07 Nisan 2011, Perşembe 08:15:06

RUSYA'DA SAVAŞ UÇAĞI DÜŞTÜ!

Rusya'nın uzak doğu bölgesi Vladivostok Bölgesi yakınlarında askeri uçak düştü, olayda ölen ve yaralanan yok.
  • çok güzel yazmışsın kısa ve öz :) memleket yarı cahillerden daha çok bu tam cahillerden çekiyor
  • Kardeşim eline sağlık ne güzel yazmışsın. Memleket ne çektiyse yarı cahillerden çekti. Eline klavyeyi geçiren yazıyor. O arkadaşta espiri yapmış kendince.
  • Ben uçağın sorunundan bahsettim . Ne gereksiz yorum yapmışsın be arkadaşım "tamir mi edeceksin diye "Pes. Bu siteyi kimler takip ediyor . Bir özdeyiş vardır " Laf bilirsen konuş ibret alsınlar laf bilmezsen sus da adam sansınlar " diye.
  • tamir mi edeceksin?
  • İyibir uçak ama çok sık düşüyor kronik sorununu bilen varmı?

Uzakdoğu Bölgesi’ndeki Vladivostok şehri yakınlarındaki Solovey Klyuç adlı köyde dün akşam Moskova saatiyle 17:22, sııralarında SU-27 tipi Rus askeri uçağı düştü.

Görgü şahitleri tarafından yapılan açıklamada, savaş uçağının havada uzun süre döndü ve daha sonra köydeki bir eve 40 metre mesafedeki  ahıra düşerek yandı.

Öte yandan, Rusya Savunma Bakanlığı tarafından düşen uçağın eğitim amaçlı uçuş gerçekleştirdiği, uçağın düşmesi öncesinde pilotun kabinini fırlatarak yaralı olarak kurtulduğu ve tedavi için hastaneye kaldırıldığı, uçağın düştüğü yerde ise ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı ifade edildi.

Olay yeri güvenlik güçleri ve askeri birimler tarafından güvenlik çemberine alınırken, konuyla ilgili olarak inceleme ve soruşturma başlatıldı.

RUSYA'DA SAVAŞ UÇAĞI DÜŞTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
çok güzel yazmışsın kısa ve öz :) memleket yarı cahillerden daha çok bu tam cahillerden çekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardeşim eline sağlık ne güzel yazmışsın. Memleket ne çektiyse yarı cahillerden çekti. Eline klavyeyi geçiren yazıyor. O arkadaşta espiri yapmış kendince.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben uçağın sorunundan bahsettim . Ne gereksiz yorum yapmışsın be arkadaşım "tamir mi edeceksin diye "Pes. Bu siteyi kimler takip ediyor . Bir özdeyiş vardır " Laf bilirsen konuş ibret alsınlar laf bilmezsen sus da adam sansınlar " diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tamir mi edeceksin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyibir uçak ama çok sık düşüyor kronik sorununu bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000