arada bulunan Türk askerlerinin de vurulmasıyla sonuçlandı. Rusya hakkinda kufur commentleri yazmakta olan, Turk askerlerin teroristlerin arasinda ne isi var sorusuna cevap verebilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adamlar laf... ~ 4 yıl önce
...arasında söylemiş zaten. "Söz konusu saldırı, teröristlerle bir arada bulunan Türk askerlerinin de vurulmasıyla sonuçlandı" demişler, ne işiniz vardı diyorlar. sinsiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 4 yıl önce
Bakalım Rus açıklamasına ne yanıt verecekler bence bunun yanıtı ağır olmalı
Xx ~ 4 yıl önce
Ayni sekilde geri cevap verilmelidir rus ise rusa suriye ise suriye 18-20 yasinda ana kuzulari gitti yazik cok yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye de ~ 4 yıl önce
Rus askerini vursun, biz vurmadik desin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he he ~ 4 yıl önce
Yemez ki
123 ~ 4 yıl önce
yersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusya ~ 4 yıl önce
Hadi oradan ikiyuzlu Rusya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000