03 Ocak 2015, Cumartesi 11:33:25

RUSYA'DA KORKUTAN KAZA

Rusya'nın Magadan bölgesindeki Sokol Havalimanı'nda kalkışa hazırlanan Antonov An-26 tipi bir nakliye uçağı kalkış sırasında pistten çıkarak kar kaplı bir araziye saplandı.
  • hava baya soguk
  • İTFAİYENİN SUYU DONMUYORMU İÇİNE ANTİFİRİZ Mİ KOYUYORLAR ORADA
  • ya bırakın arkadaşım bu işleri nasıl bilinmiyor. ölen yok yaralanan yok uçağın sürücüsü söylemiyor mu neden böyle uçağın kontrolden çıktığını.. gerçi hoş ruslardan her şey beklenir ya..
  • Guzel tayyare talihsiz olay

Rusya'nın Magadan bölgesindeki Sokol Havalimanı'nda kalkışa hazırlanan Antonov An-26 tipi bir nakliye uçağı kalkış sırasında pistten çıkarak kar kaplı araziye saplandı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle araziye saplanan uçak sağ motorunun üzerine düşerken, uçakta ciddi hasar oluştuğu kaydedildi. Söz konusu kazada yaralanan olmazken, pist bir süre uçuşa kapatıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.



RUSYA'DA KORKUTAN KAZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
hava baya soguk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AAAA ~ 9 yıl önce
İTFAİYENİN SUYU DONMUYORMU İÇİNE ANTİFİRİZ Mİ KOYUYORLAR ORADA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sözde bilinmeyen.. ~ 9 yıl önce
ya bırakın arkadaşım bu işleri nasıl bilinmiyor. ölen yok yaralanan yok uçağın sürücüsü söylemiyor mu neden böyle uçağın kontrolden çıktığını.. gerçi hoş ruslardan her şey beklenir ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leningrad ~ 9 yıl önce
(((((((((((((-Uçağın Sürücüsü-))))))))))))) kavsagi donerken sinyal vermemis, ticari ile çarpışmışlar. Ekipler de devriyede oradaymış zaten. Hemen tutanak tutulmuş.
... ~ 9 yıl önce
Guzel tayyare talihsiz olay

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000