26 Aralık 2014, Cuma 08:01:47

RUSYA'DA UÇAK SEFERLERİ YAPILAMIYOR

Moskova’nın üç uluslararası havaalanında, yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edilen uçak sefer sayısı 150’ye yükseldi.
  • THY sabah seferiyle gittik, döndük döndük inemedik, Kiev'e divert ettik. Bir sürü Rus'la Ukrayna'da bikaç saat bekleyip çok anlamlı dakikalar yaşadık :) Vunukova hala açmayınca akşam geri döndük. Böylece tatil için Moskova'da enn seçilmemesi gereken tarihi seçtiğimizi gördük :(
  • Yaa işte; sen kar-kış-tipi demeden her koşulda inip kalkabilen Tupolev'leri İlyushin'leri bırakıp Airbus'lara, Boeing'lere geçersen olacağı budur.

Moskova’nın üç uluslararası havaalanında, yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edilen uçak sefer sayısı 150’ye yükseldi. İptal edilen seferler arasında, Rusyalı turistler arasında popüler Avrupa ülkelerinden gelmesi gereken uçaklar da var.

Interfaks ajansının verdiği habere göre Şeremetyevo Havaalanı’nda Prag, Viyana, Venedik, Barcelona, Bologna, Milano ve Münih’ten uçak seferleri geciktiriliyor. Amsterdam, Paris, Larnaka ve Prag’a giden uçaklar ise ortalama bir saatlik gecikmeyle havalandı. Varşova, Paris ve Helsinki’ye birkaç sefer iptal edildi.

Domodedovo Havaalanı’nda, Sankt-Petersburg seferini yapan uçaklar ortalama 1,5 saat gecikmeyle havalanıyor. Simferopol ve Soçi uçakları da 1,5 saatlik gecikmenin ardından kalkabildi. Atina’dan gelen uçak 2,5 saat, Dubai’den gelen uçak yaklaşık 1 saat, Punta Cana’dan gelen (Dominik Cumhuriyeti) uçak ise 2 saat rötar yaptı.

Vnokovo Havaalanı, dün sabah saatlerinde, hava şartlarına göre çalışıldığını duyurdu. Bazı seferlerin, yedek havalimanlarına aktarıldığı belirtildi. Havaalanı idaresi, dün sabah saat 10.00’da, Twitter hesabından, görüş koşullarının iyileştiğini bildirdi. (Turkish.ruvr)

RUSYA'DA UÇAK SEFERLERİ YAPILAMIYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY sabah seferiyle gittik, döndük döndük inemedik, Kiev'e divert ettik. Bir sürü Rus'la Ukrayna'da bikaç saat bekleyip çok anlamlı dakikalar yaşadık :) Vunukova hala açmayınca akşam geri döndük. Böylece tatil için Moskova'da enn seçilmemesi gereken tarihi seçtiğimizi gördük :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Yaa işte; sen kar-kış-tipi demeden her koşulda inip kalkabilen Tupolev'leri İlyushin'leri bırakıp Airbus'lara, Boeing'lere geçersen olacağı budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000